Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 542543544545546 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:02

budivelnik написав:
Красиво вміє будівельник маніпулювати цифрами, там збрехав так перекрутив
....
Вартість житла у 2010 році, кажуть в міністерстві, не перевищить 4,5 тисячі гривень за квадратний метр у регіонах та 5,9 тисячі гривень у Києві.

Отже, всі хто купує за вищими цінами просто лох, якого разводят такі будівельники і ріелтори
.
Три повідомлення , всі з різними цифрами починається від 4,5 переходить до
http://biz.liga.net/articles/EA100071.html
В наведених таблицях наведена кошторисна собівартість і загальна площа, якщо поділити перше на друге то виходить всього 6,4 тис. грн. за м2.

Потім згадується шо:
цены на жилье действительно можно снизить почти в два раза, но для этого нужно, чтобы в стоимость строительства не входило огромное количество налогов и "поборов" которые выплачивают застройщики.

Звідси робиться висновок що будівельники - засранці .
Насправді у всіх моїх табличках видно що податки і " побори " ( наприклад передача 10 % збудованого житла - місту ) стоновлять більшу половину кінцевої ціни . І все одно винуваті будівельники . Це ми виявляється податки придумали , чи це для нас відбирають 10 -20% збудованого житла для передачі малозабезпеченим які 20-40 років в черзі на покращення стоять .
Коротше хрюндік- він і в Африці хрюша . Чув де звін а не знає де він .
1 До речі я зараз по 5200 продаю , мене в чому звинувачуєте :?:
2 85 % житла в Україні продається по ціні нижчій 6000 грн за квадрат , чогож Ви в Києві сидите , їдьте в Івано-Франківськ - купите по 4000 і з вибором .
Так що вже раз не давно писав
Нічого зеркалу дорікати коли рожа крива.
Хочете підвищену заробітну плату в Києві , не дивуйтесь що якась її частинка( та що підвищує ) створюється за рахунок підвищення цін в Києві і на нерухомість в тому числі.
Єдине що радує , так це те що за рік собівартість будівництва в головах форумчан піднялась з 200 доларів по 5,00 до 600 доларів по 8,00

Единое радует, что в головах форумчан уже нет доверы до строителей и риэлторов. А себестоимость - это второстепенное.

600 доларів по 8,00 + обвал грн. почти в 2 раза и выходим на 350 долл.
Востаннє редагувалось turbina в Нед 11 кві, 2010 15:07, всього редагувалось 2 разів.
turbina

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:03

Этого лоха будивельныка надо ставить на место, а то разогнался здесь на форуме понимаешь..... Учит. Все стоит мертвым грузом, а он учит как надо жить.

Вас особисто тільки голод вилікує і то боюсь замість естради на темну стежку підете , людей грабувати , бо мопед ( єдину Вашу власність і це за стільки років ) навряд чи хтось купить .
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:07

Вопрос будевельнику,так чьи же всё таки деньги?

Если можно простой ответ из трёх слов.

Сімейні .

Зверху це відповідь з одного слова , знизу коментарі
А те що в сімї може бути кілька підприємців з різними напрямками діяльності - для Вас як я зрозумів таємниця за сімома печатками .
На всяк випадок розгляньте мій приклад з магазином ( до речі він дуже близький до реалій , бо магазин мій ) і порівняйте з моїм же прикладом по будові .
Якщо в стані - напишіть приклад з власного бізнесу .

Взагалі не грає ролі чиї це кошти .
1 Адже я можу свої покласти на депозит , а в банку взяти кредит . Тоді до мене взагалі ніяких претензій .
2 Величина депозиту це як правило рівень інфляції . Тому якщо в мене в 2010 є наприклад 400 доларів і за ці гроші в 2010 я можу збудувати 1 кв м , а продаю я цей метр в 2011 , коли будівництво аналогічного коштує 200 - я повинен враховувати це в своєму бізнесі , чи повинен продати за 400 і з високо піднятою головою піти з ринку .
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 11 кві, 2010 15:17, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:13

600 доларів по 8,00 + обвал грн. почти в 2 раза и выходим на 400 долл.

Пообіцяйте не зявлятись на форумі поки гривня не опуститься до 16 грн за долар і я з Вами погоджусь .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:17

budivelnik написав:
Вопрос будевельнику,так чьи же всё таки деньги?

Если можно простой ответ из трёх слов.

Сімейні .

Зверху це відповідь з одного слова , знизу коментарі
А те що в сімї може бути кілька підприємців з різними напрямками діяльності - для Вас як я зрозумів таємниця за сімома печатками .
На всяк випадок розгляньте мій приклад з магазином ( до речі він дуже близький до реалій , бо магазин мій ) і порівняйте з моїм же прикладом по будові .
Якщо в стані - напишіть приклад з власного бізнесу .

Вот это ответ,уважаю,мужчина ... :D
Только вот раз уж в предыдущих постах начали делить деньги на свои и жены,нужно быть последовательным,а то как то не красиво получается:
вариант 1- деньги семейные,а вы пишите что ваши личные
вариант 2 - деньги жены ,а вы их быстренько в семейные приписали
в чём всё таки правда :wink:
Анд_рей

Подякував: 47 раз.
Подякували: 49 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:20

budivelnik написав:
Не читати - маєте повне право , хамити - ні ( за виключенням що Ви відносетесь до своєї .. братії )

Я дав адекватну відповідь на ваше хамство.
Я не КС і тлумачити статті конституції права не маю , а в конституції записано :
Право на житло - мають всі .
Так от крім бомжів ( та й то в основному за власним бажанням ) - житло мають всі - тут конституційне право збережене , а от на рахунок того щоб кожному чесному студенту який звичайна людина житло в Києві виділяли тільки за те що він не любить брехати, маніпулювати людьми - в Конституції нічого не сказано , а капіталістична ідеологія каже просто
Кожному по результатам його праці
Отримали за свою працю кошти яких достатньо для купівлі житла на Хрещатику - вибирайте самі купувати чи на відпочинок їхати .А якщо отримали на суху шкірку від хліба - задумайтесь , може щось не так робите :?:

Виявляється у нас 80% населення України студенти?
І як ви добре підмітили - кожному за результатами його праці:
Чиновник у нас так паше, просто кожного дня виснажений приходить до дому і чому йому не дозволити собі авто за сотні тисяч доларів і домік за десятки мільйонів доларів під Києвом, це ж тобі не якісь лікар чи викладач, які щодня байдики б’ють на роботі.
А будівельник, який цілими днями строчить на форумі, це така важка робота.

Ви б трохи попустилися і спустилися на грішну землю і подивилися навколо, як звичайні люди живуть. Більшість отримують від 1 до 3 тис. грн., вони не мають право ні на що? Вони існують, але ви закрили себе, ви цього не хочете бачите, бо це ж ви, а це вони, таки "пересічні".
hrundik

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:24

Вот это ответ,уважаю,мужчина ...
Только вот раз уж в предыдущих постах начали делить деньги на свои и жены,нужно быть последовательным,а то как то не красиво получается:
вариант 1- деньги семейные,а вы пишите что ваши личные
вариант 2 - деньги жены ,а вы их быстренько в семейные приписали
в чём всё таки правда

Так всеж просто
Де гроші взяв - в жінки , а жінка де взяла - в тумбочці , а в тумбочці звідки - я поклав :D
А якщо серьозно то просто думав що ще памятають мою схему фінансування яку я описував пів року-рік тому .Суть схеми в слідуючому
1 Я заробляю
2 Провожу тендер на те хто буде виступати головним хранителем грошей серед депозитних ставок банків і пропозицій дружини - як правило по інтегральному критерію дохідність/надійність - виграє дружина .
3 Дружина проводить тендер по розміщенню вільних коштів - його як правило виграю я ( правда в нерівній боротьбі з модними магазинами і курортами ) , правда за це я повинен пообіцяти прибутковість не нижчу ніж банківську.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:27

budivelnik написав: До речі я зараз по 5200 продаю , мене в чому звинувачуєте :?:
2 85 % житла в Україні продається по ціні нижчій 6000 грн за квадрат , чогож Ви в Києві сидите , їдьте в Івано-Франківськ - купите по 4000 і з вибором .

кстати, об областных центрах и себестоимости строительства

я уже несколько месяцев тому описывал ситуацию, как может все сложиться
если себестоимость будут и по прежнему стараться завысить, то в областных центрах просто напросто перестанут строить, тк вторичка будет намного дешевле

такое уже наблюдалось, когда был бум строительства, строили сначала в Киеве, бо там жители тянули эти цены, а потом и областные центры начали, а до некоторых городов, мелких, так и не дошло, бо вторичка намного дешевле
теперь обратный процесс идет, в областных центрах стройка умирает, а в Киеве еще теплиться, до поры до времени

поэтому если они не снизят цены в двое или около того(стройматериалы то смогли так упасть) им гаплык полюбому будет

никакая ипотека не поможет
разберем простейший пример с ипотекой
берем 2008
цены в грн те же и сейчас
что изменилось?
1 доходы упали
2 цены на ТНП поднялись
3 доля свободных денег в семьях уменьшилась
4 % по ипотеке поднялись
5 первоначальный взнос увеличился

т.е. ни одного положительного момента, по сравнению с 2007-2008
кто будет покупать в тех же количествах?

вывод
для возобновления продаж на том же уровне необходимо снижение цен для компенсации вышеназванных отрицательных фактов, повлиявших на рынок

величина этого "необходимого снижения" может быть высчитана только опытным путем,
пока количество сделок не отрастет хотя бы до 50-60% от докризисных
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:34

Вирішив нагадати своє повідомлення:
hrundik написав:Яцуба: Будівельна галузь ровалена
http://biz.liga.net/articles/EA100071.html

Кошторисна вартість будівництва не перевищує 6400 грн. за м2.
При цьому Яцуба зазначив, що ціна на будівельні матеріали скоротилася на 30%, а це 65% собівартості будівництва.
Тобто іншими словами кошторисна вартість будівництва складає 6400-(6400*65%*30%)=5152 грн.!!!
Навіть зараз вони хочуть нам впарити з 100% рентабельністю.

Так що помилився не 6400, а 5152 грн. за м2
hrundik

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:38

budivelnik написав:
600 доларів по 8,00 + обвал грн. почти в 2 раза и выходим на 400 долл.

Пообіцяйте не зявлятись на форумі поки гривня не опуститься до 16 грн за долар і я з Вами погоджусь .

Будивельнык! Вы хам! 14 грн/долл. Читайте внимательно.
turbina

#<1 ... 542543544545546 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє