ЛАД написав:Вы, как и ещё некоторые здесь, претендуете на Нобелевку?
Можливо я тільки претендую, а ви вже тричі лауреат.
А приводил я ссылку на ту статью, не для того, чтобы показать особую "звериность" эфиопов и/или эритрейцев, а чтобы показать, что любая война это зверство. Независимо от вюющих наций. Просто "цивилизованные" народы делают всё это более "культурно". А так совершенно не важно, кто это делает - эфиопы/эритрейцы или русские/буряты, или ещё кто. Преступление остаётся преступлением независимо от национальности преступника и жертвы. Разница между абзацем, процитированном вами, и моей цитатой только в том, что в процитированной мной статье приводятся доказательства, вплоть до рентгеновских снимков и фотографий. Этим надо заниматься.
detroytred написав:За великим рахунком тому і боротьба за владу... Щоб отримати в руки інструмент - державу. І прочавити свою правду.
Якесь дивне визначення необхідності боротьби за владу. Якщо б це сказав патологічний маньяк - я б не здивувався.... Напевно двадцятирічна боротьба за зірочки на пагонах- перетворює нормальних в трошки( або й сильно) придурковатих з викривленою психікою, особливо якщо ця боротьба так і залишилась безуспішною Насправді НОРМАЛЬНЕ значення боротьби за владу - це ПОКРАЩЕННЯ свого життя і життя оточуючих. Можемо прикинути (спрощено) типажі тих хто йде у владу Перший-я вже описав - люди з психічними відхиленнями такі собі маняки/психопати -мазохісти ( якскравий приклад сталін чи гітлер), цим головне всіх під свою теорію підвести Другий - авантюристи , любителі екстріму - з цих добре виходять корупціонери , бо фаховості малувато , а амбіцій забагато..., цим по барабану теорії в них свої таракани в голові Третій(найменш чисельний у вищих ешелонах , але часто/густо розповсюджений в сіль- і рай-радах) - люди які РЕАЛЬНО ХОЧУТЬ щось змінити, цим головне ПОЯСНИТИ правильність СВОГО баченні і дати можливість тим хто їх бачення підтримує - вийти нагору...
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 06 лип, 2025 19:32, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:То як там з Трампом ? Коли він змусить Путіна припинити вогонь ?
Такі, як ти разом з портніковими та іншими незламниками в усіх соцмережах потужно нонстоп обсираєте Трампа, але хочете, щоб він для вас когось щось змусив, щоб надавав зброю хоча б для підтримки штанів, як Байден і т.д... Лише за спробу вибити для нас реалістичні умови завершити цей кошмар по лінії зіткнення ніякої вдячності, задристали всю його адміністрацію з ніг до голови, так як ніби він не нас, а путіна намагався врятувати від поразки. То ж забудь тепер про Трампа, бо після всього він має повне право забити на нас болт, адже хто, хто, а він дійсно нічєво нам нє должен.
detroytred написав:За ті декілька років куском ти і овсі загнав цю паталогія за межі меж.
За пів року у Фарцині(школа прапорщиків) мені чітко показали як в армії можна добиватись результату. Мотиваційних варіантів - практично нуль роби я я - десь 30% зачмирити з допомогою колективу - 70%...
Тобто на відміну від тебе мені не треба було свій зад 25 років підставляти - щоб зрозуміти чим це може закінчитись.
Досвід практика каже наступне Ймовірність досягнення якогось результату тим менша чим ближчий ти до максимальноможливого результату. При чому це працює як в сторону хорошого , так і в сторону поганого. І це ДОБРЕ для простої людини Адже якщо досягнення ________ймовірність досягнення 99% від максимуму___________1% ....... 1% від максимуму___________99%
Отже виходить що для кожної конкретної людини , змінити своє життя на +/-10% -можна з ймовірністю в 90%.... Давайте розглянемо простий приклад Вчителька - отримує 8000 на руки.... Хто винуватий в тому що вона стільки отримує? Адже вона може піти продавцем і отримувати 15000 грн...
Один тутешній розумник видасть щось типу Можновладці повинні вивчити теорію рікардо про мінові вартості і з цієї теорії вивести правильну зарплату яка повинна відповідату суспільній значимості праці вчителя.... А примітивний ларьочник скаже наступне Попит/пропозиція в ринковій економіці балансується ціною і цей Закон є а - головнішим від теорії рікардо б - більш дієвим в - дає шанси кожній конкретній людині самостійно вирішувати в яких галузях пропонувати свою працю і за які суми оплати.
Тому в теоретика-винуваті можновладці в практика - винуваті ті хто ПРАЦЮЄ за 8000 (маючи вищу освіту) коли на ринку море пропозицій в рази вищої оплати для кадровика,бухгалтера, секретаря і так далі...
Тому Той хто працює і отримує задоволення від праці і не ниє - пофік за які гроші він працює Тому кому його зарплата не подобається. але він як їжачок колеться/плаче але жре кактус - він мазохіст і це його проблеми При чому він ще й одночасно є штрейхбрехером, адже у випадку коли на 1 вересня виявиться щовакансії вчителів заповнені на 30%... то хочете вірте, хочете не вірте , але за перший семестр пропозиція зросте на 30-50%
Бетон написав:Ха ха. Это ж я про полтавский тцк писал, что там принимальщица бумаг ездит на порше.
не знаю, на чому там їздять "прийомниці", але те що для місцевих "схожих на військових" було нормою хамським тоном відправляти в/с які через всю полтаву (або навіть із села за 10+км) приїхали поставити відмітку про відпустку - "погуляти з годину-півтори" поки в ТЦК "обідня перерва", навіть зимою при морозі -15-20 - точно факт .
Какая хорошая новость
Доброю новиною був би реальний вирок за 426-1, а не каліцтва та смерті в результаті прильоту. А радіти тому, що ціла ракета (чи що там прилетіло) була витрачена саме на ТЦК а не ТПД батареї чи штаб дивізіону - це до Будівельника.
5 июля (Рейтер) - Президент Украины Владимир Зеленский заявил в субботу, что его последний разговор с США Президент Дональд Трамп на этой неделе был лучшим и «самым продуктивным», который у него был на сегодняшний день. "Что касается разговора с президентом США, который состоялся днем ранее, это был, наверное, лучший разговор, который у нас был за все это время, самый продуктивный", - сказал Зеленский в своем ночном видеообращении.
«Мы обсудили вопросы противовоздушной обороны, и я благодарен за готовность помочь. Система Patriot является именно ключом к защите от баллистических угроз». Зеленский сказал, что оба лидера обсудили «несколько других важных вопросов», которые официальные лица с обеих сторон будут рассматривать на предстоящих встречах. Трамп сказал журналистам в пятницу, что у него был хороший разговор с Зеленским, и подтвердил свое разочарование в разговоре с президентом России Владимиром Путиным по поводу того, что, по его словам, было нежеланием Москвы работать над прекращением огня. Отвечая на вопрос, согласятся ли Соединенные Штаты поставить больше ракет Patriot на Украину, как просил Зеленский, Трамп сказал: «Они будут нуждаться в них для обороны ... Им что-то понадобится, потому что их сильно ударят».
Бетон написав:Ха ха. Это ж я про полтавский тцк писал, что там принимальщица бумаг ездит на порше.
не знаю, на чому там їздять "прийомниці", але те що для місцевих "схожих на військових" було нормою хамським тоном відправляти в/с які через всю полтаву (або навіть із села за 10+км) приїхали поставити відмітку про відпустку - "погуляти з годину-півтори" поки в ТЦК "обідня перерва", навіть зимою при морозі -15-20 - точно факт .
Какая хорошая новость
Доброю новиною був би реальний вирок за 426-1, а не каліцтва та смерті в результаті прильоту. А радіти тому, що ціла ракета (чи що там прилетіло) була витрачена саме на ТЦК а не ТПД батареї чи штаб дивізіону - це до Будівельника.
А що там Безкутня на це каже про причинно-наслідкові зв"язки?
candle645 написав:А радіти тому, що ціла ракета (чи що там прилетіло) була витрачена саме на ТЦК а не ТПД батареї чи штаб дивізіону - це до Будівельника.
Будівельник зараз за замовленням хлопців на нулі майстрячись цілі по яким повинні вдарити педераційники, для того щоб замаскувати реальні На зауваження Будівельника що те що він майстрячить -виглядає досить примітивно (бо не відомо поведуться педераційники на ці вироби з гімна і палок) - відповідь хлопців на нулі Якщо педераційники повірять і хоча б ОДИН приліт буде у фальшивку-це дорівнює збереженню життя ОДНОГО бійця або збереженню одиниці техніки. Тому Не тільки я вважаю що балістикою по мирняку-це пряма дорога для поразки педераційників, бо в них НІКОЛИ не буде 40 млн ракет різних типів.