Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 13561357135813591360 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 17:43

Xenon написав:
ВИТУС написав:
Xenon написав:
budivelnik написав:
то Вы не будете спорить что в данный момент цены на недвиж гдето на уровне весна-лето 2006 года. (авизо в помощь), и это без учета сегодняшнего торга.

1 Сперичатись я не буду по тій простій причині що я не продаю і не купую в Києві.
2 З іншого боку , я надіюсь Ви згодитесь що ситуація в державі в різних куточках розвивається приблизно однаково .
3 Тому якщо в мене виходить що з 2009 ціна виросла на 30 % , то не складно припустити що і в Києві відбувається також ріст і саме це так рознервувало Айде .
4 Ніяким чином продаж 40 кв м в 2010 не може говорити про ситуацію на всьому ринку України , про те це позволяє стверджувати :
а) в людей є гроші і впевненість у майбутньому
б) люди вважають адекватним вчинком покупку квартири під Львовом по ціні в 1000 квадрат
в) якщо по 1000 купують в селі коло Львова , то наївно було б очікувати ціну в 1000 наприклад в Києві

Це все що я хотів довести до форумчан своїм повідомленням

1.ну ветка про Киев
2.да, согласен; но даже по Вашей табличке выше, получилось что это не так; ибо цены в Киеве и Львове сближаются. в 2006-08 была разница в 2 раза, а сейчас 20% по Вашим данным
3.Хотите сказать что в Киеве за последнйи год цены выросли на 30% на ВСЕ продаваемое жилье???
4.В Киеве за 1200-1300 уё квадрат сегодня можно запросто купить квартиру. (речь не только про 1к естественно и не только про новострои).

от Будивельника:Тому якщо в мене виходить що з 2009 ціна виросла на 30 % , то не складно припустити що і в Києві відбувається також ріст і саме це так рознервувало Айде .

от Xenon :Хотите сказать что в Киеве за последнйи год цены выросли на 30% на ВСЕ продаваемое жилье???
:?: :?: :?:

ну и?
может на чтото и выросло - 1% тоже рост. Но сегомент что я смотрел все этовремя (3к квартиры от 90-100квадратов, цена от 150к уё) - цены НЕ выросли, на чтото упали, на чтото на прежнем уровне + торг; и практически за 1,5 года 95% объектов в этой ценовй категории так и продаются (точнее висят и НЕ продаются)

он не говорил на ВСЕ и на 30%, а речь шла о том что можно предположить рост
А у вас какие то домыслы и догадки получаются.
ВИТУС

Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 17:45

ВИТУС написав:
Xenon написав:
ВИТУС написав:
Xenon написав:
budivelnik написав:
то Вы не будете спорить что в данный момент цены на недвиж гдето на уровне весна-лето 2006 года. (авизо в помощь), и это без учета сегодняшнего торга.

1 Сперичатись я не буду по тій простій причині що я не продаю і не купую в Києві.
2 З іншого боку , я надіюсь Ви згодитесь що ситуація в державі в різних куточках розвивається приблизно однаково .
3 Тому якщо в мене виходить що з 2009 ціна виросла на 30 % , то не складно припустити що і в Києві відбувається також ріст і саме це так рознервувало Айде .
4 Ніяким чином продаж 40 кв м в 2010 не може говорити про ситуацію на всьому ринку України , про те це позволяє стверджувати :
б) люди вважають адекватним вчинком покупку квартири під Львовом по ціні в 1000 квадрат
в) якщо по 1000 купують в селі коло Львова , то наївно було б очікувати ціну в 1000 наприклад в Києві

1.ну ветка про Киев
2.да, согласен; но даже по Вашей табличке выше, получилось что это не так; ибо цены в Киеве и Львове сближаются. в 2006-08 была разница в 2 раза, а сейчас 20% по Вашим данным
3.Хотите сказать что в Киеве за последнйи год цены выросли на 30% на ВСЕ продаваемое жилье???
4.В Киеве за 1200-1300 уё квадрат сегодня можно запросто купить квартиру. (речь не только про 1к естественно и не только про новострои).

от Будивельника:Тому якщо в мене виходить що з 2009 ціна виросла на 30 % , то не складно припустити що і в Києві відбувається також ріст і саме це так рознервувало Айде .

от Xenon :Хотите сказать что в Киеве за последнйи год цены выросли на 30% на ВСЕ продаваемое жилье???

ну и?
может на чтото и выросло - 1% тоже рост. Но сегомент что я смотрел все этовремя (3к квартиры от 90-100квадратов, цена от 150к уё) - цены НЕ выросли, на чтото упали, на чтото на прежнем уровне + торг; и практически за 1,5 года 95% объектов в этой ценовй категории так и продаются (точнее висят и НЕ продаются)

можно предположить ВСЕ что угодно, мы вроде как пытаемся говорим о фактах.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 17:54

[/quote]
Конвертну в любой день по курсу банка прото пополнив свой валютный депо или открыв новый (непринципиально). Т.о. я могу перейти из гривны в бакс всего за пару часов - с суммами в несколько СОТЕН тысяч гривен.
:roll:[/quote]

На сегодня в банках действует ограничение по конвертации не более 80 тыс.грн. в день на человека.
В остальном согласен.
Gek

Подякував: 108 раз.
Подякували: 565 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 18:03

можно предположить ВСЕ что угодно, мы вроде как пытаемся говорим о фактах.

Саме найсмішніше полягає в тому , що напевно найбільше фактів по продажу нерухомості знаходиться в мене .Через мене особисто або під моїм контролем в 2009 було проведенно 6 угод купівлі продажу , в 2010 - одна . До кінця 2010 на мій погляд буде проведенно ще дві .
Все що я говорю може бути підтвердженно документально і ці документи можуть бути предявлені .
Є дві умови :
1 Якщо хтось настільки впевнений що я збрехав , то мені повинні бути сплачено 500 доларів які я буду вважати компенсацією за моральні збитки і я зобовязуюсь особисто доставити документи в будь яку точку України для ознайомлення , в свою чергу я зобовязуюсь як тільки сума буде передана в нейтральні руки , в тижневий час представити документи
Всі документи нотаріально посвідченні , тому будь-який нотаріус зможе з допомогою електронного реєстру визначити правдивість угод .
2 Так як в цих документах є інформація не тільки про мене , а й про інших учасників угод . то інформація не підлягає загальному оприлюдненню і не може бути скопійована.

Таким чином ця моя табличка :
рік ____2006________2007______2008________2009______2010
ціна_450(кінець року)550(06)___800(06)___550(03)___700(червень

Є одним з найкращих фактичних матеріалів на цьому форумі , все інше це синтетичні індекси побудовані на таких самих теоретичних продажах .
Я доказ - подивіться наступного тижня на індекс домік нет і середню ціну реальних угод . Ці значення будуть як мінімум на 2 % , максимум на 10 % відрізнятись один від одного.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 11 лип, 2010 18:20, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 18:17

budivelnik
ну спорить за цены в Вашем регионе я не буду, я там даже не был. Если Вы практически уже почти вышли на докризисный уровень по продажам и ценам, ну поздравляю ,что еще могу сказать.
В Киеве ситуация иная с этим делом.
Xenon

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 18:20

ВИТУС написав:
Xenon написав:
ВИТУС написав:
Xenon написав:
budivelnik написав:

1.ну ветка про Киев

ну и?

Неее.. Домыслы и догадки - это к будивельнику... Это он мастер...
Ведь это ж он пытается по липопвой инфе (ничем не подтвержденной0 делать вывод о росте цен ДАЖЕ по сравнению с 2008-м??? А ее нет ДАЖЕ в сравнении с концом 2006-го (сейчас ниже).
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 18:25

Gek написав:

Конвертну в любой день по курсу банка прото пополнив свой валютный депо или открыв новый (непринципиально). Т.о. я могу перейти из гривны в бакс всего за пару часов - с суммами в несколько СОТЕН тысяч гривен.
:roll:[/quote]

На сегодня в банках действует ограничение по конвертации не более 80 тыс.грн. в день на человека.
В остальном согласен.[/quote]
Вот тут вы не понимаете... Я поправлю...
Если речь идет о том, что надо потратить нал на текущем счете и получить наруки наличку в валюте - то ДА. Я конечно обхожу этот момент - но НИКОГДА об этом не упоминаю в расчетах... :D

А вот если у вас есть 1 млн грн на текущем счету (утрирую для понимания) и вы просто хотите попложить их на валютный депозит - то банк конвернет вам их просто за 5 секунд (примет гривну и выдаст чек, что вы пополнили валютный депозит).
Никаких вопросов даже не возникает.
Точно также и по аля "мультивалютным" вкладам (по разному в банках называются) на суммы выше 80 тыс. грн ... Это не вопрос - главное чтобы не налом :D
Хотя добавлю - я всегда за диверсификацию рисков... Если рассматриваю как пример чела у которого 500 тыс. грн - то говорю, что у него под 10 разных депо в 5-6 банках.
Востаннє редагувалось jde в Нед 11 лип, 2010 18:28, всього редагувалось 1 раз.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 18:25

Если Вы практически уже почти вышли на докризисный уровень по продажам и ценам, ну поздравляю ,что еще могу сказать.

По цінам вийщов( по гривневим так взагалі на 30 % вище від гривневих пікових 2008 ) , по продажам - ні .
Якщо пройдуть дві прогнозовані мною угоди до кінця року( проводжу переговори по продажу вже готового але ще не зданого в експлуатацію житла ) - на 2011 рік отримаю повну відсутність готового до продажу житла.
З іншого боку поки ці угоди не будуть оплачені , принципово не буду починати нового. В нашій країні все може бути.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 18:30

budivelnik написав:
Если Вы практически уже почти вышли на докризисный уровень по продажам и ценам, ну поздравляю ,что еще могу сказать.

По цінам вийщов( по гривневим так взагалі на 30 % вище від гривневих пікових 2008 ) , по продажам - ні .
Якщо пройдуть дві прогнозовані мною угоди до кінця року( проводжу переговори по продажу вже готового але ще не зданого в експлуатацію житла ) - на 2011 рік отримаю повну відсутність готового до продажу житла.
З іншого боку поки ці угоди не будуть оплачені , принципово не буду починати нового. В нашій країні все може бути.

ну вот видите; все таки согласны с вариантом как дальнейшего обвала/девальвации грн.; так и просадки цен на РН?
Xenon

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 18:41

В нашій країні все може бути.

ну вот видите; все таки согласны с вариантом как дальнейшего обвала/девальвации грн.; так и просадки цен на РН?

Я не згоден :D , я припускаю :D , а це як Ви розумієте різні речі .
Я думаю що так само як і я це припускають ще дуже багато будівельників і саме тому , що ці люди підстраховуються - в 2011-2012 роках житла буде збудовано менше ніж в 2009-2010 , що в свою чергу може привести до плачевних для покупців наслідків .
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 13561357135813591360 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему