Вот это мне чрезвычайно нравится. Апломба не занимать у Бу-Бу.
Может, и генералиссимуса сам себе присвоит?
|
|
![]()
1 Я не благочинна організація 2 Якщо витрачаю свій час на тих в кого сьогодні не має грошей , то виключно з метою щоб завтра вони в них були 3 Для тих хто в стані виконати п2 - ті до мене , ті хто вважають мою позицію помилковою , або програшною - тим не до мене . І що в цій позиції поганого ? Те що мені не подобаються звинувачення від прищаво/сопливих , які не в курсі , що звинувачувати в цій державі має право тільки суд , а вони можуть тільки вословлювати свою думку , яка може бути протилежною до моєї .
![]() budivelnik, скажите, в чем неправ jde ?
У вас есть контраргумент в цифрах? Пока вы демонстрируете лишь эмоции, а факты видим у jde. Или вам нечем защищаться? Тогда, почему бы не признаться в своей неправоте? Вам религия запрещает?
![]()
А тут Ви чим займаєтесь? І що значіть "ті до мене" в сенсі того, шо Ви не благочинна організація? Може це на Вас час витрачають а не Ви час витрачаєте? ![]() Lerax
є , я їх приводив . Якщо в двох словах то : 1 Все що приводить мій опонент базується на цифрових відхиленнях в межах +/- 10% , типу 550-500 або 500-550 360 000 - 390 000 2 Ще одне це те що я не можу документально довести продаж в листопаді 2009 року однієї квартири розміром в 42 м2(5%) з загальної кількості в 740 м2 . які я може довести документально . Перевірте самі , якщо знайдете ще щось - обовязково виложіть . Якщо не знайдете - бажано задати питання аналогічне до того яке задали мені моєму опоненту з запитанням: Чи розуміє людина , що викладення інформації в інтернеті з точністью вище 90% - це досягнення , а не підстава до звинувачень ?
![]()
1 Тут є кнопка ігнор . Якщо я комусь не подобаюсь , три рухи мишкою і часу на мене витрачати не потрібно 2 Я тут займаюсь ( і досить успішно ) розяснювальною роботою серед молоді по слідуючим питанням: а - ціна реальної угоди завжди адекватна для сторін які цю угоду заключили б - потрібність діяльності визначається ціною яке суспільство платить за цю діяльність , а не оповіданнями про рівень освіти або іноваційність ( на хлопський розум , якщо двірник десь отримує 10 000 доларів , то діяльність цього двірника набагато потрібніша для того хто цю суму платить ніж діяльність супер/пупер програміста який отримує 2000 доларів ) в - тільки один зі ста може добитись успіху ( а не кожен ) 3 На власному прикладі пробую довести що реальні ціни угод ростуть вже на протязі 2,5 років , тобто з березня 2009 року ( на мій погляд тоді був зафіксований найнижчий ціновий рівень за останні напевно 5 років )
![]() budivelnik
как там? Ты ему плюй в глаза, а он оботрется и скажет - божья роса.... Есть ещё один вариант.... Оказывается рынок недвижимости уже 2 года растет.... Аминь... Если Господь хочет наказать человека, он лишает его разума. Так хочется получить немного "паперців", что готов рассказывать, что угодно.
![]() Или 550-650 ![]() То факт вранья все же остается. При этом оно заведомо знало что врет. Врало же по поводу роста цен на 30%? Цитаты я приводил многократно. Теперь выясняется что оно в 2009-м продавало 5-ти комнатную 125 кв.м. в 3(!!!) уровня, без чернового ремонта и отопления, в доме в котором никто не жил, за стенкой д.б. пару лет идти стройка. И продало за 500 за 35 дней! А теперь продает 2к и 3к в 62 и 82 кв.м соответственно, в 1 уровень, уже с черновым ремонтом и отоплением, в доме живут люди, стройки за стенкой не будет. И продает за 700. Но за 35 дней уже не покупают ![]() И это оно называет ростом цен ??? ![]() Так метр в 3-х уровневой будет всегда дешевле чем в 1-но уровневой (-50$). Метр в 5к 125 кв.м. будет всегда дешевле чем в 2к или 3к.(-50$) Учтите наличие чернового ремонт и отопления(-100$) Нет стройки за стенко и в доме живут люди (-50$) Этот минус не по киевским ценам - а по ценам в пригороде Львова!! В Киеве они будут совершенно другими - но похожими в %-м отношении. Уже будет 450 за метр в пересчете... Наличие доступной ипотеки (а %-ы то упали) - вообще молчим. И теперь за 35 дней уже не может продать!!! 1)Кого удивляет что метр в 3-х уровневой стоит дешевле 1-но уровневой? 2)Кого удивляет что метр в 5к стоит дешевле чем в 2к? 3) Кого удивялет что метр без чернового ремонта и отопления стоит дешевле? 4) Кого удивляет что метр в комплексе где никто не живет и во довре будет идти стройка стоит дешевле чем без наличия этих факторов? Так выросли цены или упали??? ![]() ![]() ![]() Риторический вопрос! ![]() Теперь оно делает вид и уходит в сторону - мол погрешность какая-то! Так мы ж считаем по последним ТОЧНЫМ цифррам ![]() Да смешно читать! ![]() ![]()
1 Наплюйте собі , адже це єдине що Ви можете зробити 2 Я не розповідаю , я отримую , і отримую в розмірах які як я розумію Вам ще навіть і не снились . Чи не це найголовніша проблема внаслідок якої Ви як шмаркля над паличкою крутитесь ? 3 Ваш коханий очільник , нічого не має проти ціни в 700 доларів за м2 під Львовом. Задайте йому два запитання Перше: А яка ж тоді ціна була в березні 2009 на аналогічну квартиру , якщо вже три роки падає і впала до 700 . Друге По словам Вашого ж очільника , ціна в 500 за квадрат в пятикімнатній - також справедлива. Тому запитайте його , а де ж на ринку 2011 ті ж квартири , в яких за 2,5 роки ціна повинна була впасти на 20-30% ( діапазон даю , бо Ваш трьохбуквенний жодного разу не озвучував 2009 і багато разів 2010(8-12%) і 2011(6-8%). Як на мене то він повинен заявити і про 2009(15%). Так от Якщо в 2009 реальна 500 і на 30% впала , то де сьогодні такі самі по 125 м2 по ціні в 350 . Так що хто кому й куди повинен плювати - питання ще відкрите. А тепер протерши очі від власної сллини , спробуйте напружити мозок і дати собі відповідь .
![]()
По Вашему этот закон не работает:
|
|