budivelnik написав:тому ти не дурень ти клінічний де-Біл ( вибачайте за французський) Який в одному повідомленні робить взаємовиключні твердження і при цьому ще й хамить.
Тому ти, посланий лісом, йди-йди, не обертаючись та знов, як завжди, вигадуючи свої дурниці, які ти начебто знайшов і заєралашив. В тексті є твердження, котре вказує на відсутність підстав для протиріччя і яке ти не осилив прочитати, хоча воно ще й виділене великими літерами. Цілий абзац. Халяви тупому місіонеру-казкарю-відсеб'ятиннику не буде. Голодай.
Тарас Чмут: За правду знімають з посад, людям обнуляють кар'єру
В нинішній розмові з УП Чмут вдається до метафори, порівнюючи ситуацію в країні та на фронті з кораблем, що тоне. Влада потрошку вичерпує з нього воду, але корабель все одно йде на дно.
"Росіяни швидші на полі бою, аніж ми. Вони швидше трансформують свою систему управління армією, вивчають уроки поля бою сучасної війни", – запевняє Чмут. І на питання, чи сьогодні представники військового та політичного керівництва України адекватно реагують на поточні виклики, заперечно хитає головою.
В новому інтерв'ю "Української правди" Тарас Чмут розповідає про страх командирів доповідати нагору правду про втрачені позиції.
jump написав:Тарас Чмут: За правду знімають з посад, людям обнуляють кар'єру
В нинішній розмові з УП Чмут вдається до метафори, порівнюючи ситуацію в країні та на фронті з кораблем, що тоне. Влада потрошку вичерпує з нього воду, але корабель все одно йде на дно.
"Росіяни швидші на полі бою, аніж ми. Вони швидше трансформують свою систему управління армією, вивчають уроки поля бою сучасної війни", – запевняє Чмут. І на питання, чи сьогодні представники військового та політичного керівництва України адекватно реагують на поточні виклики, заперечно хитає головою.
В новому інтерв'ю "Української правди" Тарас Чмут розповідає про страх командирів доповідати нагору правду про втрачені позиції.
Vadim_ Вадім, ви як вважаєте, під час війни купувати нерухомість, це нормально? Я маю на увазі не для власного проживання замість знищеного війною, а для отримання вигоди. Можее краще все задонатити на перемогу? Як ви вважаєте? А то я не маю твердого переконання в цьому питанні. 😅
Фактично прямим текстом твердження від Буданова та пояснення Чмута, що рфії потрібна пауза (перемир'я), а Україні ні. Але маємо таку картинку: Україна (та партнери) виступає за перемир'я, рфія відмовляє. Матриця.. _________________________________ *– У лютому цього року голова ГУР Кирило Буданов заявив, що стратегічна мета Росії – це відновлення імперії, яке не може відбутися без повного поглинання України. Але РФ розуміє, що воєнним шляхом швидко досягти цього нереально, тому їм потрібна пауза. Які твої оцінки стосовно можливого припинення бойових дій?
– Абсолютно погоджуюся з усім. Це дійсно можливо. І я не знаю, добре це чи погано, бо, з одного боку, ми втомилися, ми як країна втомилися. І чим далі, тим важче і гірше. Але з іншого боку, як сказав Буданов, і це повністю правда, Росія не зупиниться, вона теж відпочине, ОПК розкачаний і працює на максимумі, вони зроблять висновки, перепочинуть, доукомплектуються. Буде якийсь спалах – і вони підуть знову. Ми за цей час не підготуємося.
– Розсваримося?
– Точно. Ми ще не підпишемо якоїсь домовленості, а вже почнуться виборчі процеси. І це дуже страшно.
Я не знаю, яке тут правильне рішення, що треба робити. І я не заздрю тим, хто приймає це рішення. * (С)
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 10 лип, 2025 08:47, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Vadim_ Вадім, ви як вважаєте, під час війни купувати нерухомість, це нормально? Я маю на увазі не для власного проживання замість знищеного війною, а для отримання вигоди. Можее краще все задонатити на перемогу? Як ви вважаєте? А то я не маю твердого переконання в цьому питанні. 😅
В Дубровніку - це незламнопатріотично (бо в Кампус може бути гучно).
flyman В Дубровнику - прийнято. А біля ШРТ? А на Левандівці? А в Дніпрі? Відповідь не повна, філіпінський вчитель виводить з класу за вухо лисого хлопчика в окулярах 😅
Кампус ага, обложили щось.. Ствлькт часу було не ближче ніж на Жулянах, а тепер вже котру ніч я ледь не мочу патріотичний диван
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 10 лип, 2025 08:59, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Vadim_ Вадім, ви як вважаєте, під час війни купувати нерухомість, це нормально? Я маю на увазі не для власного проживання замість знищеного війною, а для отримання вигоди. Можее краще все задонатити на перемогу? Як ви вважаєте? А то я не маю твердого переконання в цьому питанні. 😅
вітаю. сьогодні їхав на роботу, дивлюся - тротуари в центрі міста заставлені паками з тротуарною бруківкою, будуть міняти. гадав, пательні, барабани, стадіони та бруківка залишилися ще в 2022-23рр, але ж ніт. вважаю, краще було б задонатити на перемогу. але в такому випадку менше спиздити вийде. а зе-влада свого не упустить.