budivelnik написав:Ти сам ДЛЯ СЕБЕ визнач Хто для тебе більша проблема Будівельник який ДОПОМАГАЄ ЗСУ тебе захищати чи ворог який напав. Якщо ворог - то борись з ним і не заважай будівельникам і песікотам Якщо ж для тебе ворог всередині країни - то ти просто падло кінчене.
А стосовно ворогів: де таке написано що ворог може бути тільки один?)) Твій улюблений приклад - УПА проти німців та ссср у WW2
УПА дійсно були проти і німців і СРСР ... одночасно
У тебе, твое особисте УПА якесь дуже-дуже дивне )
Проти дії росії, росіян, Путіна в теперешній війні ти - ні слова, взагалі Ти навіть пишешь, якщо гіпотетично російські війська підійдуть до хребта, то ти будешь патужно драпати
І також патужно, "воюєшь" проти мене, budivelnik, Shaman на цьому форумі
tumos написав:detroytred Я понимаю о чем вы. Поэтому и сказал Бандерлогу, что прежде всего тут должен быть интерес адекватных. Они в своем окружении сами себя должны предохранять от раздолбаев. Иначе ожидание выдернутой чеки или выстрела из оружия, которое не поставлено на предохранитель. Какой процент адекватных я от Бандерлога не услышал.
... От уявімо на мить що він там вмер звязаний від серцевого нападу. Суд визнав б по закону мою правоту?
Никаких шансов: статья УК "оставление в опасности"
Согласно опросам общественного мнения, глава военной разведки стал одной из самых популярных публичных фигур на Украине, войдя в тройку наиболее доверяемых чиновников. Опрос «Рейтинговой группы», проведённый 4–5 июля, показал, что ему доверяют 56% украинцев, в то время как Зеленскому доверяют 67%, а бывшему командующему Валерию Залужному — 73% .
budivelnik написав:1 Ти вже написав заяву про відмову від громадянства 2 Скільки з тих 654 000 - також це зробили...
Так вони ж зараз і написати не дають. Є один знайомий, подався на іноземне громадянство, тобто він давно вже за кордоном. В консульстві при спробі подати заяву на вихід із громадянства -- послали.
Щодо повернення. Маю ще одного знайомого. Він би повернувся до України, якби йому дали відмовитися від громадянства, і він міг би, як вільна людина, в'їжджати і виїжджати, коли йому треба (в нього бізнес).
Чисто по людськи - якщо ви здриснули і не хочете захищати свою Державу - то кому Ви передали (хочете передати) майно яке залишили в державі?
Я вже тут питав. Якщо моє майно, мене не питаючи, вже передали окупантам, то можна від мене вже відчипитись, чи я все ще цій державі щось винен? Ну чисто по-людськи?
Ще раз 1 Для тих в кого ЗАГИНУЛИ близькі - заборона на перетин кордону не діє, так само як і мобілізація. 2 Можна заявляти що у випадку коли майно знищено - то людину яку тут нічого не тримає -має право виїхати. 3 Бути хитровимаханим типу - я підпалив хату, а тепер гасіть а я поїха в іншу Державу - як би не комільфо і не справедливо. Це ж не у Львові лунали заклики пуйло прийди? То чому тепер Львів ЗОБОВЯЗАНИЙ захищати Державу а М-Аудіо не зобовязаний? адже це сусід м-Адіо закликав до окупації. і це М-Аудіо не надавав по вухам цьому сусіду.
ПС Ви що думаєте- заклики приєднатись до Польші у Львові, до Румунії в Чернівцях чи до Угорщини в Берегово - зникли самі по собі? Вони зникли тому що місцеві століттями давали по вухам тим хто закликав розвалити Україну Ви прохалявили - тепер не дивно що змушені розхльобуватись за невірну позицію своїх попередників( і свою в тому числі)
Президент Дональд Трамп заявил, что планирует сделать «важное заявление» по России, поскольку США готовятся отправить на Украину больше американского оружия посредством закупок у союзников по НАТО.
«Думаю, в понедельник мне предстоит сделать важное заявление по России», — заявил Трамп в телефонном интервью NBC News. ......... Трамп заявил NBC, что он и лидеры НАТО достигли соглашения, по которому союзники будут платить за американское оружие, которое затем будет отправлено на Украину.
«Мы поставляем оружие НАТО, и НАТО платит за это оружие на 100%, — сказал Трамп. — Таким образом, отправляемое оружие направляется в НАТО, а затем НАТО поставляет это оружие, и НАТО платит за это оружие».
Согласно опросам общественного мнения, глава военной разведки стал одной из самых популярных публичных фигур на Украине, войдя в тройку наиболее доверяемых чиновников. Опрос «Рейтинговой группы», проведённый 4–5 июля, показал, что ему доверяют 56% украинцев, в то время как Зеленскому доверяют 67%, а бывшему командующему Валерию Залужному — 73% .
ЛАД написав:Насчёт казарм не знаю, это везде так? В западных областях тоже?
Я не могу утверждать, что казарм вообще нигде не осталось, но общая тенденция размазываться по большой площади есть везде. Областей, куда не может прилететь у нас нет.
Это, конечно, правильно. Но я себе не очень представляю, куда можно "размазывать по большой площади" часть в тылу. Только в палатках в полевых условиях. Не знаю, хватит ли места.