Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
greenozon Добрий день! В застосунку "MyRaif" при здійсненні платежу IBAN є можливість обрати "миттєвий платіж": • Якщо банк отримувача приєднаний до послуги "миттєві платежі" 4.1 від НБУ, "бігунок" буде активний; • Послуга доступна для резидентів (відправників та отримувачів); • Отримувач отримає кошти протягом 10 секунд; • Ліміт на одну операцію - 100 000 грн. З повагою і турботою, фахівець Інна.
Наразі в чаті нашого застосунку "MyRaif" дійсно наявна проблема з відправленням повідомлень. Хочемо запевнити, що ми вже працюємо над цим та колеги роблять все для виправлення. Наразі отримати допомогу Ви можете зателефонувавши до нашого інформаційного центру за номерами : 0800500500 по Україні чи +380442309998 із-за кордону (за тарифами оператора) Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння!
RaifHelp Шановний представник банку. Рятуйте новий застосунок! Хочу міняти валюту. В старому застосунку курс 41.77, але не можна здійснити обмін, пише обмін валют в MyRaif. Переходжу туди, а там курс 41,80..., через декілька хвилин 41,86, ще через малий час 47,87! Астанавітєсь! Рея по телефону з операторм не з'єднує, посилає на навушнички в додатку. А чат не працює. Місцева Рея тільки питає, що хочу, а відповіді не дає. Ахтунг!
asti написав:Доброго дня! Акція курсопад очікується ближчим часом?
Вітаємо! Приємно бачити зростаючу популярність наших курсопадів. Як тільки визначимо дату, обов'язково повідомимо🙂 Слідкуйте за новинами на наших соціальних мережах та сайті Банку! З повагою та турботою, фахівець Валерія.
konokrad написав:Шановний представник банку. Рятуйте новий застосунок! Хочу міняти валюту. В старому застосунку курс 41.77, але не можна здійснити обмін, пише обмін валют в MyRaif. Переходжу туди, а там курс 41,80..., через декілька хвилин 41,86, ще через малий час 47,87! Астанавітєсь! Рея по телефону з операторм не з'єднує, посилає на навушнички в додатку. А чат не працює. Місцева Рея тільки питає, що хочу, а відповіді не дає. Ахтунг!
Вітаємо! Нам дуже шкода, що виникло таке непорозуміння. Справа в тому, що в застосунку "MyRaif" динамічні курси, які оновлюються автоматично, а в "OLD Raiffeisen" курси оновлюються вручну, тому вони можуть відрізнятись. Рекомендуємо орієнтуватись саме на курс в "MyRaif" - він актуальний та застосовується при виконанні обміну. Що стосується чату застосунку, наразі дійсно при написанні в чат може виникати помилка у частини користувачів. Приносимо вибачення за незручності, ми активно працюємо над вирішенням проблеми. Поки чат в "MyRaif" не працює, Ви можете зв'язатись з нами в чаті у Вайбері: https://viber.com/raifhelp_bot - для зв'язку з оператором натискаєте "Інше питання" - "Задати інше питання". Дякуємо за Ваше терпіння💛 З повагою та турботою, фахівець Валерія.