Стратегии

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 7891011>
Повідомлення Додано: Суб 17 вер, 2011 20:27

San написав: Потому что рынок иррационален немного дольше, чем наша платежеспособность (наши нервы)

Это главное заблуждение на рынке.
Рынок может не отражать балансовую стоимость.
Нефть имеет себестоимость в 20-40 баксов при стабильности добычи в течении многих лет, а котировки где?
Но цена актива всегда отображает мнение подавляющего большинства, и пока мнение не изменится она будет такой.

Просто это клише у меня вызывает ассоциацию, - "Правительство несправедливо к рабочему классу"
St/2

Подякував: 675 раз.
Подякували: 1696 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 18 вер, 2011 19:44

FX, St/2: Те, що ТА-щики стають по тренду, практично єдине що я знаю про ТА. :roll: Тому я й питав вище:
А що каже ваш ТА, мабуть що ENMZ падатиме й надалі, а AZST готується до походу нагору?
Через те що досі все так і йшло, Єнакієвка падала відносно Азовсталі, такий був тренд. :wink:

Вашу в'ю я інтерпретую так: х/з, сильного сигналу ні в той, ні в інший бік з точки зору ТА немає. ОК, зрозумів, вдячний за коментар!

San: Супер корисно. І факти, і особливо ваша інтерпретація. Справді, дякую. :!:
mandelbrot

Подякував: 53 раз.
Подякували: 159 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 вер, 2011 19:51

mandelbrot написав:
Вашу в'ю я інтерпретую так: х/з, сильного сигналу ні в той, ні в інший бік з точки зору ТА немає. ОК, зрозумів, вдячний за коментар!

Фишка не в том, сколько Вы можете заработать, а сколько можете заработать на единицу времени!
St/2

Подякував: 675 раз.
Подякували: 1696 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 18 вер, 2011 20:07

St/2 написав:
  mandelbrot написав:

Фишка не в том, сколько Вы можете заработать, а сколько можете заработать на единицу времени!

Згоден на 100%!
mandelbrot

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2011 09:37

St/2 написав:FX
Вы правы коллега.
С ТАшной точки зрения играть на сужение спреда это прямая дорога к сливу. Основным постулатом ТА есть - цена учитывает все, основными способом зарабатывать при помощи ТА это становится вдоль тенденции.
Играть на сужение спреда можно только с ФА точки зрения, но как правило рынок четко оценивает активы, потому не нужно считать себя умнее рынка, чаще всего это не так))

Простым примером есть пары АйБиЭм и Цыско или Велл Фарго и Банк оф Америка - смысл там становится на сужение?
Ноги идеи растут от концепции сравнения активов, проще всего сравнить одинаковые активы в разных местах, когда спред больше чем стоимость транспортировки есть смысл играть на сужение.

Но в вашем последнем абзаце речь больше идет об арбитраже, а не о спредовой торговле. А игра на сужение спреда - да часто приводит к большим убыткам, более того так как зачастую такие стратегии считаются "безопасными" то левередж зачастую не просто приводит к большим убыткам, а к банкротсву. Вся суть в трендовости - как рынка вцелом, так и отдельных акций в частности. А из постулатов известно, что тренд скорее продолжится чем развернется... В результате неправильный подход к ловле разворота тренда на рынке в том числе и в спредах приводит к крупным просадкам счета.
FX

Подякував: 11 раз.
Подякували: 166 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2011 09:41

mandelbrot написав:FX, St/2: Те, що ТА-щики стають по тренду, практично єдине що я знаю про ТА. :roll: Тому я й питав вище:
А що каже ваш ТА, мабуть що ENMZ падатиме й надалі, а AZST готується до походу нагору?
Через те що досі все так і йшло, Єнакієвка падала відносно Азовсталі, такий був тренд. :wink:

Не зовсім так - якщо нема нового сильного сигнала, то треба оріентуватися на те що є і це означає що ситуація буде йти по тому сценарію що й досі йшла, розумієте?
FX

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2011 19:28

FX Це я розумію, дякую. Я от тільки не розумію чому на моє питання іще в четвер (чи з вашої точки зору спред буде і далі розширюватися) ви почали розповідати про керрі-трейдс, замість того щоб одразу відповісти так як в останньому пості. :?
mandelbrot

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2011 22:20

mandelbrot написав:FX Це я розумію, дякую. Я от тільки не розумію чому на моє питання іще в четвер (чи з вашої точки зору спред буде і далі розширюватися) ви почали розповідати про керрі-трейдс, замість того щоб одразу відповісти так як в останньому пості. :?

Тому що окрім вас ще багато людей читають наші пости і щоб всі правильно і з прикладами зрозуміли суть проблеми... Якщо б ви спитали мене приватно, то я вів би більш конкретну розмову. Взагалі коли я тільки починав торгувати то шерстив подібні форуми і копіював в свою базу даних всі цікаві и практичні пости, а потім аналізував і робив висновки. Можете вважати що таким чином я повертаю борги і моя манера написання постів особисто до вас нічого такого не має..
FX

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2011 18:15

надеюсь, что mandelbrot в паре ЕНМЗ-АЗСТ еще выжидает, пока сигнал все экстремумы не побьет на его графиках отношений.
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 вер, 2011 21:37

San написав:надеюсь, что mandelbrot в паре ЕНМЗ-АЗСТ еще выжидает, пока сигнал все экстремумы не побьет на его графиках отношений.

Вся штука в тому, що екстремуми уже давно пройдено, ще в кінці серпня...

Так, поки ще вичікую. Нащастя! :)
mandelbrot

Профіль

#<1 ... 7891011>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: andrey291263 і 2 гостей