Сделки online

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 2021222324 ... 77>
Повідомлення Додано: Вів 11 жов, 2011 17:53

11.10.11

Досить вдало сьогодні!!!
1. Закривав перенесені шорти, сходинками. Єдине що було не правпильно - ставав на закриття ост. частини по 1332, але випадково ввів 1432, в результаті закрився (замість того, що продовжувати вести позицію), хоча і в профіті все!.
2. Відкриття шорта на МА-шці, (тої частини що закрив помилково), хоча і не погано відкрив, але ближче до обіду вийшов. (На ложному пробої фсипи 1185).
Жовтими стрілочками вказано місце де був сигнал, але не виконався (бо не було за роб. місцем, коли відходив зняв все).
3. З тяжкістю і злістю :) на себе (за пропущений черговий сигнал) просидів ввесь рух вниз. І спробував зіграти від лонга на закритті. Вхід по 1322 (мін. частиною) з добавлянням на 1315, і стопом нижче денного лоя 1313. В результаті не добавився, але на закритті - закрив повністтю позу по 1327 (хоча таргет був на 1330, але не був впевненний що злижуть). Оск. штати торгувались на 119х (не відомо, як вони закінчать :) ) Тому і перетянув ордер нижче.
http://fotohost.org/images/a18af234-143kB.jpg
Фух, спати буду з чистою головою. На завтра - в кеші. Всім доброго!.
mishOK

Повідомлення Додано: Вів 11 жов, 2011 18:00

mishOK написав:
Досить вдало сьогодні!!!
....

Уже в конкурсной отчёте глянул , как ты отторговался )
Я чё хотел спросить . А почему ты ручками торгуешь , при возможности алгоритмизировать и запустить торговлю по многим инструментам на боте ?

п.с. вчерашний лонг 1342 реверснул по 1336 и в овернайт в шорте
ChuLock

Подякував: 924 раз.
Подякували: 275 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 13:20

ChuLock написав:
  mishOK написав:
Досить вдало сьогодні!!!
....

Уже в конкурсной отчёте глянул , как ты отторговался )
Я чё хотел спросить . А почему ты ручками торгуешь , при возможности алгоритмизировать и запустить торговлю по многим инструментам на боте ?

п.с. вчерашний лонг 1342 реверснул по 1336 и в овернайт в шорте

Привіт, вчора не торгував (закривав "бюджетні" питання :) ), на рахунок автмоатизації:
було декілька ідей, навіть пробував запустити скальпера. Результат не фонтан. Реєструвався на ЛЧИ-2011, як МТС, (планував запустити одну штуку, але відпала потреба), ось і виходить, що торгую "ручками". Та й з появою "приводів", в моєму трейдигу відпала потреба в МТС-і. А широкий ринок - не торгую (на моменті), хіба так складаю портфельчик на пів року - рік.
mishOK

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2011 17:47

13.10.11

До обіду спрацював, як годинник, (хоча і мінімальними лотами 2-4контр.), але в задоволення. Профіту мало - а настрій піднявся.
Після обіду - "банка".
1. Шорт з коротким стопом.
2. На пробої відкрився знову в тому ж напрямку - і зафіксував в середньому по 1336. (1339 і 1332)
3. На відскоку знову зайшов в шорт (мінімалкою, оск, не на МА-шці, там думав добавлюсь). В районі 1320 фіксував.
4. Як на мене найкращий вхід і фіксація. (За досить довгий час, вже і не пригадую, коли так гарно було), хоча по профіту не багато, бо гра йшла мінімалками.
5. Вхід в шорт по системі, але застопило.
6. Помилкова покупка - і відразу ж продаж.

http://fotohost.org/images/a1506198-132kB.jpg
Далі йшов набор лонгів в районі ренжа - 1320 - 1310.
в результаті 10 "коней" запряг в "довгу" на завтра :)
Востаннє редагувалось mishOK в Чет 20 жов, 2011 17:49, всього редагувалось 1 раз.
mishOK

Повідомлення Додано: П'ят 14 жов, 2011 17:40

14.10.11

1. Добавив до перенесеного лонга (нагадаю - формував довгу позицію в коридорі з 1320-1310) зі стопом нижче 1308 і профітом 1335. В результаті на рості - поступово фіксував і добирав на відкаті - після підтягнув стоп (йшов на обід). В результаті застопило. (в профіт)
2. Коли підтвердився ложний пробой (вниз) знову ж відкрив ту ж позицію (що була застоплена - з тим же стопом по якому вибило). - фіксував на таргеті (1335 в середньому)

http://fotohost.org/images/a14dd3fd-118kB.jpg
Далі йшов сигнал на шорт від 1336. Реалізовував консервативно (штати добре бичили) - тому відкривав в коридорі з 1335 - по 1350. На корекції частину прикрив (щоб не переносити всю позицію через ніч).
Отже, на завтра не значна позиція в шорт.
Востаннє редагувалось mishOK в Чет 20 жов, 2011 17:50, всього редагувалось 1 раз.
mishOK

Повідомлення Додано: П'ят 14 жов, 2011 17:52

"Перші кроки"

Сьогодні вперше здійснив угоди на опціонах.
В планах (моєго бачення ринку) відкрив т.з. позицію RATIO PUTT SPREAD.
Виглядає вона в мене ось так:

http://fotohost.org/images/a146855e-217kB.jpg

Наскільки, я її розумію :), ціль в неї (і моє бачення ринку) таке:
1. Ринок не ростиме, а якщо навіть і ростиме - то всерівно 30% профіта від позиції я получу!!!
2. Ринок буде падати але не нижче 1180-1200. (до експірації грудневого фью) в такому випадку буде найбільший профіт - 100%
Точка беззбитковості - 1090 по індексу на момент експірації.
Що можу сказати по самим угодам:
Ліквідності не вистачає; зрозуміти, що це за сир і з чим його їдять можна лише здійснюючи там угоди; якщо є сформована (в голові) позиція, стратегія чи т.п. - набирав її поступово, по різним цінам (спочатку акцептами, пізніше по лімітнікам); коли там лежать живі гроші зовсім інакше "вариться капуста" в голові і появляється бачення того куди і як необхідно перетягувати заявки.
Висновок - після перших ластівок зрозумів, що не має необхідності квапитись. І куди буде рух. ціна в стаканах (КОЛІВ, ПУТІВ) при русі ринку вверх/вниз.
mishOK

Повідомлення Додано: Пон 17 жов, 2011 17:38

17.10.11

Закривав по ходу вниз шорти. На відскоці (1360) добавив знову. Сильно агресивно не грав.
http://fotohost.org/images/a14598c5-127kB.jpg
Закрив всю позицію на фью повністю. В кеші. На опціонах - без змін.
Востаннє редагувалось mishOK в Чет 20 жов, 2011 17:50, всього редагувалось 1 раз.
mishOK

Повідомлення Додано: Вів 18 жов, 2011 17:35

18.10.11

Сьогодні гра йшла від шорта. Малим сайзом (оскільки нові лої все ж таки). Але фьюч амер. на протязі дня давав таку можливість. При тому, що і коридорчик був не дуже то і великим. Але все ж таки профіт хоч. і не значний, але взяв.

http://fotohost.org/images/a11c7fa2-127kB.jpg
Вийшов майже повністю. Хоча і залишив 1 контр. в шорт, але на скіні показав, що позиція закрита, оскільки даний контракт залишив для вирівнювання дельти на опціонах.

http://fotohost.org/images/a192e418-233kB.jpg
mishOK

Повідомлення Додано: Сер 19 жов, 2011 17:39

19.10.11

1. Сьогодні грав лише від шорта. На відкритті задорого стояв. Думав 1300 як по маслу піде, тому тільки після обіду (і то на багах УБ, вирішив зіграти) від шорта. Відразу ж фікс.
2. Другий же трейд - відрив на стат даних, але вийшов повністю лише через годину :(, постфактум видно, що не зовсім то і погано.

http://fotohost.org/images/a1480177-133kB.jpg

І того по опціонам (не значний мінус), а по фью - плюс перекрив. Отже, знову ж таки залишив 1 контр. (для дельтанейтралки). Ціль даної стратегії в тому, що поки ринок буде в коридорі - буду отримувати профіт від розпаду внутрішньої ціни опціонів. При ривках необхідно буде переглядати стратегію. Від операцій з фьючом - отримую додатковий важіль. Також математично рахую, що збиваю середню фьюча, яким нейтралю дельту.
mishOK

Повідомлення Додано: Сер 19 жов, 2011 18:15

mishOK написав:1. Сьогодні грав лише від шорта. На відкритті задорого стояв. Думав 1300 як по маслу піде, тому тільки після обіду (і то на багах УБ, вирішив зіграти) від шорта. Відразу ж фікс.
2. Другий же трейд - відрив на стат даних, але вийшов повністю лише через годину :(, постфактум видно, що не зовсім то і погано.
Також математично рахую, що збиваю середню фьюча, яким нейтралю дельту.

привет .
mishOK , а можешь выкладывать на 1-3 мин тайме сессию, лучше видны будут входы-выходы .
сегодня тоже играл о шорта , тоже с утра не налили ,да и основной утренний ход протупил . ( дальше работал от шорта , но там для работы от шорта был очень узкий диапазон ... и сегодня меня эти выносы утомили ... плюс под тех .проблемы стоял в шорте ... смотрю под опен 15 - Раша вниз пошла , с сиплым ... ставлю на опен заявку 1278,35 откуп ...и каким маккаром сам не знаю ...вобщем ещё 50 % вшортил по 1280 ...
кароче сегодня совсем плохо отторговался ... зато брокер , как обычно доволен ... последнее время комис в день порядка 1% по счёту ((
ChuLock

Подякував: 924 раз.
Подякували: 275 раз.

Профіль

#<1 ... 2021222324 ... 77>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор