Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 537538539540541 ... 2815>
Повідомлення Додано: Суб 10 кві, 2010 13:53

была бы перспектива реальной, а не от "будивельника и Ко" , спекули уже бы начали разметать

факт

На момент коли спекулі почнуть - Ви будете думати що ще падає , а от коли вони закінчать , тоді й прийде Ваша черга прозріти
На рахунок ссилочки по бетону
В Києві тільки кантора , а основна маса в Запоріжжі , тому й ціни там приведені для Запоріжжя а не для Києва .
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 10 кві, 2010 13:58

activist написав:Андрей_В
Да. Убрал фразу, дабы никого не смущать :)
Я немного не так выразился, имел ввиду не суммарную зависимость (все таки конечная стоимость это же многофакторная композиция).

еще в этой "композиции" надо учесть снижение цен на землю(хотя к крупным застройщикам это мало относиться, бо все на сессиях горсовета растаскивается, на все же)

ну и аппетиты чиновников, поубавились, кризис все таки)))

и галвное, главное - нет бабла
на поклон к НБУ с КМ токмо через озвученные Стельмахом условия, без вариантов
денех щас нет, и геолог закапавать их не собирается
он ищет хде откапать)))
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 кві, 2010 13:59

budivelnik
Кстати, что Вы писали о "старых" квартирах ? Им почему нужно дорожать в самое ближайшее время?
activist

Повідомлення Додано: Суб 10 кві, 2010 14:04

budivelnik
Кстати, что Вы писали о "старых" квартирах ? Им почему нужно дорожать в самое ближайшее время?

Тому що те житло яке не передається в спадок , то продається в 95 % з метою покупки нового( це своєрідний бартер в якому наявне житло виступає таким собі банком заощаджень з гарантованою охороною від подорожчання самого ж житла ) . Якщо нове почне рости в ціні ( а воно почне внаслідок того що житло український продукт , а на українському ринку ціни на українські продукти ростуть внаслідок камулятивного ефекту викликаного зміною курсу грн до долара в 2008 році )
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 10 кві, 2010 14:08

budivelnik написав:
была бы перспектива реальной, а не от "будивельника и Ко" , спекули уже бы начали разметать

факт

На момент коли спекулі почнуть - Ви будете думати що ще падає , а от коли вони закінчать , тоді й прийде Ваша черга прозріти
На рахунок ссилочки по бетону
В Києві тільки кантора , а основна маса в Запоріжжі , тому й ціни там приведені для Запоріжжя а не для Києва .

это спекулю надо получить сотрясение моска, шоб он попер щас в недвигу
откройте газетку, посмотрите, бизнес сливает лишние квадраты комнедвиги(шож говорить о жил)
в начале 2008 таких объектов на продаже очень мало было

а бетон
вы сами прекрасно знаете
нашел маленький частный узел, который долго працюе, и тарься себе, по нормальным ценам

а эти всякие монстры ЖБИ, которые принадлежат крупным застройщикам, так они парят на сторону цены, это для них приработок

и вобще
вспомните сколько цемент стоил весной 2008
а песок, щебень

щас некоторые карьеры(многие из которых на продажу выставлены, к слову) под честное слово в долг насыпают предпринимателям-самосвальщикам

короче Ж.
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 кві, 2010 14:09

Так вот Вы и пишете, захотят продать, чтобы купить новое, но кто же ее купит, если кредитирования массового не будет в ближайшее время (мне допустим не дадут кредит даже, если я захочу, разве что под залог старую, если новую захочу брать, снова же, а кому ее[cтарую] продам? Тому у кого большая зарплата официальная? Так наф*г ему моя квартира... Ну это так к ситуации, я свою продавать пока не собираюсь :) ) Так что, я не понял Вашей мысли.
Востаннє редагувалось activist в Суб 10 кві, 2010 14:27, всього редагувалось 1 раз.
activist

Повідомлення Додано: Суб 10 кві, 2010 14:22

а бетон
вы сами прекрасно знаете
нашел маленький частный узел, который долго працюе, и тарься себе, по нормальным ценам

Я не теоретик , я практик і у відсотках не рахую . Я рахую після виконання роботи до кінці , бо народна мудрість каже :
Недороблену роботу дурневі не показують :!:
Маленький часний вузол завтра може купити цемент на 10 % дешевше ( той що вже більше пів-року на складі пролежав ) , а я через цю так звану економію не зможу будинок добудувати , а нормальна організація в своєму штаті має людину , яка слідкує за складом ( а точніше спочатку розробляє рецептуру а потім слідкує ) + в разі заміни будь-якого з компонентів - перевіряє і робить кубіки з замісів які зберігаються і по яким завжди можна визначити що мені наприклад місяць тому відвантажили . Так за це треба платити , але платити треба і санепідемстанції щоб не довіряючи сертифікату який надає виробник перевірити фонить якийсь продукт чи ні і так далі .
Це все можна не робити і це здешивить житло на 5-10 % , але з іншого боку , якщо китайська сорочка розлізеться то Ви втратите вартість сорочки , якщо я в будинку замонолічу тачечку радіоактивного щебню , або хімічно зараженого шлаку - то я втрачу всю вартість будинку бо не зможу його продати .
Це називається відповідальність , тому в будівництві так багато різного роду контролюючих і перевіряючих органів .
Якщо Ви напишете погану програму - вона просто не буде працювати і це всі побачать
Якщо я побудую будинок з вадами в конструкції і здам його за гроші - цього відразу ніхто не побачить , а пару сімей за роква 10-20 просто можуть зникнути з цього світу внаслідок хімічного отруєння , радіаційного випромінення , або обвалу конструкції ( а все тому що я 20 років перед тим 10 % за порадою інтернет-теоретика зекономив )
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 10 кві, 2010 14:35

вы так заботитесь о людях =)) пока они накопят на метры - старость подойдет... не успеют отравиться химией и радиацией =)))
franKIMOrales

Повідомлення Додано: Суб 10 кві, 2010 14:42

Так вот Вы и пишете, захотят продать, чтобы купить новое, но кто же его купит, если кредитирования массового не будет в ближайшее время

1 Чим менше житло тим дорожче коштує квадрат , тому розгляньте слідуючий ланцюжок
Є на вторинному ринку
1 однокімнатна -- 30 кв м = 55 000
1 двохкімнатна__40 кв м = 70 000
1 трьохкімнатна__60 кв м = 85 000
На первинному
1 однокімнатна новозбудована-40 кв м =45 000
Той хто живе в трьох кімнатній хоче мати дві однокімнатні
Той хто живе в двох кімнатні - хоче трьох кімнатну
Той хто живе в однокімнатній - хоче двох кімнатну .
Будівельники хочуть 45 000 за однокімнатну
Якщо у кожного з власників житла на вторинному ринку є в заначці по 15 000 доларів ( 3 х 15 000 = 45000 ) , то питання вирішується просто.
Власник однокімнатної продає свою однокімнатну власнику трьох кімнатної за 55 000
Власник двох кімнатної продає свою власнику однокімнатної ( за 70 000 ) і купує трьохкімнатну( за 85 000 )
Власник трьох кімнатної купує новобудову за 45 000 і однокімнатну на вторинці за 55 000
Отже 1 кімнатна мав 15 000 + отримав за свою 55 000 = купив за 70 000 двохкімнатну
_____2 кімнатна мав 15 000 + отримав за свою 70 000 = купив за 85 000 трьохкімнатну
_____3 кімнатна мав 15 000 + отримав за свою 85 000 = купив за 45 000 новобуд + 55 000
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 10 кві, 2010 14:52

вы так заботитесь о людях =)) пока они накопят на метры - старость подойдет... не успеют отравиться химией и радиацией =)))

1 Вони не встигнуть , а діти , внуки і правнуки - встигнуть
2 Помилку в програмному коді чи у шві сорочки видно відразу , дефекти житла не видимі для не фахівців ніколи і при цьому спокійно можуть зменшувати як здоровя так і життя власників цього житла .
3 Коли мій знайомий для мене щось програмує , я часто в нетерплячці пропоную йому запустити простий перебір варіантів ( комп потужний перерахує якось :D ) , або скористатись go to , мотивація проста навіщо годину обдумувати алгоритм якщо за 5 хв можна отримати результат який потрібний на зараз і ну його що це варіант підходить тільки для вузького діапазону значень , на що завжди отримую відповідь :
" Мені буде соромно якщо хтось побачить що я так програмував "
Я завжди після цього чекаю поки програміст зробить так як вважає за правильне ( хоча це і вставляє мене на гроші )
Так само і я
Я знаю як зробити так щоб було добре і надійно . Хочете зробити сильно дешевше і ледь-ледь не надійніше - це не до мене . Це до інтернет теоретиків .
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 537538539540541 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему