Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 543544545546547 ... 2815>
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:39

hrundik написав:Яцуба зазначив, що ціна на будівельні матеріали скоротилася на 30%

ну если даже чиновники глаголят шо на 30% стройматериалы упали(они то по госкомстату ориентируются)
а я тут все пытался доказать шо -40%, как минимум, упали
и только у будивельника все дорожает, инфляция говорит

да и рабсила в два раза попустилась в хотелках
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:46

budivelnik написав:
Вот это ответ,уважаю,мужчина ...
Только вот раз уж в предыдущих постах начали делить деньги на свои и жены,нужно быть последовательным,а то как то не красиво получается:
вариант 1- деньги семейные,а вы пишите что ваши личные
вариант 2 - деньги жены ,а вы их быстренько в семейные приписали
в чём всё таки правда

Так всеж просто
Де гроші взяв - в жінки , а жінка де взяла - в тумбочці , а в тумбочці звідки - я поклав :D
А якщо серьозно то просто думав що ще памятають мою схему фінансування яку я описував пів року-рік тому .Суть схеми в слідуючому
1 Я заробляю
2 Провожу тендер на те хто буде виступати головним хранителем грошей серед депозитних ставок банків і пропозицій дружини - як правило по інтегральному критерію дохідність/надійність - виграє дружина .
3 Дружина проводить тендер по розміщенню вільних коштів - його як правило виграю я ( правда в нерівній боротьбі з модними магазинами і курортами ) , правда за це я повинен пообіцяти прибутковість не нижчу ніж банківську.

Значит деньги всё таки ваши,а вы стеснялись.Ложная скромность так сказать
:)
Такой вывод сделал потому что хранитель по определению не может быть владельцем актива,ваш актив находится на счету у хранителя,а затем переводится вам же,из этого следует что бенефициар не меняется.

Поэтому правильный ответ из двух выше приведенных, следующий:
"Не хвилюйтесь не злипнеться.
1 Це мої гроші і вважайте що я поклав їх на депозит"

а вот что с этим ответом делать даже не знаю :)
1 Це жінчині гроші і вона мені їх позичила при умові що поверну з врахуванням відсотків які депозит дає ( отже плата за гроші - це прибуток інвестора )"
Анд_рей

Подякував: 47 раз.
Подякували: 49 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:46

При цьому Яцуба зазначив, що ціна на будівельні матеріали скоротилася на 30%, а це 65% собівартості будівництва.
Тобто іншими словами кошторисна вартість будівництва складає 6400-(6400*65%*30%)=5152 грн.!!!
Навіть зараз вони хочуть нам впарити з 100% рентабельністю.

Вам будь який товар впарюють як Ви називаєте з 100-200% рентабельністю . Я наголошую будь який . Це я вже доводив на прикладі ВВП.
Все ВВП -914 млрд грн
Податки які враховані в ВВП - 280 млрд - бюджет + 147 млрд пенсійний .
Таким чином все що виготовленне в державі можна розписати як :
Кошторисна вартість + податки = ВВП , звідки виводимо кошторисна вартість = ВВП - податки ,
Кошторисна вартість = 914 млрд - 280 млрд - 147 млрд =487 млрд .
Таким чином щоб з кошторисної вартості в 487 млрд отримати продажну вартість
рентабельність повинна становити ( 914 - 487 )/ 487 = 87,6%

Як бачите Ваші страхи виходять з простого не знання економіки .Спробуйте для себе самостійно розрахувати ту чи іншу ціну будь-якого товару в Україні і Ви побачите що в будь-якому присутня націнка більше 100 % ( але це не прибуток виробника а виплати для утримання освіти , медицини , органів оборони і управління , пенсій )
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 15:53

вот что с этим ответом делать даже не знаю
1 Це жінчині гроші і вона мені їх позичила при умові що поверну з врахуванням відсотків які депозит дає ( отже плата за гроші - це прибуток інвестора )"

1 Введіть в свою формулу , що дружина приватний піприємець( на єдиному податку ) , + додайте що я як приватний підприємець передаю іншому приватному підприємцю гроші на зберігання під 1 % річних , з іншого боку з цим же підприємцем заключаю угоду про те що він буде фінансувати проведення мною робіт і за це я зобовязуюсь оплатити йому за послуги кошти в розмірі 20 % в річному еквіваленті . :D
2 Приклад я приводив не для того щоб намалювати якусь конкретну схему , а для того щоб наочно показати що гроші - це такий сами ресурс , за використання якого потрібно платити
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 16:29

budivelnik написав:1 25 доларів на 700 це цілих 3,5% , при чому я писав що може й за 1000 продам - якщо покупці будуть .

Да хоть по 5000. ЕСЛИ покупатели будут.
2 Де Ви бачили подетальний бізнес-план :?: Ви бачили 4 цифри і вже на цьому починаєте шукати економію :?: Яж Вам не пропоную гроші в кантору рога і копита покласти бо там на 10 % в рік депозит більший :?:

Вы привели 4 цифры - я нашел способ съэкономить 25$
Приведете полный бизнес-план - найду и 25% от цены.
3 Документи в студію де чітко видно що в КГС з ремонтом дешевше ніж в мене і що це 400 а не наприклад 600 чи 800 .

И кто такое публикует???
4 Якщо вони будують дешевше , Чому тоді в мене продаж 700 а в КГС - 1000 :?:

Налоги они платят. И очередникам квартиры дают. Поэтому и продают по 1000.
Вообще-то цену продажи диктует рынок (когда он есть - а не так как в строительстве)..
5 Якщо КГС такий ефективний , то чому він ще не витіснив подібних мені :?: Може якби він будував в таких самих умовах як і я в нього б по 2 000 виходило :?:

В Киеве по многоэтажкам практически вытеснил. Просто есть премиум сегмент где КГС вяло представлен.Также есть чиновники, которые хотят кушать и взятки брать...
Кожен крав потроху: трошки чиновник за землю і дозволи, трошки виробник будівельних матеріалів через монополізацію і відкати, трошки будівельник, завищуючи собівартість, трошки банкіри, трошки ріелтори, і вся ця піз...братія
щоб заплатила звичайна людина
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 16:30

budivelnik написав:
вот что с этим ответом делать даже не знаю

1 Введіть в свою формулу , що дружина приватний піприємець( на єдиному податку ) , + додайте що я як приватний підприємець передаю іншому приватному підприємцю гроші на зберігання під 1 % річних , з іншого боку з цим же підприємцем заключаю угоду про те що він буде фінансувати проведення мною робіт і за це я зобовязуюсь оплатити йому за послуги кошти в розмірі 20 % в річному еквіваленті . :D

вы что, банк? или кредитный союз? .... или у вас есть лицензия на финансово-кредитные и депозитне операции? .... Будивельник! Вам "опять двойка" за полнейшую правовую, финансовую и бизнес-неграмотность! Такие операции, как в вашем пример, "пересичным будивельникам" совершать законом не разрешается. ...
если честно, я просто поражаюсь, как вы с таким уровнем образования и (не)знаний и до сих пор на свободе... могу себе представить что вы там строите... после ваших постов я б у вас не то, что строить, даже совета по строительству побоялся бы спросить...
Вот из-за таких грамотеев у нас и РН в *опе.... если каждый двоечник себя возомнит великим комбинатором...
Еще раз рекомендую - перечитайте хотя бы ленина (маркса вам просто не осилить): учиться, учиться и еще раз учиться! дожили до 44 лет, а уму-разуму не набрались... :D
V_Igor

Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 17:32

budivelnik написав:

.
Суть схеми в слідуючому
1 Я заробляю
2 Провожу тендер на те хто буде виступати головним хранителем грошей серед депозитних ставок банків і пропозицій дружини - як правило по інтегральному критерію дохідність/надійність - виграє дружина .
3 Дружина проводить тендер по розміщенню вільних коштів - його як правило виграю я ( правда в нерівній боротьбі з модними магазинами і курортами ) , правда за це я повинен пообіцяти прибутковість не нижчу ніж банківську.

то есть вы заработали деньги, отдали жене и отдолжили под 20-30%, вложили в строительство и хотите еще на стройке заработать как строитель, если не ошибаюсь ваша стройка "для себя" 500 долларов за метр, а дальше на реализации еще 150 долларов.

прям как в анекдоте, на эти 2 % мы и живем... :D
Slon_Nosov

Подякував: 1086 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 17:33

V_Igor Додано: Нд 11 Кві, 2010 16:30
вы что, банк? или кредитный союз? .... или у вас есть лицензия на финансово-кредитные и депозитне операции? ....

Я собі уявляю керівника колективу більше ста осіб , який навіть за пів-години не може зрозуміти всього однієї фрази :

budivelnik Додано: Нд 11 Кві, 2010 15:53
2 Приклад я приводив не для того щоб намалювати якусь конкретну схему , а для того щоб наочно показати що гроші - це такий сами ресурс , за використання якого потрібно платити

Все як в приказці
Сліпий як не побачить - так збреше .

Бідний колектив - яким керують подібні керівники. :(, єдине що його спасає ( колектив ) - з таким стилем - це не на довго .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 17:41

то есть вы заработали деньги, отдали жене и отдолжили под 20-30%, вложили в строительство и хотите еще на стройке заработать как строитель, если не ошибаюсь ваша стройка "для себя" 500 долларов за метр, а дальше на реализации еще 150 долларов.

Не 20-30% , а величину процентів яку дає банк по депозиту ( зверніть увагу навіть не по кредиту )
А що тут поганого :?:
Це мої гроші чи Ваші :?:
Я мав право покласти їх на депозит і нічого не роблячи отримати прибуток з грошей :?:
Якщо мав , то чому я не маю право отримати прибуток від того що не лежав , а працював :?:
Останнє
Я маю ще магазин , давайте Ви заявите що я маю право заробляти
- або в магазині
-або в будівництві
- або по депозитам
До речі в мене не тільки в будову гроші вкладаються , вони ще й в торгівлі лежать і Ви не повірите , дуже багато постачальників в разі передоплати дають знижку в 0,5-1%( продукти-алкоголь) , а я така зараза в кінцевій ціні знижки не роблю . Виставляю з стандартною націнкою 20 % +0,5-1%=20,5-21 % - і все тут . І ні Маркса при цьому не згадую ні Смітта .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 кві, 2010 17:49

budivelnik написав:Все як в приказці
Сліпий як не побачить - так збреше .

этой фразой вы как раз про себя хорошо сказали! :D вам об этом весь форум уже который месяц твердит... а вам - ссы в глаза, а у вас все божья роса :D

а за мой коллектив не беспокойтесь (лучше о себе переживайте) :) я за весь кризисный период не только не уволил не одного сотрудника, а еще и продолжаю набирать людей + повышаю мотивацию. 9-й год вышли "в ноль", а сейчас уже более 70% рост... так что мои результаты, гораздо лучше ваших.

У вас просто комплексы...для меня ваши колкости, что "комариные укусы"...впрочем это у вас от все той же необразованности. Злитесь дальше ;) может с желчью вытечет и глупость...
V_Igor

#<1 ... 543544545546547 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє