|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 06 тра, 2011 20:06
"Парковые озера"... "Парковые озера"... Напомните-ка... Это не про него была дискуссия в конце этой зимы. Кто то из риелтор рассказывал какое прекрасное место, чистые озера, парк и все такое... Мол нужно покупать. А по факту, спасибо доброму человеку с фотоаппаратом, который выложил тогда здесь фотографии: раздолбанные дорожки в парке без освещения, кругом груды мусора и сплошная линия гаражей между комплексом и озером с каким-то там забором? После чего риелтор с этим комплексом больше не появлялись... Это про него шла речь?
Спасибо.
-
gdgsoft
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 тра, 2011 20:54
budivelnik написав:Ну напишу я якусь свою думку по землі . І що ? Механізмів реалізації - жодних , політичного впливу - нуль і так далі. Якщо Вас цікавить моя думка - то я б її продавав ( як не як 660 000 км2 , або 60 млн га землі ). Взяв би якісь 10 млн га і почав би його продавати іноземцям по 1000 доларів сотка ( 100 000баксів/ га ).Якби вдалось продавати по 0,1-0,5 млн га - Паралельно знизив би податки на ( 20-100%) для власного населення ( грошей би від продажу землі б вистарчило ) , таким чином можна було б і економіку модернізувати і населенню дати пожити . Але це так , фантазії на вільну тему без якихось конкретних розрахунків.
Фантазер-продажник! Лишь бы распродать Нэньку. Тупо руки отбивать за это надо!
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 тра, 2011 21:53
turbina написав: budivelnik написав:Ну напишу я якусь свою думку по землі . І що ? Механізмів реалізації - жодних , політичного впливу - нуль і так далі. Якщо Вас цікавить моя думка - то я б її продавав ( як не як 660 000 км2 , або 60 млн га землі ). Взяв би якісь 10 млн га і почав би його продавати іноземцям по 1000 доларів сотка ( 100 000баксів/ га ).Якби вдалось продавати по 0,1-0,5 млн га - Паралельно знизив би податки на ( 20-100%) для власного населення ( грошей би від продажу землі б вистарчило ) , таким чином можна було б і економіку модернізувати і населенню дати пожити . Але це так , фантазії на вільну тему без якихось конкретних розрахунків.
Валера А ти що робиш ? Неньку не розпродаєш ? Газом не російським користуєшся ( до речі за знижку в 30% Крим ще на 25 років віддали) , кізяками чого не палиш , соломяного бриля чому не носиш . Півникові штанці на твоїх сідницях також не з української сировини і бренд в них чужоземний. Я вже мовчу про компютер за яким сидиш . Так що зубоскалити почнеш коли вийдеш в ляній вишитій сорочці , босоніж , в коротеньких штанцях , без мобілки , з куснем українського сала і хліба який сам виростиш і не з допомогою Джон-Діра зібраного , а зараз мовчи зайвий раз не заважай каравану йти.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 06 тра, 2011 22:03
youtube.com/watch?v=Nml-U7nWUWI Смешной конечно Белорусский но понятный 
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 тра, 2011 23:13
budivelnik написав:Газом не російським користуєшся ( до речі за знижку в 30% Крим ще на 25 років віддали)
Что, прям весь и Крым отдали? А пацаны-то и не знают 
-
flacon
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 тра, 2011 23:23
budivelnik написав: turbina написав: budivelnik написав:Ну напишу я якусь свою думку по землі . І що ? Механізмів реалізації - жодних , політичного впливу - нуль і так далі. Якщо Вас цікавить моя думка - то я б її продавав ( як не як 660 000 км2 , або 60 млн га землі ). Взяв би якісь 10 млн га і почав би його продавати іноземцям по 1000 доларів сотка ( 100 000баксів/ га ).Якби вдалось продавати по 0,1-0,5 млн га - Паралельно знизив би податки на ( 20-100%) для власного населення ( грошей би від продажу землі б вистарчило ) , таким чином можна було б і економіку модернізувати і населенню дати пожити . Але це так , фантазії на вільну тему без якихось конкретних розрахунків.
Валера А ти що робиш ? Неньку не розпродаєш ? Газом не російським користуєшся ( до речі за знижку в 30% Крим ще на 25 років віддали) , кізяками чого не палиш , соломяного бриля чому не носиш . Півникові штанці на твоїх сідницях також не з української сировини і бренд в них чужоземний. Я вже мовчу про компютер за яким сидиш . Так що зубоскалити почнеш коли вийдеш в ляній вишитій сорочці , босоніж , в коротеньких штанцях , без мобілки , з куснем українського сала і хліба який сам виростиш і не з допомогою Джон-Діра зібраного , а зараз мовчи зайвий раз не заважай каравану йти.
Этого продажного оборотня кто-то поддерживает??? Логично сдавать в аренду. А продажной шкуре лишь бы распродать с концами.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 тра, 2011 23:47
turbina написав:Этого продажного оборотня кто-то поддерживает??? Логично сдавать в аренду. А продажной шкуре лишь бы распродать с концами.
так ты в душе рантье оказывается 
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 тра, 2011 00:15
убийца эфира написав: turbina написав:Этого продажного оборотня кто-то поддерживает??? Логично сдавать в аренду. А продажной шкуре лишь бы распродать с концами.
так ты в душе рантье оказывается 
ну да. 
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 07 тра, 2011 00:22
budivelnik написав:Газом не російським користуєшся ( до речі за знижку в 30% Крим ще на 25 років віддали)
Не 30%, а $100.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-