Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
барабашов написав:Я Победу привязал к памятникам в районе спуска Тольятти Верх и ДИИТ не рассматривал На Победе по приемлемой цене всё продаётся За Гагарина, Лабораторнуюи тем более новострой в районе парка Дубинина не в курсе.
Шо за памятники ?, спуск и Набережна Перемоги это совсем разные места и вещи п.с. тут затык топикстартера , п,здонул херню и спрятался в нору
Памятники жадности Когда очень хочется наварить от покупки далеко не на котловане и отбить 15ти летний ремонт И цена 21года сама собой образуется Когда реальная раза в полтора ниже.
на думку молодшого партнера групи компаній DIM, після закінчення війни житлова нерухомість залишиться основним сегментом інвестування, особливо у бізнес та преміальному сегменті в центрі столиці.
Это ему так хочется, этому младшему партнеру. Ибо если этого не случится, то у него не будет денег.
барабашов написав:Буде Але лише у троєщинському гетто Поки туди метро не пробурять
Моя родичка приїхала з Дніпра на свою малу батьківщину в ЗУ роззирнутись куди переїде з сімʼєю в разі шухеру. Дніпровські євиесті і інші блогерині штовхають догори ціни на оренду на печерських пагорбах. Так що комусь і Троя може з часом здатись цілком придатним для переселення місцем.
підписував договір в офісі агенціі нерухомості і став свідком розмови рилів, які один одному бідкалися на космічні прайси, які зараз виставляють власники за свої квартири, мотивуючи це тим, що (цитую) «в країні 30% бомжів позбавлених свого житла, а власникам аби тільки гроші, наживаються на чужий біді» моє питання «чи роблять вони знижку на власні послуги зважаючи на це?» викликало ефект кинутого у воду недопалка - тихе шипіння і жодного слова у відповідь