Предприятия коммунальной теплоэнергетики уже седьмой месяц не получают компенсацию за разницу тарифов на жилищно-коммунальные услуги...
Дивися повний текст Энергетики говорят, что обогревают население за свой счет.
|
|
Энергетики говорят, что обогревают население за свой счетПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Энергетики говорят, что обогревают население за свой счет. Энергетики давно хорошей ревизии не видели.
Я там пару недель посидел-бы - и тарифы были бы совсем другими. Убрать из себестомости услуги 5-6 левых фирм, меленький мазератти для любовницы директора и прочие забавы..... все беды (включая высокие тарифы) - от бесконтрольности. Re: Энергетики говорят, что обогревают население за свой счеда что ж за слезы то?!
Вы отмените все разрешения! Разрешите людям обогреваются кто чем может...вот будет экономия для государства. А нет...халявный бабос ой как нужен. Розмови про самопальні газові обігрівачі вважаю недоречними. Газовики контролюють встановлення газових лічильників і сертифікованого обладнання. Зараз газова плитка так само може погаснути з наступним бадабумом, це Вас не лякає, а обігрівач, в якому контроль погашення полум'я обов'язкова фіча, лякає. Отож.
На секундочку, автономне опалення обходиться в місяць за кв. метр від 1 до 2 грн в найхолодніші місяці. Відчуйте потугу грошей, які тепловики втратять. Звідси їх шалений спротив. Водночас, яка буде економія енергоресурсів, за які доводиться платити валютою. Впевнений, що і цій централізовано-тепловиковій гідрі зламають хребет.
Просто воно трохи неприємно пахуче і сусіди скаржаться. А по-друге, ідеально, коли стоїть автономка на горищі, і обігріває не одну квартиру, а цілий під"їзд. І, наскільки я розумію, якщо кожний в під"їзді поставить собі автономку, то неможливо буде підігріти їжу (особливо в холодні зимові місяці), оскільки тиск в газових трубах не розрахований на таке велике навантаження. Jorj
Ну підтримка тиску в газових трубах - це завдання газовиків. Можуть поставити потужніші редуктори, якщо хочуть продавати газ споживачам. А з під'їздним обігрівачем швидше організаційна проблема. Як зібрати кошти на його покупку і встановлення зі всіх мешканців під'їзду. Але і це вирішується. Можна взяти кредит в банку. Ось і прекрасна нагода нашим банкам нарешті підняти кредитування на енергозберігаючі технології і перервати цю смугу тотальних збитків. І дисципліна оплати за тепло підніметься. По перше, тому що тарифи будуть підйомними і прозорими, скільки спожив, стільки заплатив. І по друге, хто не платить, тому відключають в квартирі батареї (обхідні містки є у всіх). Встановлювати автономку на окрему квартиру буде просто не вигідно, по причині однаковості тарифів з під'їздним опаленням. Хоча з під'їздним опаленням свої недоліки. Нафіг мені опалювати квартиру вдень, коли всі на роботі, в школі? Ну а конкуренція централізованому опаленню піде тільки на користь споживачам і країні в цілому. Востаннє редагувалось Mirax в Вів 25 жов, 2011 17:51, всього редагувалось 3 разів.
Энергетики - очередные "бедные" люди, сидящие на газе. Сколько их уже пересажали за излишнюю "бедность", а им все мало. За свой счет, понимаешь, "нагревают" нас (во всех смыслах)... Хочу быть энергетиком, чесслово.
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||