budivelnik написав:А ти навіть не допускаєш що помиляєшся . І хто ти після цього ?
Строитель скажи, хде я ошибался? поконкретней
а потом сделаем вывод, кто я, а кто ты)))
Без проблем 1 Спочатку ти заявляв що харчуєшся жінчиними бутербродами , потім розповідав що вже з нею не живеш ( можна звичайно викрутитись розповідаючи що будерброди тобі готувала друга /десята дружина ) 2 Ти розповідав про падіння на 10-15 % в рік , на сьогодні навіть домік малює 4,8 ( і на кінець року вийдем на -2-0%) 3 Ти розповідав про падіння цін на будівельні матеріали 4 Ти розповідав що я віртуальний письменник 5 Ти хаяв всіх власників житла обзиваючи їх оленями і в цей самий час або не признавався що сам маєш житло , або збрехав що володієш власним житлом 6 Лаханувся з щитовими конструкціями . плівками які кращі ніж 15 см бетону , дихаючими стінами
Продовжувати можна ще довго , я вже мовчу що ти всерьоз порівнюєш і вважаєш більш вагомими 5000 своїх повідомлень в порівнянні з 1300 м2 житла.
А взагалі Не буди лихо , поки воно тих . Я тобі можу ще нагадати маніпуляції з розрахунком ПДВ ( коли ти знаки після коми міняв , а потім на мільони множив ), так само забавки з фотошопом , коли ти скани моїх накладних які я виклав за 3 роки - ціни в них підтирав , а потім пробував видати ці підробки за мої оригінали в розрахунку що ніхто не буде порівнювати їх з тими які залишились на попередніх сторінках . Ще можу нагадати тобі твою ..... ( найкоретніше слово яке може охарактеризувати - сцикливу )поведінку на мою пропозицію парі , найсмішніше те , що я наперед описав як ти будеш поводитись . Вистарчить ?
а кому принадлежат строймаркеты - НоваяЛиния и Эпицентр?
1. На прошлой неделе был наезд/захват Эпицентра на Братиславской 2. Сегодня заезжал в НовуюЛинию на Харьковском Шоссе - в спешном порядке все вывозят, остатки товара распродают; магазин закрывают.