Напомню, у нас при введении в 1996 году курс был 1,76 гривны за доллар США.
Сегодня 41,8355 гривны за доллар США.
Изменение почти в 24 раза. Причём изменялся сильными скачкАми.
И что? Экономика рухнула?
|
|
![]() Напомню, у нас при введении в 1996 году курс был 1,76 гривны за доллар США. Сегодня 41,8355 гривны за доллар США. Изменение почти в 24 раза. Причём изменялся сильными скачкАми. И что? Экономика рухнула? ![]() Давайте так я ларьочник... а Єрмак до приходу у владу - був дахом для сотень київських ларьочників... Можна припустити що він може так само як і я проаналізувати ситуацію , адже у нас все однакове(виховання совка, освіта совка... ну він трошки багатший....)
![]() 1 24 рази за 35 років? Тобто в середньому наша інфляція йшла +9,5% в рік ( я перевірив цифру в екселі) і це при тому що ми переходили від совкової до капіталістичної моделі і змушені були вирівнювати цінові паритети. 2 Ви розумієте різницю між кейнсіанською політикою коли розвиток підтримується за рахунок Державних витрат (нехай навіть інфляційних) - запущених у виробництво товарів народного споживання - запущених у виробництво зброї яка є розхідним матеріалом В першому варіанті накопичується інфляція , яка перекривається збільшенням випуску товарної маси в другому просто накопичується інфляція
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПані проффесорка озвучіла хотєлки влади, вони примітивні- відкриємо фондовий ринок- нарід понесе матраци до ринку. Це так не працює, зараз влада мені не дає зробити переказ за кордон, тобто тільки матрац, плюс перевезти налом.
Далі податки, за кордоном податки є можливість повернути, в нас вроді теж є, але на практиці не скажу, бо не вдалось шось повернуть. Депозити оподатковуються безумовно, ці податки неможливо повернуть, ще воно не видно скільки я сплатив податків, тільки з грошей шо я отримав у вигляді ЗП. А скільки я сплатив податків з моїх депозитів, то виходить шо це не я, це так, сплатив та й сплатив. ![]() Ярослав Железняк - народний депутат
![]() "Примусова" це коли штраф, суд, вязниця за відмову чи коли викрадають "рибалки" і в підвалі пиз..ять поки не погодишся на службу чи не принесеш 5-10 куо чи не схопиш епілепсію посмертно? Як на мене - другий варіант то сомалійщина з елементами кріпацтва чи навіть рабства ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуflyman
Добре хочете культурно -най вам буде культурно 1 За місяць я продаю на 1 млн грн товарів 2 Всі хто приймав участь в створені цього 1 млн на всіх етапах виробництва сплатять приблизно 550 000 грн податків( так багато бо 70% продажу в мене це підакцизні товари) 3 Так як в цьому 1 млн проданих мною товарів моя частка створеного всього 150 000 - то я сплачую всього 50000 податків+плачу зарплату+отримую прибуток.
![]()
Это только полуправда. Президент США не сказал главного - за спиной у рф стремительно растущий новый мировой лидер с милитаризированными сателитами, а за спиной у Украины - дряхлые демократии погрязшие в популизме и внутренних конфликтах. Глобальному югу открыть новое производство как пальцами щелкнуть, а Западу - пройти кучу прений зачем для чего, а может лучше на usaid\lgbt+ потратить. В лучшем случае производить вооружение по ювелирным ценам и в эксклюзивных масштабах. Танки 3 рейха тоже были лучше советских, но кратно дороже.чем это все закончилось все знают. Улыбают фразы типа - "Трамп должен завалить оружием Украину чтобы разгромить россию", а иногда и повергают в ужас от осознания дремучести общества. США никому ничего не должны, тем более не будут ломать привычный ритм жизнь миллионов американцев чтобы поставить экономику на военные рельсы как во время 30х-40х 20 века. Громить рф надо было в 2014, можно было попробовать в 2022. сейчас поставки оружия,даже в максимально возможных количествах, могут быть только подпоркой в мирных переговорах, с болезненными компромиссами. Чтобы выиграть время (~5 лет)для возможной реиндустриализациии Запада хотя бы до уровня 90-х и как-то восстановить военный паритет. А ураинцам не надо было все 34 года ставить приоритет индивидуальных кружевных трусов выше интересов общества и государства. меньше бы выежывались с 'либертараинством","финансовым раем 5-10, 7-40",'европейскими ценностями" и "слезинкой правосека", не было бы сейчас почвы для спекуляций о женской мобилизации.
Это даже не полуправда, а четверть правды. В рф вопрос о голоде и холоде и близко не стоит. Они нашли эффективную паретто-оптимум модель. мобилизация в основном это лифт для маргинальных слоев населения, мало затрагивающая производительные силы, и совсем не затрагивающая средний класс. Кто хорошо зарабатывал - продолжают хорошо зарабатывать, в крайнем случае спокойно переехали на дачи в Грузии,Болгарии,Черногории, параллельно подготавливая почву для разрастания "русского мира". Кто мало или вообще не работал - пошли колымить бабки на войну, создавая внутренний спрос\потребление в экономике. Зачем писать ерунду про голод и холод? И цена человеческой жизни там регулируется рынком. Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 15 лип, 2025 14:37, всього редагувалось 1 раз.
![]() _hunter
А покажи мені де ти знайшов мінус 0,15 млн грн? Бо я бачу наступне Купив ( 350 000 отримав виробник+ 500 000 заплатив податків виробник)=850 000 Тепер Куплене за 850 000 я додав своїх 150 000 доданої вартості і продав за 1 млн Тепер З 150 000 доданої вартості-сплатив 50 000 податків+оплатив зарплату+заробив. І де тут ти знайшов мінус? Чи по твоєму якщо на халяву 500 євро від уряду не прийшло на пиво- то це вже збитки? А тепер Щоб продати дорожче я а - побудував магазин щоб тобі дупа не схудла і ти не перся на завод.. б - найняв людей які чекають поки ти припрешся цілий день А що ти робиш? як створюєш додатню вартість цмудлячи пива за соціальну субсидію?
|
|