Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 512513514515516 ... 1543>
Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 00:33

budivelnik написав:Мені постійно приходиться спілкуватись з тим 1-2%

С полумиллионом человек? Ну-ну... Или все-таки с несколькими десятками человек, желающих прикупить недвижимость в пригороде Львова? Но разве такой опыт можно экстраполировать на всю Украину или на Киев?

Так что вы все-таки живете в другом мире, имеющим мало общего с РН Киева.
namisha

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 00:35

flacon написав:
  budivelnik написав:Те що ціну на хліб стримують штучно , а ціни на нерухомість не стримують говорить про недалекоглядність нашого керівництва.

Ок, цены на автомобили взлетали и падали? На технику? На что-нибудь еще цены выросли в 10 раз за несколько лет? Даже бензин так не подорожал как недвижимость. Погнались за Москвой видимо, но нефть найти забыли...

Отсюда и первое падение 2009-го, потом отскок. Рынок ждал что будет, но нового роста не случилось. И рынок начал падать.

А давайте не будемо
Впихать невпихуемое
Давайте пройдемось по макроекономіці.
З одного боку
ВВП - це все що створено в державі
З другого боку
ВВП це фізичні обєми товарів і послуг.
Так як змінились фізичні обєми товарів і послуг наприклад з 2000 року ?
2000 - 170 070
2010 -1 000 080
Маємо різницю в 1 000 080/170070=5,89 рази
так як фізичні обєми не змінились , виходить що змінилась тільки ціна в середньому в 5,9 рази.
При цьому в 2004 році на нерухомість ввели ПДВ , якого до цього часу не було , а значить ці додаткових 20% не впливали на ціну , отже
5,9 + 20% = 7,1 рази .
Так що все ясно і прогнозовано.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 00:36

budivelnik написав:Вам залишається тільки обговорювати і аналізувати правильність моїх і їх дій і буде тягнутись до того часу поки в якийсь з років Ви не потрапите в ці 1-2%

Их действия - да. Но Ваши действия абсолютно не интересны в контексте РН Киева. И "це буде тягнутись до того часу" пока Вы не начнете строить в Киеве.
namisha

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 00:36

budivelnik написав:
  namisha написав:
budivelnik написав:Тому я кажу що завтра буде дорожче ніж сьогодні .

Вы говорите это уже не первый год. Но Ваши слова почему-то расходятся с реальностью. Или Вы живете в параллельном мире? :shock:

Якщо згадати мої вислови що тільки 1-2 % населення України щорічно ( і ці люди можуть бути різними , але величина відсотків залишиться сталою )є гравцями на ринку нерухомості і ще 1,5% щорічно отримують спадок у вигляді нерухомості , то не дивно що я з Вами живу в різних світах. Мені постійно приходиться спілкуватись з тим 1-2% , Вам залишається тільки обговорювати і аналізувати правильність моїх і їх дій і це буде тягнутись до того часу поки в якийсь з років Ви не потрапите в ці 1-2%

кредитование может увеличить 1-2% до 3-5% но ненадолго..... кредитование просто "украдёт часть будущего спроса"
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 00:37

namisha написав:

С полумиллионом человек? Ну-ну... Или все-таки с несколькими десятками человек, желающих прикупить недвижимость в пригороде Львова? Но разве такой опыт можно экстраполировать на всю Украину или на Киев?

я тоже раньше не понимал как можно опросив 1 500 человек по всей украине угадать результаты выборов с точностью до 3%... однако можно... шаманы какие то :)
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 00:38

budivelnik написав:так як фізичні обєми не змінились

Очередная информация из справочника "стеля"?
namisha

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 00:39

budivelnik написав:
  namisha написав:
budivelnik написав:Тому я кажу що завтра буде дорожче ніж сьогодні .

Вы говорите это уже не первый год. Но Ваши слова почему-то расходятся с реальностью. Или Вы живете в параллельном мире? :shock:

Якщо згадати мої вислови що тільки 1-2 % населення України щорічно ( і ці люди можуть бути різними , але величина відсотків залишиться сталою )є гравцями на ринку нерухомості і ще 1,5% щорічно отримують спадок у вигляді нерухомості , то не дивно що я з Вами живу в різних світах. Мені постійно приходиться спілкуватись з тим 1-2% , Вам залишається тільки обговорювати і аналізувати правильність моїх і їх дій і це буде тягнутись до того часу поки в якийсь з років Ви не потрапите в ці 1-2%

Так дурень думкою багатіє ...
turbina

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 00:40

я тоже раньше не понимал как можно опросив 1 500 человек по всей украине угадать результаты выборов с точностью до 3%... однако можно... шаманы какие то

Вы знаете, что такое репрезентативная выборка? Покупатели недвижимости впригороде Львова не являются таковой для оценки РН Киева.
namisha

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 00:43

namisha написав:

Шановний
1 На цьому форумі на кожну 1000 крикунів є всього 10-15 осіб які реально мають як можливість так і бажання з потребою купити нерухомість . Як правило з цими людьми я спілкуюсь через приватну скриньку ( гроші люблять тишу ) і тон цього спілкування і висновки з нього, є дуже далекими від основної лінії цього форуму.
2 Навіть ті кілька сімей які роблять мені виручку в 1-2 млн грн в кризовий рік дуже сильно відрізняються від середньостатистичного форумчанина
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 00:44

namisha написав:
я тоже раньше не понимал как можно опросив 1 500 человек по всей украине угадать результаты выборов с точностью до 3%... однако можно... шаманы какие то

Вы знаете, что такое репрезентативная выборка? Покупатели недвижимости впригороде Львова не являются таковой для оценки РН Киева.

согласен... ментальность жителей Львова другая чем у Киевлян.... в плане что и где покупать... но думаю что % покупающих какую либо недвижимость Львовян = или даже меньше % покупающих недвижимость Киевлян... согласны?
Унуноктий

Профіль

#<1 ... 512513514515516 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор