Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 420421422423424 ... 831>
Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 18:11

budivelnik написав:Для грамотних і з грошима - є експерт будівельник.

Вот это мне чрезвычайно нравится. Апломба не занимать у Бу-Бу.
Может, и генералиссимуса сам себе присвоит?
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 18:29

Kolop написав:
  budivelnik написав:Одне і те саме повідомлення , навіть повторене тисячу разів - нічого нового не додасть .
Ті хто хотів прочитати - прочитав , ті хто не хотів - не прочитають .
А в загальному
Як було 90% тих хто мене не читає/поважає - так і залишилось .
Як було 10% тих хто в реальному житті переконується в істинності мною написаного - так і залишається.
Тому для бідних і нездолених - є вождь jde
Для грамотних і з грошима - є експерт будівельник.
Різницю між вождем і експертом всі розуміють ?
Експерта слухають - але висновки роблять свої .
Для вождя , головне що навколо нього розумніших від нього не було .

Може радше:
"Без грошей - до Jde."
"З грошима - до мене."
Може так?

1 Я не благочинна організація
2 Якщо витрачаю свій час на тих в кого сьогодні не має грошей , то виключно з метою щоб завтра вони в них були
3 Для тих хто в стані виконати п2 - ті до мене , ті хто вважають мою позицію помилковою , або програшною - тим не до мене .
І що в цій позиції поганого ?
Те що мені не подобаються звинувачення від прищаво/сопливих , які не в курсі , що звинувачувати в цій державі має право тільки суд , а вони можуть тільки вословлювати свою думку , яка може бути протилежною до моєї .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 18:36

budivelnik, скажите, в чем неправ jde ?
У вас есть контраргумент в цифрах? Пока вы демонстрируете лишь эмоции, а факты видим у jde. Или вам нечем защищаться? Тогда, почему бы не признаться в своей неправоте? Вам религия запрещает?
Lerax

Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 18:40

budivelnik написав:
  Kolop написав:
  budivelnik написав:Одне і те саме повідомлення , навіть повторене тисячу разів - нічого нового не додасть .
Ті хто хотів прочитати - прочитав , ті хто не хотів - не прочитають .
А в загальному
Як було 90% тих хто мене не читає/поважає - так і залишилось .
Як було 10% тих хто в реальному житті переконується в істинності мною написаного - так і залишається.
Тому для бідних і нездолених - є вождь jde
Для грамотних і з грошима - є експерт будівельник.
Різницю між вождем і експертом всі розуміють ?
Експерта слухають - але висновки роблять свої .
Для вождя , головне що навколо нього розумніших від нього не було .

Може радше:
"Без грошей - до Jde."
"З грошима - до мене."
Може так?

2 Якщо витрачаю свій час на тих в кого сьогодні не має грошей , то виключно з метою щоб завтра вони в них були
3 Для тих хто в стані виконати п2 - ті до мене , ті хто вважають мою позицію помилковою , або програшною - тим не до мене .
Те що мені не подобаються звинувачення від прищаво/сопливих , які не в курсі , що звинувачувати в цій державі має право тільки суд , а вони можуть тільки вословлювати свою думку , яка може бути протилежною до моєї .

А тут Ви чим займаєтесь?
І що значіть "ті до мене" в сенсі того, шо Ви не благочинна організація?
Може це на Вас час витрачають а не Ви час витрачаєте?
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 18:44

Lerax
є , я їх приводив .
Якщо в двох словах то :
1 Все що приводить мій опонент базується на цифрових відхиленнях в межах +/- 10% , типу
550-500
або
500-550
360 000 - 390 000
2 Ще одне це те що я не можу документально довести продаж в листопаді 2009 року
однієї квартири розміром в 42 м2(5%) з загальної кількості в 740 м2 . які я може довести документально .

Перевірте самі , якщо знайдете ще щось - обовязково виложіть .
Якщо не знайдете - бажано задати питання аналогічне до того яке задали мені моєму опоненту з запитанням:
Чи розуміє людина , що викладення інформації в інтернеті з точністью вище 90% - це досягнення , а не підстава до звинувачень ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 18:50

Kolop

А тут Ви чим займаєтесь?
І що значіть "ті до мене" в сенсі того, шо Ви не благочинна організація?
Може це на Вас час витрачають а не Ви час витрачаєте?

1 Тут є кнопка ігнор . Якщо я комусь не подобаюсь , три рухи мишкою і часу на мене витрачати не потрібно
2 Я тут займаюсь ( і досить успішно ) розяснювальною роботою серед молоді по слідуючим питанням:
а - ціна реальної угоди завжди адекватна для сторін які цю угоду заключили
б - потрібність діяльності визначається ціною яке суспільство платить за цю діяльність , а не оповіданнями про рівень освіти або іноваційність ( на хлопський розум , якщо двірник десь отримує 10 000 доларів , то діяльність цього двірника набагато потрібніша для того хто цю суму платить ніж діяльність супер/пупер програміста який отримує 2000 доларів )
в - тільки один зі ста може добитись успіху ( а не кожен )
3 На власному прикладі пробую довести що реальні ціни угод ростуть вже на протязі 2,5 років , тобто з березня 2009 року ( на мій погляд тоді був зафіксований найнижчий ціновий рівень за останні напевно 5 років )
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 19:16

budivelnik
как там?
Ты ему плюй в глаза, а он оботрется и скажет - божья роса.... Есть ещё один вариант....
Оказывается рынок недвижимости уже 2 года растет.... Аминь...
Если Господь хочет наказать человека, он лишает его разума. Так хочется получить немного "паперців", что готов рассказывать, что угодно.
Oven

Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 19:24

budivelnik написав:1 Все що приводить мій опонент базується на цифрових відхиленнях в межах +/- 10% , типу
550-500
або
500-550
360 000 - 390 000

Или 550-650 :mrgreen:
То факт вранья все же остается.
При этом оно заведомо знало что врет.
Врало же по поводу роста цен на 30%?
Цитаты я приводил многократно.
Теперь выясняется что оно в 2009-м продавало 5-ти комнатную 125 кв.м. в 3(!!!) уровня, без чернового ремонта и отопления, в доме в котором никто не жил, за стенкой д.б. пару лет идти стройка. И продало за 500 за 35 дней!

А теперь продает 2к и 3к в 62 и 82 кв.м соответственно, в 1 уровень, уже с черновым ремонтом и отоплением, в доме живут люди, стройки за стенкой не будет.

И продает за 700. Но за 35 дней уже не покупают :mrgreen:

И это оно называет ростом цен ??? :mrgreen:
Так метр в 3-х уровневой будет всегда дешевле чем в 1-но уровневой (-50$). Метр в 5к 125 кв.м. будет всегда дешевле чем в 2к или 3к.(-50$)
Учтите наличие чернового ремонт и отопления(-100$)
Нет стройки за стенко и в доме живут люди (-50$)
Этот минус не по киевским ценам - а по ценам в пригороде Львова!!
В Киеве они будут совершенно другими - но похожими в %-м отношении.

Уже будет 450 за метр в пересчете...
Наличие доступной ипотеки (а %-ы то упали) - вообще молчим.

И теперь за 35 дней уже не может продать!!!

1)Кого удивляет что метр в 3-х уровневой стоит дешевле 1-но уровневой?
2)Кого удивляет что метр в 5к стоит дешевле чем в 2к?
3) Кого удивялет что метр без чернового ремонта и отопления стоит дешевле?
4) Кого удивляет что метр в комплексе где никто не живет и во довре будет идти стройка стоит дешевле чем без наличия этих факторов?

Так выросли цены или упали??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Риторический вопрос! :mrgreen:

Теперь оно делает вид и уходит в сторону - мол погрешность какая-то!
Так мы ж считаем по последним ТОЧНЫМ цифррам :mrgreen:
Да смешно читать! :mrgreen:
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 19:31

Oven написав:budivelnik
как там?
Ты ему плюй в глаза, а он оботрется и скажет - божья роса.... Есть ещё один вариант....
Оказывается рынок недвижимости уже 2 года растет.... Аминь...
Если Господь хочет наказать человека, он лишает его разума. Так хочется получить немного "паперців", что готов рассказывать, что угодно.

1 Наплюйте собі , адже це єдине що Ви можете зробити
2 Я не розповідаю , я отримую , і отримую в розмірах які як я розумію Вам ще навіть і не снились .
Чи не це найголовніша проблема внаслідок якої Ви як шмаркля над паличкою крутитесь ?
3 Ваш коханий очільник , нічого не має проти ціни в 700 доларів за м2 під Львовом.
Задайте йому два запитання
Перше:
А яка ж тоді ціна була в березні 2009 на аналогічну квартиру , якщо вже три роки падає і впала до 700 .
Друге
По словам Вашого ж очільника , ціна в 500 за квадрат в пятикімнатній - також справедлива.
Тому запитайте його , а де ж на ринку 2011 ті ж квартири , в яких за 2,5 роки ціна повинна була впасти на 20-30% ( діапазон даю , бо Ваш трьохбуквенний жодного разу не озвучував 2009 і багато разів 2010(8-12%) і 2011(6-8%). Як на мене то він повинен заявити і про 2009(15%).
Так от
Якщо в 2009 реальна 500 і на 30% впала , то де сьогодні такі самі по 125 м2 по ціні в 350 .

Так що хто кому й куди повинен плювати - питання ще відкрите.
А тепер протерши очі від власної сллини , спробуйте напружити мозок і дати собі відповідь .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 лис, 2011 19:53

Cricetus cricetus написав:иванов,
во-первых я уже не так уж молод, под сорок
во-вторых доходы официальные
в-третьих, если вы не знали то налоговая у нас не может требовать подтверждения доходов по факту затрат. нет такого закона. о косвенных методах только разговоры, которые самим чиновникам и мннтам невыгодны.
если есть фактаж что у когото после покупки квартиры, тачки за 50-100 штук потребовали подтверждения доходов - факты в студию. это все домыслы
хотя когда-нибудь могут ввести.
а насчет светиться - звонить по обьявам да ездить по оп застройщиков уж более демаскирующее занятие, чем трындеж на форуме. так что не переймайтесь, никому вы особенно с пару десятками тысяч не интересны.

По Вашему этот закон не работает: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... eg=2258-17 Статья 15
Иванов

#<1 ... 420421422423424 ... 831>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє