Согласно опросам общественного мнения, глава военной разведки стал одной из самых популярных публичных фигур на Украине, войдя в тройку наиболее доверяемых чиновников. Опрос «Рейтинговой группы», проведённый 4–5 июля, показал, что ему доверяют 56% украинцев, в то время как Зеленскому доверяют 67%, а бывшему командующему Валерию Залужному — 73% .
ЛАД написав:Насчёт казарм не знаю, это везде так? В западных областях тоже?
Я не могу утверждать, что казарм вообще нигде не осталось, но общая тенденция размазываться по большой площади есть везде. Областей, куда не может прилететь у нас нет.
Это, конечно, правильно. Но я себе не очень представляю, куда можно "размазывать по большой площади" часть в тылу. Только в палатках в полевых условиях. Не знаю, хватит ли места.
budivelnik написав:1 Ти вже написав заяву про відмову від громадянства 2 Скільки з тих 654 000 - також це зробили...
Так вони ж зараз і написати не дають. Є один знайомий, подався на іноземне громадянство, тобто він давно вже за кордоном. В консульстві при спробі подати заяву на вихід із громадянства -- послали.
Щодо повернення. Маю ще одного знайомого. Він би повернувся до України, якби йому дали відмовитися від громадянства, і він міг би, як вільна людина, в'їжджати і виїжджати, коли йому треба (в нього бізнес).
Чисто по людськи - якщо ви здриснули і не хочете захищати свою Державу - то кому Ви передали (хочете передати) майно яке залишили в державі?
Я вже тут питав. Якщо моє майно, мене не питаючи, вже передали окупантам, то можна від мене вже відчипитись, чи я все ще цій державі щось винен? Ну чисто по-людськи?
2 Можна заявляти що у випадку коли майно знищено - то людину яку тут нічого не тримає -має право виїхати. 3 Бути хитровимаханим типу - я підпалив хату, а тепер гасіть а я поїха в іншу Державу
2. Заявлять budivelnik может что угодно. Одна беда: власти ВПО выехать не дают. Даже тем, у которых хату именно , что порушили 3. Ничего не перепутал? -- кто-кто "підпалив"? -- сейчас тот малахольный, что с питуном носится - все объяснит
tumos написав:.... Стоило мне сказать, что закончилось желание знакомиться с вашим потоком сознания (повесть о футляре добила меня)
Интересно, что вас так добило? Не нравится слово "футляр", пусть будет "коробка". Если вы не знаете о существовании такого, то это не значит, что оно не существует.
так вы меня втягиваете в эту тему. Не доходит до вас, что мое стартовое утверждение (правила по обращению с оружием должно соблюдаться везде) означает необходимость стремления к выполнению максимального количества требований (речь о фронте). Что за манера дописывать отсебятину про какие-то "все инструкции" и "кучу всякого".
Я вас никуда не втягиваю. Соблюдайте и стремитесь. Когда (если) вас призовут, требуйте "оружейные комнаты" и специально отведенные места для чистки оружия и никогда не доверяйте оружие сослуживцам. И никакой там отсебятины. Правда глаза колет?
ЛАД написав:Насчёт казарм не знаю, это везде так? В западных областях тоже?
Я не могу утверждать, что казарм вообще нигде не осталось, но общая тенденция размазываться по большой площади есть везде. Областей, куда не может прилететь у нас нет.
Это, конечно, правильно. Но я себе не очень представляю, куда можно "размазывать по большой площади" часть в тылу. Только в палатках в полевых условиях. Не знаю, хватит ли места.
секрет в тім що її не розмазують. Вона сама розмазується. Військові шукають самі де жити по людях. Проблемніше як її зібрати в купу. В нас адмін будівель не так багато, школа, садок, лікарня, клуб, бібліотека.
budivelnik написав:2 Можна заявляти що у випадку коли майно знищено - то людину яку тут нічого не тримає -має право виїхати.
Зверніть увагу, що я вже не вперше навожу цей аргумент не просто так, а на побажання (саме побажання, бо влади в тих, що таке висловлюють, на втілення немає), щоб ухилянти і бігунці розраховувались за свою поведінку своїм майном. Тобто, сама думка про те, що нема майна -- немає й обов'язків -- вона не моя. Тільки чомусь до когось це застосовується гипотетично "от якби в них все конфіскувати", а є реальний я, до кого вже по факту це застосовано, але щось мені тих привілеїв, за які треба майном розрахуватись, не перепадає навіть гіпотетично. Щось тут не так, на мою думку.
Це ж не у Львові лунали заклики пуйло прийди?
Не повірите, але тут їм так само заткнули рота. В 2021-му році вже ніхто не хотів тут ніякого пуйла, особливо після доствіду Донецька з Луганськом. Різниця тільки в тому, що воно тут таки прийшло.
То чому тепер Львів ЗОБОВЯЗАНИЙ захищати Державу а М-Аудіо не зобовязаний?
Тут час від часу лунають запити, а що вважати перемогою. Портніков, якого я поважаю, каже, що в даній ситуації, коли набагато сильніший ворог хоче повного знищення української державності, то збереження сувереної держави в будь-яких кордонах -- це вже перемога. Позиція переконлива, і я згоден. Мабуть тому не припиняю донатити знайомим волонтерам потроху (розуміючи, що мені якось своєму майбутньому треба буде якось ради дати). Але якщо подивитися об'єктивно, то який мені зиск з того, що Київ та Львів залишаться не окупованими? В будь-якому разі мені додому шлях заборонений, і жити мені, так чи інакше, серед чужих людей, і, можливо, без власного житла. А львівяни з киянами обговорюють, чи варто очікувати на дорожай їхньої нерухомості. Це не достатнья відмінність, ні?
сусід м-Адіо закликав до окупації. і це М-Аудіо не надавав по вухам цьому сусіду.
Banderlog написав:...... секрет в тім що її не розмазують. Вона сама розмазується. Військові шукають самі де жити по людях. Проблемніше як її зібрати в купу. В нас адмін будівель не так багато, школа, садок, лікарня, клуб, бібліотека.
Это в прифронтовых областях. На западе тоже так? И ходят в часть, как на работу? Или на завтрак-обед-ужин? И оружие у всех на руках?