Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14621463146414651466 ... 1543>
Повідомлення Додано: П'ят 19 сер, 2011 13:11

budivelnik написав:
  kravchuk14 написав:
  Serg-ik написав:Ну почему же, могут идти на продажи ниже себестоимости...

может "будивельныку" рассказать :)

Що Ви мені хочете розповісти ?
Що я повинен на кожнобу збудованному мною метрі Вам дотації видавати в вигляді продажу нижче вартості будівництва ?
Так я краще просто дітям подарую , а Вам дешевше не віддам .
Бо діти в мене свої , а Ви крім бруду на цих сторінках мені нічого доброго не зробили .
Тому зараз Ви плачете
Чому в 1950-1990 будували багато і житло було доступно , а тепер ні ?
А все дуже просто
Як тільки я перестаю отримувати прибутки в будівництві , я влажу в Вашу галузь і повірте мені , не дай бог Вам такого конкурента .

Сработало, заглотнул наживку, клюёт.
И снова фантазирует, что мы ему хотим что-то рассказать. Читай выше, я написал, что у тебя так не получится-мелковат для "распродаж"
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 сер, 2011 13:12

Андрей_В написав:
  Liberty написав:Напомню же господам теоретикам, что чем меньше склад, тем быстрее оборачиваются деньги, тем больше прибыль, потому мало кто держит длинные склады.

хехе, господин теоретик
чем больше спрос, тем быстрее оборачиваются ден средства
а склад, дело вторичное
вобщем учите матчасть
есть спрос на бетон - песок покупают
нет спроса, хоть даром отдавай)))

кстати на карьерах щебень песок итп в 2009 отдавали в долг
такие вот, теоретические расклады :lol:

буитдешеветь

Андрій - казки про білого барана.
Пісок добувають за 20-50 км від місця де його використовують . Просто прикиньте вартість доставки і зрозумієте що по ціні нижче ніж вартість завантаження+доставка+мінімальний прибуток на цих операціях - пісок Вам ніхто не продасть .
З щебнем ситуація ще гірша , карєри на відстані в 100-300 км , тому й ціна на нього в рази вища від піску.
Про цемент і метал і цеглу - Ви вже давно повинні мовчати

І останнє
Не буде ринку на одній вторинці , бо Ви всюди співаєте що є маса людей яким потрібно додаткове житло . Вторинка додаткове житло не генерує , а тому при відсутності первинки ціни просто стартануть вверх .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 19 сер, 2011 13:13

budivelnik написав:Як тільки я перестаю отримувати прибутки в будівництві , я влажу в Вашу галузь і повірте мені , не дай бог Вам такого конкурента .

Это верно: слон в посудной лавке-......
Serg-ik
1

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 сер, 2011 13:20

budivelnik написав:Андрій - казки про білого барана.
Пісок добувають за 20-50 км від місця де його використовують .

Будивэльнык, как любитель статистики, знает, что в Украине очень много пенсионеров.
Так вот если пригласить на место стройки много бабушек и дедушек, с которых уже песок сыпется , то можно существенно сэкономить на погрузке-доставке-разгрузке :mrgreen:
Serg-ik
1

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 сер, 2011 13:21

Cricetus cricetus написав:Кстати, я прошлым летом пробовал. Во всех интересующих меня домах )около 20 десятков я поклеил объявы, раздал консъержам (во многих приличных домах их тут же консержи срывали, поэтому оставлял им и т.п.) Позвонили 1 (один!) раз. Это же объявление по заоблачной цене я видел и в Авизо. Вот так вот. Но пробовать можно, может мне не повезло.

Я расклеивал,разговарил с консержами оставлял у них объявления. Сработало 2 раза из 10. Неплохо. Так же у консъержа узнал номер телефона хозяина понравившейся квартиры :) после просмотра с риэлтором. Вобщем надо быть наглее и не бояться разговаривать с людьми.Консъержам выгоднее сменить хозяина что бы начал платить зав их услуги наконец-то. :lol:
vragina

Подякував: 46 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 сер, 2011 13:22

Serg-ik
Ти можеж навіть з власного пальця радіти , але :
1 Житло ( новобудова середньої паршивості ) дешевше ніж середня 1-2 місячна зарплата в регіоні за м2 - ти не отримаєш.
2Розповідати що я фантазую про ціни які ростуть з березня 2009 - ти також можеш , єдине що не можеш купити дешевше ніж було в 2009
3 Спроби дискредитувати людину яка працює на РН роки і навіть під час криз отримує прибутки , людиною яка не будувала навіть собачої будки - виглядають недолугими.
4 Я ніколи не претендував на частку більше ніж 0,005%-0,01% Українського ринку нерухомості , але враховуючи що весь ринок становить 30-40 млрд грн , то тих 2-3 млн грн які я займаю - мене повністю влаштовують , і з висоти цього 0,005% я спокійно можу розповідати студентам-економістам , що відсоткові ставки по кредитам в 18-20% , так само (або й сильніше ) бють по виробникам як і по кінцевим споживачам , тому приводити тут приклади з одного боку високих ціна , а з другого високих % ставок і не розуміти що якраз ставки і формують ці високі ціни в нерухомості - можкть тільки ті студенти , які слово економіка/фінанси - чули , але що це означає - не знають.ю
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 19 сер, 2011 13:29

budivelnik написав:
  kravchuk14 написав:
  Serg-ik написав:Ну почему же, могут идти на продажи ниже себестоимости...

может "будивельныку" рассказать :)

Що Ви мені хочете розповісти ?
Що я повинен на кожнобу збудованному мною метрі Вам дотації видавати в вигляді продажу нижче вартості будівництва ?
Так я краще просто дітям подарую , а Вам дешевше не віддам .
Бо діти в мене свої , а Ви крім бруду на цих сторінках мені нічого доброго не зробили .
Тому зараз Ви плачете
Чому в 1950-1990 будували багато і житло було доступно , а тепер ні ?
А все дуже просто
Як тільки я перестаю отримувати прибутки в будівництві , я влажу в Вашу галузь і повірте мені , не дай бог Вам такого конкурента .

Аналогично. Свои деньги я лучше подарую своим детям нежели твоим.
Вопрос в том, что ценнее: кирпич который ты будешь дарить своим детям или доллары, которые я буду дарить своим.

А дальше включай мозок, ты ж вумный. Если кирпича у твоих детей будет больше нежели надо, а бакса не хватать то они все равно продадут моим. И наоборот, если бакс у всех будет то мои буудут сливать его по любым ценам.

Дошло, что вопрос сейчас стоит в ценности активов разного рода? А сопли твои никому не надо.
turbina

Повідомлення Додано: П'ят 19 сер, 2011 13:33

Вверх вторичка без первички никак не пойдет сразу. Т.е. это целый процесс.
Вначале падает спрос на первичку - перестают покупать. В это время цены летят вниз.
Как следствие перестают строить. А через время когда ситуаия стабилизируется и спрос восстановится, то из-за отсутствия первички цены на вторичку резко вверх.

Думаю что и строители это понимают и возобновят строительство заранее :D
По крайней мере до этого еще годы - рано говорить.
А вот изначально улетим вниз - так точно.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 сер, 2011 13:36

Serg-ik написав:
  budivelnik написав:Як тільки я перестаю отримувати прибутки в будівництві , я влажу в Вашу галузь і повірте мені , не дай бог Вам такого конкурента .

Это верно: слон в посудной лавке-......

Так стало страшно! Я так понял что у будяка доля строительства Львова минимум 50% :)
turbina

Повідомлення Додано: П'ят 19 сер, 2011 13:51

К сожалению Будивельнык работает во Львове и в отрасли в которую я не пойду работать (даже каким-нибудь манагером). Я бы на него поработал...
Но к сожалению меня интересуют отрасли, где я будучи НЕ владельцем смогу зарабатывать больше чем Будивельнык :-/
А так именно менеджмент и политработа у него поставлены на высшем уровне.
Сорри за оффтоп.
:)
Liberty

#<1 ... 14621463146414651466 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми