Укрпромбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 3738394041 ... 1097>
Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2008 15:53

А Ваш ор - просто нервотрепка малооплачиваемому персоналу.

:D Бедный малооплачиваемый персонал :D
d_lopat

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2008 16:15

d_lopat написав:А Ваш ор - просто нервотрепка малооплачиваемому персоналу.

:D Бедный малооплачиваемый персонал :D

Вы считаете, что менеджеры, работающие с клиентами получают нормальную ЗП?
Тут еще до кризиса девушки из Укрпрома приходили на собеседование. У меня народ просто рыдал, когда услышал уровень из зарплат. А вы лыбитесь.... Попробуйте поработать на их месте и за их деньги!
Shooter

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2008 16:17

йо

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ура! комиссию ОТМЕНИЛИ!!!!!!!!!!! Но снять за 1 раз можно только 20000грн .... на мой вопрос как мне ездить каждый день с грудным ребенком если у меня там 200 тыс. сказали что в понедельник и это отменят. Поживем увидим.
Смирнова

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2008 16:18

а сколько у них з/п?

у менеджера например
Смирнова

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2008 16:21

Re: а сколько у них з/п?

Смирнова написав:у менеджера например

Вы считаете корректным задавать вопрос о чужой ЗП?

Уж поверьте, не хватит даже на оплату аренды гостинки на окраине Киева :(
Shooter

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2008 16:24

Re: йо

Смирнова написав::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ура! комиссию ОТМЕНИЛИ!!!!!!!!!!! Но снять за 1 раз можно только 20000грн .... на мой вопрос как мне ездить каждый день с грудным ребенком если у меня там 200 тыс. сказали что в понедельник и это отменят. Поживем увидим.

Привет :D :D :D
Арс

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2008 16:26

[quote="Shooter"][/quote]
От вы теоретики такие умные да? На практике доказали хоть раз? А????
Не надо мне рассказывать, в большинстве отделений присутсвует зам начальника или лицо которое ему настучит, интересно каким образом владельцы бакнка узнают информацию схавал клиент наживку или нет, под дверями подслушивают? ПРактика - забрали все бумажки и фперед в суд - в лучшем случае рассмотрение через 3 недели. Что у нас через 3 недели? Со всеми разборками и стрелами что кто-то не явился и по телефону просить отложить - решение будет не ранее 15 декабря. А у любителей и того дальше.И ради чего - 15тыс с 1млн вернуть+ возможно издержки? Ну я вернул, а сотни тысяч вкладчиков что? Вы можете спасти себя только сами.
banxer

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2008 16:26

Re: йо

Смирнова написав::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Те же ... ...., только в профиль :(
Теперь прямое нарушение ЦК.
Или у них юристы тупые, или руководство их не спрашивает, или все настолько плохо....
Shooter

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2008 16:27

Я вже другий день сиджу читаю всі повідомлення і яось мені страшно щось писати.
По-перше, страшно, що зараз на мене насядуть за те, що я банк захищаю і звинуватять у співпраці.
По-друге, страшно, що можу некваліфіковано описати ситуацію, тому що я не фінансист.
А ще мені страшно, що зараз усі тут пересваряться і через цю сварку і роздування проблеми я, і багато тисяч інших вкладників (якщо не мільйонів), не отримають назад свої гроші. Щось воно дуже сильно все схоже на ПІБ, там також починалося із масової паніки. Хоча ще раз прошу зрозуміти мене правильно, я не захищаю банк за його нововведення. Я навіть вважаю його непотрібний і помилковим в ситуації загальної фінансової кризи. В мене немає в цьому банку депозитів! Але в цьому банку захунок нашої організації. який ми відкрили три тижні тому. виікаючи від ПІБу, в якому в нас під мораторієм зависли гроші! І здавалося, що вже ніби фінансова ситуація покращилася, але те саме виходить із Промом також.
Я відчуваю, що зараз на мене також насядуть... бо всі переживають за свої гроші. І нічого в цьому поганого нема. От тільки не треба роздувати цю паніку в маси. Нам у ПІБі після листа до Кротюка провели всі платежі за жовтень. Впевнений (ні, краще скажу "думаю") що віддать всю суму відразу і тим, у кого більше двадцяти тисяч, якщо вони НАПИШУТЬ, а не просто будуть сваритися!
TanDream

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 гру, 2008 16:27

тю блин

я не у вас спрашиваю - это раз, а во вторых, это что большая тайна? Таких менеджеров тысячи ... кому это навредит, если мне скажут у менеджера укрпрома зп 4000грн/мес...?
Смирнова

#<1 ... 3738394041 ... 1097>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ