|
Идеи: портфель-2011 (архив) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Фондовий ринок
Додано: П'ят 19 сер, 2011 16:30
stalker_stas написав:Maxgreen Уже дважды.
тю я в стакане там не сижу, поэтому и не вижу. брокер ничего не пишет, на сайте уб тоже нихрена не видно  а какой порог? 20%
-
Maxgreen
-
-
- Подякував: 236 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2011 16:57
На єтой неделе наметился очень серьезный дивер с медью. НА счет Греции еще х.з. Не думаю, что европоиды допустят дефолт так скоро.. Может паник селл и не продолжится. Я лучше на выхи в кеше пойду. Ну его нафиг. Как продавали шустро так и отшортокрылить могут жестко...
-
MacAndrew
-
-
- Подякував: 915 раз.
- Подякували: 955 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2011 17:17
Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що в найближчому майбутньому "Укрнафті необхідно збільшити видобуток нафти і вийти на IPO.
Про це голова уряду заявив під час зустрічі з головою правління "Укрнафти" Пітером Ванхеке, повідомляє прес-служба Кабміну.
"Нас не влаштовують ніякі плани "зменшення скорочення" видобутку нафти. Нам потрібно виходити на стабілізацію. Протягом найближчих двох-трьох років "Укрнафті" необхідно всі свої вільні ресурси спрямовувати на розвиток", - вважає голова уряду.
Для досягнення результату, за його словами, "Укрнафті" потрібно розробити низку заходів щодо збільшення видобутку нафти.
"І уряд, і міністр енергетики та вугільної промисловості будуть активно у цьому сприяти вітчизняній компанії", - запевнив Азаров.
Із свого боку прем'єр-міністр висловив готовність провести нараду за участю менеджменту ПАТ "Укрнафти", представників органів виконавчої та місцевої влади щодо скорочення бюрократичних процедур з отримання ліцензій та дозволів і погоджень на проведення буріння.
"Ми встановимо жорсткі терміни, і будемо контролювати", - зазначив голова Кабміну.
Азаров також наголосив на доцільності впровадження новітніх прогресивних технологій щодо збільшення видобутку нафти, зокрема таких, як горизонтальне буріння та гідророзрив.
Він пообіцяв підтримку щодо участі компанії в проектах з розробки сланцевого газу і шахтного метану, доручивши міністру енергетики та вугільної промисловості протягом двох тижнів підготувати відповідні проекти.
Крім того, Микола Азаров підтримав ідею голови правління "Укрнафти" щодо виходу на ІРО на Лондонській біржі.
"Я вважаю, що це головний і реальний інвестиційний ресурс - розміщення компанії на ІРО", - наголосив урядовець.
Як повідомлялося, у сiчнi 2011 року Азаров рiзко розкритикував керiвництво вугiльної та паливно-енергетичної галузей за зниження видобутку нафти, газу i вугiлля, звернувшись iз вимогою до мiнiстра енергетики та вугiльної промисловостi про кадровi рiшення, зокрема у керiвництвi "Укрнафти".
Через мiсяць акцiонери ВАТ "Укрнафта" призначили головою правлiння компанiї генерального директора Renaissance Capital Ukraine Пiтера Ванхекке.
НАК "Нафтогаз України" належить 50% +1 акцiя "Укрнафти", групi компанiй, пов'язаних iз акцiонерами Приватбанку - близько 40,47% акцiй ПАТ.
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2011 17:17
DarkBobo написав:Вы думаете в самом скором времени будет девал? В какую валюту вышли?
корзина евро-доллар США 2008 год помню Иноземная деньга нос воротит от арбузооблигашек...По осени баштан засохнет и перестанет родить зелень.Металлисты загнуться.Спрос на металл пойдёт мизер.Рецессия. Хотя...Следует отметить, что прогноз урожая зерна, стартовавший со средних 43 млн тонн, после нескольких пересмотров увеличился до 51 млн тонн, что соответствует рекордному показателю 2008 года...Но тогда нас и это не спасло... Посыпится хоть один банк европы,вот тебе и триггер-"Лимонные братья аля 2008"
Востаннє редагувалось MUDRIY_Kааа в П'ят 19 сер, 2011 17:27, всього редагувалось 1 раз.
-
MUDRIY_Kааа
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2011 17:20
Maxgreen написав: stalker_stas написав:Maxgreen Уже дважды.
тю я в стакане там не сижу, поэтому и не вижу. брокер ничего не пишет, на сайте уб тоже нихрена не видно  а какой порог? 20%
ХЗ, вроде 20%. Я прокатился на ней хорошо, на икорку заработал 
-
stalker_stas
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2011 17:26
наша биржа громко плачет,потеряла она Мозг
-
nosastay
-
-
-
-
-
-
-
shadow-25
-
-
- Подякував: 471 раз.
- Подякували: 659 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2011 17:33
C) Interfax 18:31 19.08.2011 США-АКЦИИ-ТОРГИ-2 Фондовые индексы США падают в пятницу на опасениях в отношении мировой экономики где???????7
-
nosastay
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2011 17:34
Жесть как мы сегодня УБились. Просто в хлам. И это на фоне умеренного негатива и сильного открытия амеров. Терь с нетерепнием ждем событий пн)
-
MacAndrew
-
-
- Подякував: 915 раз.
- Подякували: 955 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 сер, 2011 17:37
что с йеной? обычно она на интервенциях вверх улетает а тут наоборот так укатали. и куда фонда штатовскя собралась? че за фигня вообще случилась пока я домой перемещался? 
-
Maxgreen
-
-
- Подякував: 236 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
|