budivelnik написав:Потрібно обовязково накрити Якщо є дах , і навіть не має вікон , то в такому стані будинок спокійно простоїть років з 10 і практично не втратить якихось своїх конструктивних можливостей . Якщо даху не має - то однозначно потрібна консервація , в противному разя як мінімум з пів-метра цегляної кладки на кожен рік простою потрібно буде знімати . Якщо це залізобетонний каркас - то також років з 5- простоїть навіть без даху.
да простоять то он простоит, не развалится но арматура итп гниет без защиты, без консервации и даже просто хранить плиты, не говоря уже в конструкции(там уже нагрузки идут)
Единственным минусом ППС является подверженность внешнему воздействию, поэтому хранение таких плит на протяжении длительного периода на открытом воздухе может привести к их разрушению.
когда строят для себя любой прораб вам посоветует на зиму оконные проемы закрыть щитами или камнем без раствора заложить, шоб снегом не наметало дождем не заливало
так что стоять будет
но будет в итоге с браком
там подмажут там заменят, а ты живи потом, радуйся, шо из тебя лоха сделали
тут и так до 50% брака, еще и эта тема добавиться
то вы строя котеджи за городом впрягаетесь за всю строительную пиз..братию, теперь сравниваете свой магазин с торговыми сетями?
1 Ви ж лізите в будівництво і повчаєте мене що я маю робити , а при цьому навіть курника не збудували , а в мене за плечима інститут + будівельний кооператив+майстер ЛьвівПромБуду+заступник генерального по Кап будівництву . Як думаєте з досвідом років з 20 в будівництві я можу мати якусь розумнішу думку від Вашої в цій галузі
тогда зачем манипуляровать на форуме? даже если у вас на стройке всё ок, цена 700 и нет залётов, то зачем оправдывать то, что твориться на РН? положение дел на РН нельзя назвать нормальным и если б хозяева строительных фирм не имели лобби в правительстве, то все "разрешилось" бы гораздо раньше и не такой ценой для населения.
2 В торгівлі ( організованій ) я з 1997 року , в той час навіть слова мережа ще не було Так що в цій галузі також пройшов від будочки до магазину з оборотом в добрий мережевий супермаркет, так що про проблеми які тут існують можу лекції почитати добрій половині сьогоднішніх менеджерів з досвідом роботи до 3-х років .
опять же рад, что у вас в магазине порядок, но какое отношение имеет магазин к РН? магазин позволяет не спускать цену или ничего не строить? вот и застройщики пилят бюджет страны и т.д..... им похоже тоже не втягость кредиты и отсутсвие продаж, раздеребанят очередной транш мвф и назовут это помощью народу и спасением тех кто вложился на этапе котлована...
зы вы к сожалению так и не прокоментировали:
mation написав:budivelnik
А Ви коли ціну прогнозуєте, на який варіант орієнтуєтесь: на цей prestige-domik.com/wohnungen1.html чи на цей img.mirkvartir.ua/07/9a/c9-main.jpg ?
Население Украины может сократиться до 36 млн. человек
Може скоротитись , а може й не скоротитись . За останні 30 років скоротилось на 10 % з 51 млн -1980 до 46 млн - 2010
Дано Населення - 46 млн Сьогодні - ікс метрів Хочу ------ігрек метрів За час ___зет років Потрібно будувати в рік - Розвязок Потрібно будувати в рік =46 млн х ( Хочу - Сьогодні - 0,1 кв м ( демографічних ) х За час ) /За час
Цифру яка у Вас вийде нам озвучите , думаю всім буде цікаво її почути , а то як я кажу що 10 млн в рік - мало , всі розповідають що житла валом , от і порахуйте наскільки валом якщо всі так як Ви хотіти будуть.
Задача приблизно 3-5 клас , думаю осилите.
Переходим в 6-7 класс и добавляем компонент "динамика" - почему 46 млн - константа, если прирост населения отрицательный? Может хватит уже играться с цифрами?
budivelnik написав:Може скоротитись , а може й не скоротитись . За останні 30 років скоротилось на 10 % з 51 млн -1980 до 46 млн - 2010
Так при Союзе население росло. А за последнии 10 лет сократилось на 8% (49,5 до 45,5)
Так что к 2030-му точно будет 36 с такими темпами... И если оценить хотелки по метражу в 30 кв.м. в среднем по стране (сейчас в Германии 35 кв.м.) - то надо увеличивать жилфонд на
(1072 кв.м.+X*20 лет)/36 млн чел=30 кв.м.
х=0,4 млн кв.м. ежегодно
Я уже говорил вам, что вы недооцениваете демографическую ситуацию в стране.
Востаннє редагувалось jde в Сер 07 лип, 2010 14:51, всього редагувалось 1 раз.
Можете навести джерело, щодо інформації про виведення з експлуатації такої кількості житлової площі????
Є сайт http://www.ukrstat.gov.ua/ Заходите у вкладку статистична інформація Там Вам потрібні вклади : Житловий фонд ВВедення в експлуатацію житла Берете житловий фонд наприклад на 2000 рік плюсуюте до цієї цифри все збудоване за 10 років і мінусуєте цифру станом на 2009 , отриману цифру ділите на 10 і маєте середнє значення щорічного виведення житла з експлуатації. ( якщо на 10 ділити не будете , отримаєте цифру за 10 років )
да простоять то он простоит, не развалится но арматура итп гниет без защиты, без консервации
В залізобетонних конструкціях арматури знаружі - не має
а ты живи потом, радуйся, шо из тебя лоха сделали
Цікаво , а коли коробку багатоповерхового будують - також вікна щитами забивають А женуть як правило більше року .
А на рахунок щитів - звичайно можна і щитами , щоб Андрій себе лохом не відчував , тільки праця ця без потреби + її додатково оплачувати потрібно , а цього якраз ніхто з тих 99 % обвалістів тут присутніх не хоче.
Взагалі будь яку конструкцію можна зробити практично вічною , але це буде економічно не доцільно , от і зявляються такі як Андрій які пропонують кожен цвях помалювати , гірше від того не буде , а в разі якщо вода зявиться - то цвях точно не заржавіє , а те що на момент коли він почне ржавіти від дерева навіть трухи не залишиться це вже нашого теоретика якось не цікавить .
добавляем компонент "динамика" - почему 46 млн - константа, если прирост населения отрицательный? Может хватит уже играться с цифрами?
Ви б замість того щоб з класу в клас перестрибувати , абсолютну цифру приведіть , дивишся і табір поміняєте.
Так при Союзе население росло. А за последнии 10 лет сократилось на 8% (49,5 до 45,5)
А за останніх три роки :
рік_______тис осіб ____до попереднього року
2007___ 46465,70
2008___ 46192,30______-273,4
2009___ 45963,30 _____-229
2010___ 45782,60 ______-180,7
Население Украины может сократиться до 36 млн. человек
Може скоротитись , а може й не скоротитись . За останні 30 років скоротилось на 10 % з 51 млн -1980 до 46 млн - 2010
Вопрос к будивельныку ,который закончил иституты ... КАК ЭТО СКАЖЕТСЯ НА ДЕФИЦИТ ЖИЛЬЯ ?
Практично ніяк , якщо хочете розгорнуто , то ознайомтесь з моїми гілочками , якщо скорочено то : Зменшення населення щороку за останніх 10 років - 300 000 осіб , таким чином вивільняється: 300 000 х 22 кв м = 6,6 млн кв м Виводиться з експлуатації щороку ( на протязі останніх 10 років - 2 млн кв м ) 6,6 млн кв м - 2 млн кв м = 4,6 млн кв м На сьогодні населення 46 млн осіб , таким чином за рахунок демографій щорічно додається 4,6 млн кв м / 46 млн осіб = 0,1 кв м на особу в рік . Якщо Вас влаштовує збільшення Вашого житла на 0,1 кв м в рік , то я нічого не маю проти , для того щоб було більше , потрібно будувати .Кількість квадратних метрів вирахуйте самі з допомогою слідуючої задачі : Дано Населення - 46 млн Сьогодні - ікс метрів Хочу ------ігрек метрів За час ___зет років Потрібно будувати в рік - Розвязок Потрібно будувати в рік =46 млн х ( Хочу - Сьогодні - 0,1 кв м ( демографічних ) х За час ) /За час
Цифру яка у Вас вийде нам озвучите , думаю всім буде цікаво її почути , а то як я кажу що 10 млн в рік - мало , всі розповідають що житла валом , от і порахуйте наскільки валом якщо всі так як Ви хотіти будуть.
Задача приблизно 3-5 клас , думаю осилите.
БУДИВЕЛЬНИК СПЕЦИАЛЬНО ДЛЯ ВАС :
РАДА НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ УКРАЇНИ
Р І Ш Е Н Н Я
Про стан соціально-демографічної ситуації,
охорони здоров'я і ринку праці в Україні
{ Рішення введено в дію Указом Президента
N 1124/2009 ( 1124/2009 ) від 29.12.2009 }
Розглянувши комплекс проблем щодо соціально-демографічної
ситуації, охорони здоров'я і ринку праці в державі, Рада
національної безпеки і оборони України відзначає зростання
загрозливих явищ та системних недоліків у цих сферах.
Проявом демографічної кризи стало погіршення майже всіх
демографічних показників. Унаслідок зростання депопуляції, що
триває з 1991 року, чисельність населення України скоротилася більш як на 6 млн. осіб.
budivelnik написав:Я розумію , що у тих хто мріє про обвал , є тільки одна надія , так це те що реально можна будувати в рази дешевше . На жаль Ви помиляєтесь .
Почему у капиталистов получается строить дешевле? Где планируете находить покупателей под Вашу реальную себестоимость? Одному проценту нАворишей столько жилья как в 2007-09 не потребуется.
Ви напевно забули що в мене власний магазин і що таке продавати товар ( особливо з малими термінами реалізації ) на одні поличці я знаю чудово . Для мене легше забрати залишки і якимось чином їх утилізувати ( нехай навіть через шлунки далекої і близької родини ) , ніж виставити на поличці на один і той самий товар - різну ціну яка залежить від дати виготовлення .
бідна родина !!!
Ну, наверное, не увсех владельцев супермаркетов есть такое количество родственников, чтобы подъедать весь просроченный товар Поэтому малосемейные бизнесмены провозглашают, что все люди - братья, и уценяют залежавшиеся товары
Июнь 2010 г. стал одним из наиболее активных месяцев в строительной отрасли. Покупатели проявляют к новостройкам высокий интерес, сопоставимый с периодом, который предшествовал кризису. Об этом сообщили в пресс-службе компании "Пагода".
По мнению застройщиков, подобный ажиотаж связан с преодолением "мертвой зоны" недоверия инвестора к строителям.
В то же время, в Союзе специалистов по недвижимости Украины (ССНУ) отмечают, что на рынке идет переориентация спроса: покупатели, выбирая жилье между вторичным и первичным рынком по одной цене, отдают предпочтение первичному. "Это нормально для европейцев, но для нас - такая тенденция в новинку. Ведь раньше украинцы не брали первичное жилье, потому что в его ремонт нужно было вкладывать еще 10-15% от стоимости", - сообщил президент ССНУ Александр Рубанов.
Источник: SV Development
У СВ Девелопмент как всегда рост сделок. А цифры где ?