|
Южаніна: кожен силовик має повоювати |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Вів 08 лип, 2025 21:22
які вона тримала для сплати податків
Класна фраза. Треба запамʼятати як називається сума, з якої податки не платили 😅
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2433 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 08 лип, 2025 23:05
Hotab написав: які вона тримала для сплати податків
Класна фраза. Треба запамʼятати як називається сума, з якої податки не платили 😅
так вона каже, що 40 млн. гривень податків заплатила.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2369 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 09 лип, 2025 00:08
hxbbgaf написав:Для початку можна було б хочу прийняти відповідний закон, половину розбронювати і вручити повістки, вилучити табельну зброю та забрати посвідчення, якщо відмовляться, далі вже справа техніки, закон має бути для всіх один. Я думаю, якщо вони настільки знахабніють, що підуть на силове протистояння .
якщо підуть на силове протистояння з ким?  і хто закон має прийняти? ті ж самі що прийняли закон що силовиків треба бронювати і пенсії розраховувати для них в особливому порядку? 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 09 лип, 2025 12:02
Banderlog написав: hxbbgaf написав:Для початку можна було б хочу прийняти відповідний закон, половину розбронювати і вручити повістки, вилучити табельну зброю та забрати посвідчення, якщо відмовляться, далі вже справа техніки, закон має бути для всіх один. Я думаю, якщо вони настільки знахабніють, що підуть на силове протистояння .
якщо підуть на силове протистояння з ким?  і хто закон має прийняти? ті ж самі що прийняли закон що силовиків треба бронювати і пенсії розраховувати для них в особливому порядку? 
З тими силами, які мають зрозуміти, що це все треба змінювати, і прийняти рішення, та з народом, який це підтримає. Влада має прийняти, хто ж ще. Так ми дійдемо до того, що масло масляне. Хоча і воно вже давно пальмове.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2369 раз.
-
-
Профіль
-
-
1