В день Х. Явно год не 2013
|
|
Re: Отдам свой дом в Карпатах в хорошие руки)Деколи нагла кров заливає очі від злості - і людина чи то від зависті чи то ще від якихось причин - не може побачити всю картину і вихоплює тільки негатив 1 Трутень своє Шалє не купував - а будував. Якщо взяти за істину мої повідомлення що я за 500 будую за 700 продаю , то можна припустити що й в Трутня ситуація була не інша 2 Припустіть що Трутень взяв в банку 350 000 в кредит , і за 500 - збудував 500 м2 які заложив банку , і ще 200 м2 - які чисті як сльоза 3 Тих 500 м2 працюючи віддали банку 150 000 ( проскакувала інфа що трутень віддасть заставу якщо банк згодиться погасити все що на ньому висить. Таким чином В 2007 - в Трутня не було нічого(шановний Трутень - не ображайтесь якщо Ви на той час були мультимільонером - це припущення для спрощення схеми) В 2013 - в нього 200 м2 своїх і 500 м2 які він згоден віддати банку. Як вважаєте - заробляти під час кризи так щоб відкласти по 40 м2 в рік( за 5 років - 200 м2) стартуючи з нуля - це добрий показник чи ні ? ПС Припускаю що і у Вашого знайомого з теоретичним боргом в пару мільонів - ще парочка на дітей жінку розписана.
budivelnik Бросьте вы свои оправдания. Я же не с вами спорю.Да и вообще ни с кем не спорю. Людей губит их собственная жадность и неуемное желание постоянно держать пальцы веером. И ваши труды и строительство сюда никак не касается. Разговор вообще не о вас и не о вашей любимой стройке. Разговор о жлобах и дураках ,которые получили сполна. Трутень,судя по всему , приличный человек, но, к сожалению, попал под дурное влияние и общую идиотскую моду "садить понты" и "держать пальцы веером". И за это влетел. Ему надо избавится от этого ярма - кредита и я говорю языком юмора,что не надо брезговать никакими средствами,чтобы положить конец этой канители.
Да было дело... Но это всё дела давно минувших дней, преданье старины далёкой.
Эта история не про меня. Будівельник гораздо ближе к истине.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||