Форум Освіта в Україні та світі. Обговорюються питання освіти: куди піти вчитися на фінансові спеціальності, ліцеї, коледжі, вузи, а також обговорення тренінгів, семінарів та курсів, навчання, MBA, друга фінансова освіта.
Wirująświatła написав:в 18лет обычно в голове ветер. "По совету родителей".
я діко ізвіняюсь но вітер не тільки в голові а й в кишенях. Батьки їх утримують тому і "совєтують". Мені здається мають на це повне право.) Скільки зараз платять вчителю на початку трудового стажу? Є в мене підозра , що він продовжить болтатись на шиї в батьків не кажучи про то щоб годувати власну сімю
Початков ставка десь шість тис. далі іде класне руководство , перевірка зошитів , за додаткові заняття , заміни . Загалом десь до 7,5 , тай і то багато загадав
Wirująświatła написав:в 18лет обычно в голове ветер. "По совету родителей".
я діко ізвіняюсь но вітер не тільки в голові а й в кишенях. Батьки їх утримують тому і "совєтують". Мені здається мають на це повне право.) Скільки зараз платять вчителю на початку трудового стажу? Є в мене підозра , що він продовжить болтатись на шиї в батьків не кажучи про то щоб годувати власну сімю
Початков ставка десь шість тис. далі іде класне руководство , перевірка зошитів , за додаткові заняття , заміни . Загалом десь до 7,5 , тай і то багато загадав
При минимальной зарплате в Украине в 2024 8000 грн.
ЛАД написав:При минимальной зарплате в Украине в 2024 8000 грн.
Там идет доплата от ставки по тарифной сетке до минимальной. Итого со всеми доплатами при ставке 1,0 - около 8 тыс грн чистыми Бывает доплата от городского бюджета
Banderlog написав:кільки зараз платять вчителю на початку трудового стажу?
https://www.slovoidilo.ua/2024/06/10/in ... koyi-vijny Середня зарплата працівників освіти 12,6 тис. (10 на руки) У максимального вчителя з усіма званнями, стажем і категоріями буде 15 тис. на руки, а в початківця - мінімалка (точніше нараховують по 10 розряду трохи менше мінімалки - 6063, але дораховують до 8000 мінімалки).
6440 на руки
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Чет 28 лис, 2024 17:52, всього редагувалось 1 раз.
6440 на руки
А хто вирішив шо вчитель повинен отримувать мінімалку? Чи тому-що освіта тіпа безкоштовна? А де 4 тищщі не гривень від ЗЕ?
Справа в іншому, вчитель обурився що всім дали 1000, але сам не проти отримати 12000 "на руки" ( хоча далі обіцяли ще більше) додадково за рік, теж, безумовно, просто так, від влади