detroytred написав:От саме тупо за принципом "роби, як я", незважаючи на те, що всі люди різні і вільні у виборі, співали й комуняки. І примушували.
1 Ти різницю між ПРИМУШУВАЛИ і Можеш робити а можеш не робити В стані УСВІДОМИТИ? 2 Як думаєш Примусили правильні можновладці українських селян віддати зерно заради кращого процвітання совка.. і що ? Це дуже покращило життя померлих з голоду? 3 Чи усвідомлюєш Совок настільки засрав мозок населенню( а ти і тобі подібні і далі пробують засиоати) , що населення НЕ ВІРИТЬ у власні сили. А зневіра створює потребу в пошуках того сильного який зробить , а сильний це еквівалент членін/сралін. Це ти хоч розумієш?
Тому сотні таких як я пробували досягнути успіху. Досягнули десятки... але навіть ті кілька десятків які НЕ ДОСЯГНУЛИ - не вважають себе обдуреними , а стали тим кого Народна Мудрість ТМ (с) За одного битого -двох не битих дають.. І саме в сімях цих БИТИХ і виростуть ті хто зможе врахувати помилки батьків і досягнути в подальшому успіху
А які помилки в ждунів? які в ждунів досягнення?
То що краще, щоб такі як я сповідувати твою теорію ждунізму і сьогодні в україні було не 5% успішних 30% тих хто старається досягнути успіху 65% розчарованих
А 100% розчарованих
Ти що всі досягнення в ЗСУ отримав через примус і муштру чи деколи бувало що показував на успішного курсанта і закликав інших йти його шляхом Хоч це то не заперечуй.
_hunter написав:Это как? - всего на два ляма за 10 лет упадет?
Давай так 1 Станом на сьогодні нас 42 млн з яких
...
Якщо населення зменшується за рахунок виїзду сімей - то НІХТО НІЧОГО НЕ ВТРАЧАЄ , адже виїхали працездатні і забрали з собою дітей і батьків.
..
Припустимо що народжуватись буде 200 000 а помирати 600 000 Перших 30 років - втрата 12 млн.. тобто було 42 стане 30 Але при цьому , нація буде молодшати, а в молодших - більше перспектив.
хорошая прикидка - жаль никак не доказывается. Ну да и пофиг.
А если родители выезжать - как у большинства - отказались. - это тоже стране только в плюс? 🤔
budivelnik написав:Ти б в мене повернув ВСЕ що тобі дала Україна- і потім з боргами і без штанів отримав би копен дупен в Європу чи куди ти там хочеш втекти.
Я не адресат вашого посту, але запитаю - а в зворотній бік це також повинно працювати? Ну тобто давайте порахуємо, що витратила держава на мене за все моє життя, і що отримала від мене, і вже баланс обнулимо, в який би бік він не був. Я навіть не буду однозначно стверджувати, що баланс буде на мою користь, це доволі складно оцінити. Тільки за умови, що якщо він всеж-таки на мою користь, я отримаю всю суму в технічно обгрунтований термін (ніяких черг на виплату коли в бюджеті будуть на це закладені гроші, ніяких меморандумів і лімітів для отримання або переказу), разом із всіма папірами про законність походження, дозволи на вивіз за кордон і таке інше, а також посвідку про втрату громадянства поштою впродовж не менше двох тижнів. Ваша уявна держава, яка буде "нагинати" під час виїзду громадянина, який їй не подобається, на бабло, вона здатна на вашу думку грати в чесну і рівну гру, чи передбачається, що громадянин, як завджи, не тільки буде винен грошей, але й повинен пройти сто кругів пекла і принижень, щоб все це визнати, розрахуватись і нарешті відвалити у своїх справах?
M-Audio Ми потрапляємо в царину фантазій... Але з часом не так вже й важко реалізувати теорію великого брата який за нами слідкує і створити якусь балансну картку для кожного... При чому лайт варіант з точністю в два ліктя по карті можна створити й вже є що ми заплатили (база податкової) є цифри по Бюджету по кожній з галузей(це те що ми отримали як середнє яке визначається бюджетний розпис в рік/кількість споживачів в цей рік) Але підозрюю що якраз люмпени й будуть сильніше протестувати , бо в багатих буде точно позитивний баланс.
Різниці нема: ті будівельниками начебто соціалізму-комунізму хотіли зробити всіх; ти - начебто капіталізму. При цьому що перші перебрехали теорії соціалізму-комунізму, що ти перебріхуєш капіталізм, не розуміючи, що етап дикого капіталізму первинного накопичення капіталу даааавно пройшов. Тому розвиток даааавно полягає саме в удосконаленні регулювання ринку та капіталістичних відносин. Ви близнята... Тільки одежі різні та гасла.
Населення не дурніше за тебе. Вірить у власні сили і тікає в сприятливі умови. Або в можливі відповідні силам умови - в наймані. Не вигадуй дурниць...