Все про банківські метали: золото, срібло, платина, паладій. Курс і ціна золота, срібла та платини, скупка золота, купівля та продаж срібла в злитках і брухт. Ціна золота - Купівля / Продаж
… причем сейчас его ювелиры покупают с премией до 2 баксов на грамме от биржи. дефицит, выборы в турции, падение внутреннего производства и спрос на ювелирку толкает цены вверх
Дивлюсь я на свої зливки і думаю. В гривнях або в тих же баксах під відсотки каруселі на сьогодні б більше заробив би.... Чи я щось не так роблю чи всьому свій час....
ihorsic написав:Дивлюсь я на свої зливки і думаю. В гривнях або в тих же баксах під відсотки каруселі на сьогодні б більше заробив би.... Чи я щось не так роблю чи всьому свій час....
Эксперты говорят, что золото - это долгосрочная инвестиция. Которая может сработать при большом росте цены на золото. Когда это произойдет (повышение цены на золото) и главное на сколько - вот главный вопрос.
Да, и золото, как я понимаю, на любителя этого металла. Для заработка (относительно постоянного) - существуют другие инструменты. Главное их правильно и вовремя использовать...
Золото - это очень долгосрочный горизонт, если есть желание заработать именно на золоте.
Відбувся безпрецедентний вихід усіх китайських банків з аукціонів LBMA Gold Price.
Цей вихід залишився без коментарів LBMA, FCA, провідних ЗМІ, адміністратора аукціонів ICE Benchmark Administration та самих китайських банків.
Вихід китайських банків з аукціонів викликає питання про те, як це вплинуло на ліквідність аукціонів і встановлення цін, оскільки аукціони не відображають попит і пропозицію на золото з боку Китаю - найбільшого у світі видобувника, імпортера і споживача золота.
swan forever Це якесь нездорове кохання! Читайте аналітику,ділиться. Хто вам заважає??? Наблюдало ніх не аналізував. Наблюдало прогнозував приріст золота вище 2000, а срібла до 40... Ще два-три роки тому. Хто не згоден - або ніх не розуміє, або-маргінал!!! І Ви туди ж...