|
Порошенко говорит, что экономику изнасиловали и она уже н... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 09 лис, 2011 12:17
Catcher написав: Не может расплатиться - не должен кредит получить.
Золотые слова! Другими словами, банки должны очень жестко отбирать кому кредит давать, а кто подождет пока Украина свои айпады выпускать начнет.
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2011 12:21
Он намекает на продажи автомобилей своего автопрома, скорее всего. Мол покупайте украинские автомобили, а не японские или европейские. По своему он прав: покупая японца за кредитные деньги европейского банка, мы отдаем деньги за авто японцам, а проценты по кредиту и тело - на Европу, таким образом выводя из страны деньги. Но правильно было отмечено ранее, мол, В нормальном обществе каждый должен действовать только исходя из собственного здорового эгоизма.... выходит, чтобы все было гуд, нужно самим производить, производить и еще раз производить.
-
marcos
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2011 12:26
kmg написав:Runner - Прошу вибачення, але худобина, в першу чергу, той хто зневажає і ненавидить своїх співгромадян, тобто - це Ви! А взагалі, що означає не заробляють? У нас що, люди менше працюють ніж де-небудь в Європі, чи хоча б в Пд Америці? Ні. ...
Не ображайтесь на "худобу" - усе в Ваших руках, будьте відповідальні за свої вчинки і не потрапите під моє визначення худоби. Не обманюйте себе працелюбністю українців. Хрестоматійний приклад - ремонт доріг. Хто примушує людей так працювати? Певно, алігархи!
-
Runner
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2011 13:01
А яка праця ефективна без мотивації? Чогось наші люди на будовах за кордоном працюють добре, а дома погано. Щодо доріг, то там ще досить важливий компонент - матеріали. Тобто (умовний приклад) виділено на ремонт дороги 10 млн грн: 1) 2 млн грн - піде своєму підрядчику, проектанту ітд, гроші кануть в Лету (-2) 2) З 8, що лишилися реальному виконавцю треба занести відкат тому, хто виділив - 1 млн (-1) 3) Із 7 млн, 6 буде потрачено на матеріали, які реально коштують 4 (-2) 4) Із тих матеріалів частина буде використана не за призначенням, продана, розкрадена (-1) Лишається 4 млн. Питання: Як за 4 млн зробити дорогу, щоб вона виглядала на 10? От Вам і якість
-
kmg
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 154 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2011 13:41
Runner написав:Так, а єслі "чілавєк" нє зарабатіваіт на айпад, но очєнь іво хочіт? Клерк в магазині радо дає "чілавєку" кредит на цяцьку. В країні роками від"ємний торгівельний баланс, галопуюча інфляція, зате худоба може розважатись айпадом у розстрочку, а банк отримує "працент". Худоба і банки вимагають "продолжєнія банкєта"! А потім худоба вилазить із плакатиком "Я - 99%, окупай Волстріт!". 
Зачем откладывать деньги 6 месяцев если можно купить сейчас вещь которая нужна сейчас? Понятное дело, что раньше роботяги брали крутые телефоны за 3000 грн при зарплате 2000 грн. и это было бредом. Но вот семья купит стиралку например за 3000 грн. и будет отдавать скажем 6 месяцев, чем вручную стирать эти же 6 месяцев и откладывать деньги. Если подходить с умом то кредиты на некоторые группы товаров очень даже умное решение. ПыСЫ: от дураков (при зарплате 3000 грн брать iPad для понтов) никто не застрахован.
-
ZlodeY
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2011 13:49
Alex777
А мені він реально подобається як фахівець. Він практик. Не кожен зуміє так використати "батьківську допомогу". Коли інші тільки говорять і реально крадуть кошти з бютжету - він працює і ЗАРОБЛЯЄ. сКІЛЬКИ ЩЕ ПОЛІТИКІВ МОЖЕТЕ НАЗВАТИ ЯКІ ВКЛАДАЮТЬ КОШТИ В БЛАГОУСТРІЙ МІСТ??? у вІННИЦІ ВІДКРИВ ФОНТАН та набережну з власних коштів, вартістю 10 млн дол. та подарував місту. Зарплати на "рошені" найбільші у місті, простий оператор при нормі годин - 4500-6000 грн/міс, хто ще з можновладців платиить такі з/п??? Критикувати можна всіх, але в такому випадку варто починати з себе.
-
ketchv
-
-
- Подякував: 171 раз.
- Подякували: 65 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2011 14:13
Виплату ЗП робітникам на рівні рошену я підтримую. Ще Форд сказав: "Я платитиму своїм працівникам стільки, щоб вони могли купити мої автомобілі" Для повноти картини залишається з’ясувати питання: А що ж цей пан нічого не зробив корисного в 2008му, коли був головою ради НБУ?
-
kmg
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 154 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2011 14:41
steam написав:Так давайте і ви спробуйте щось виробляти, або я - я б не проти стати хоча б на третину таким заможним виробником як він чи ахметов. Але біда в тому що ні вам, ні мені цього не дано - навіть якщо ми навчимося так красти і брехати як вони, нас з вами задушать (і в прямому розумінні теж) і заберуть "наше" виробництво собі. Було наше стало ваше (ПРастичне).
Навіщо робити поспішні висновки?? Ви спочатку спробуйте. Спробуйте чи Вам просто "дано" чимісь займатись. Якщо доростете до того рівня щоб Ваш бізнес у Вас хтось відбирав, думаю тоді в житті не пропадете.
-
ketchv
-
-
- Подякував: 171 раз.
- Подякували: 65 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2011 15:19
Catcher написав: Alexander_iv2003 написав:Население должно покупать их спокойно с зарплат
такого нет нигде в мире. Если рухнет потребительское кредитование, мы вернемся к уровню жизни как сто лет назад.
Бред. Надо бороться с причинами инфляции.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 лис, 2011 15:26
mortimer написав:Бред. Надо бороться с причинами инфляции.
Во времена Великой Депрессии не было никакой инфляции. Даже очень таки приличная дефляция была. Ну и конечно, никакого кредитования. Хотите пожить так как описано в "Грозьях гнева?" С нашим НБУ у вас есть такой шанс.
-
Catcher
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|