Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
la9 написав:А хтось вже отримав ДВ (скорочену) за вересень? Що це за закон, який регулює болюче питання?
Что имеется в виду под скорочена ?
За 28 днів. За останні два дня поки під питанням. Начебто, є якийсь нормативний акт, через який так сталося
Выплатили полную сотку за месяц. Та часть бригады (управление), что не на линии соприкосновения, получила 30-ку из расчета 28 дней. С 29-го сентября им 30-ку приостановили до разъяснения закона от 29 сентября, там надо выполнение боевой задачи в составе формирования. Сейчас в зависимости от разъяснений у них три теоретических варианта ДВ: 0 грн 30 тысяч как раньше 50 тысяч как управление высшего уровня (не помню точно формулировку)
Bobua написав:знижку за квартплату, сміття, і постачання газу..., якими вже 19міс як не користуюсь...
Я месяца два назад подал на такое в ПФ, мне тогда ещё сказали, что ПФ передает заявы в соцобеспечение, а они очень долго считают, в сентябре были не исполненные ещё мартовские заявы.
pesikot написав:Я тебе привёл, что один такой кейс есть
Вірю Вам, і сподіваюсь, ще це норма, а мені відомо про рідкісні кейси винятків. Сподіваюсь, що такі запитання виникають через стереотипи й не відповідають дійсності, а героям (чи їх родинам) виплатять все по заслузі.
stm написав:Меня больше интересуют менее высновки(ИМХО они очевидны), а более по какому статусу теперь 28 погибших и 53 раненых. Т.к. смерть на поле боя - это существенные выплаты семье, преференции детям, похороны за счёт государства на аллеях героев. Ранение на поле боя - это бесплатное лечение и тоже материальная выплата. Как числятся эти люди, представленные к наградам согласно Закона?
Після поранення лікували понад місяць. І платили в цей час бойову 100ку. І ще дали 13тис “на оздоровлення” чи щось таке. То це і були “мат.виплати”? Потім 2-3міс маринували (не могли ВЛК зробити) і платили (13+30)тис. Далі пощастило -- вписали в штат в тил.забезпечення. А могли ж і кудись у “відстійник” на 500-800 грв/міс...
військо вписало в пфу ще три міс.зарплати -- за літо. а у пфу є середн.зарп. лише до червня 2023 https://www.pfu.gov.ua/2158510-pokaznyk ... -2023-rik/ тому пфу не заморочувалось і просто поставило нулі в колонку “Враховано для пенсії”. і пенс.калькулятор працює без проблем і без ділення на нуль