Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Викаблучився сьогодні сам перед собою. Пішов в розріз системи. Благо ринок наказав профітом На відритті спробував зашортити, але баг з приводом - і він відразу ж покрив шорт. (хоча це була єдина угода по системі - до обіду) Далі вся гра йшла від лонга - і то одного, з частковими фіксаціями і перезаходами. (до клірингу - проти системи, адже кричало ШОРТ) після - по системі вже. Місця де фіолетовим кружком відмічено - баги у приводі. Тобто коли здійснював угоду, він відразу ставав у реверс. П.С. буду завтра тривожити "розробників" http://imagestun.com/images/2011/5ip44rl8na.jpg.html переніс на завтра маленький лонг. Всім приємного вечора.
Мдааа.Полтора дня занимался психотерапией. Небыло никакого желания что-то писать и читать.
Что было в понедельник. Начались проблемы в пятницу. Кроме АВДК и Стирола нагреб еще лонгов, а под конец сессии решил не сдавать лишние лонги, а захеджить фьючем. На открытии в понедельник откупал фьючи, а спустя час пришлось сдавать лонги по бумагам. Итого: убытки там и там. А вот, если бы не греб в пятницу поверх АВДК и Стирола лишнего, ничего такого не было бы. Пожадничал - нарушил риск-менеджмент - получите, распишитесь. АЛЕНЬ.
Что было сегодня. 1. Сутра откупал фьюч, которым хеджился - маленькие потери. 2. Выдавили из АВДК и МСИЧи - и практически на минимумах 3. Встал в лонг по фьючу и МСИЧи - завтра покажет, что мне с этого будет.
Как обидно, когда из-за одной сорванной недели пашешь бесплатно месяц. Учиться и учиться. Прежде всего не терять много в плохие дни.
Востаннє редагувалось grommy в Вів 15 лис, 2011 23:58, всього редагувалось 1 раз.
Ввесь день від лонга. Одного. З частковими фіксами і перезаходами. З помилок - лише одна: викуп пролива. В результаті чого ввесь ост. час (а саме цілу другу половину дня) займався не пристойним ділом. (скальпив від лонга, на сповзаючому). І знову цей же баг з приводом, що і вчора, але сьогодні більш болючіше!!! 2 рази не вийшов в гарному профіті (фіолетовим перших два круги, 3-й це після вирішення даної проблеми, сам спробував перевірити чи "попустило") http://fotohost.org/images/a1f7fe28-123kB.jpg В кінці закрив все до біса!!! Як написав Меджик в "Ідеях" - скільки можна!!! мурижити. Дійсно вимучив мене сьогодні ринок! Хоча може то і я проти течії з ложками гріб. Нічого не переносив. Ну його. Сьогодні не мій день, хоча і в профіті не значному. +0,8% до депо (після коміксів) Всім приємного.
mishOK написав:Ввесь день від лонга. Одного. З частковими фіксами і перезаходами. .... Сьогодні не мій день, хоча і в профіті не значному. +0,8% до депо (після коміксів) Всім приємного.
а мне как-то твоя сегодняшняя торговля по-душе - тоже работал от лонга ... ну там пару пипсов в шорте - с трудом . Да и вообще - у тебя эквити стали сильно приятнее ... хотя системности пока не сильно вижу )
ChuLock На доброму слові - Дякую. Так, трохи прийшов в себе (в минулому місяці - банка повна, і то за рахунок лише 2-х не вірних днів)!!!, та й у конкурсі всі шанси пропали, хоча з Гекко сильно і не потягаєшся. (тим більше там стратегія суто на конкурс.) Ну моя "система", якщо взагалі її так можна і назвати в стадії становлення. Короче видозмінюється, міняється і т.п. (треба буде всерівно, якось сісти і описати чіткі правила). Та й псі-фактор не відміняється. Завжди "руки чешуться" десь натільтити. + висвітлюю десь власні спостереження за собою в сусідній гілці viewtopic.php?f=6&t=103239&p=1104575#p1104575 Запршую до обговорення, критики, і звичайно допомоги у буденних питаннях!, та й думаю, якщо комусь буде і корисно, можете і свої, власні висвітлити, думаю завжди легше прийти до істини у відкритому обговоренні, аніж самостійно доперти до чогось (принаймі зусиль менше, та й погляд зі сторони)!
вход в рынок по майтрейду...... ММ всегда играют против большинства..... Сработали стопы лонгистов + открылось максимальное количество шортистов = идем в противоположную сторону... ..... чем не грааль.... http://imagestun.com/images/2011/p3n4oyj4xb.jpg.html
Сьогодні аналогічно попередньому дню!!! (вчора не торгував). Все йшло від лонга. Перед шатами зафіксився - непогано. Проте руки зачесались - і все по новій. Одні і ті ж граблі. Хоча і переносити частину лонга було в плані (див. денку - 1555 хороший рівень, там і стояв на ще одну "добавку", але така смачна ціна, була, що не протиснешся між крупними лотами). Короче кажучи, остання свіча (а верніше задьорг на закритті) витягнув другий трейд в профітну зону. http://fotohost.org/images/a1562c35-147kB.jpg Переніс частину лонга. Особливо не перймаюсь (за вихідні), оскільки загрузка в межах допустимого. (20% від депо) Всім приємних!
anSk Да, ладно, огорчатись!!! Профіт є!!! І вже добре. А якщо дивитись на те що можна було би, і як би.... то короче в роті росли би гриби. А серйозно, до цього дуже просто відношусь. Благо що є те що вдалось взяти. Гірше коли просидів ввесь профіт - і не забрав 70% того де був!, а якщо фіксанув, а далі пішло в мою сторону - це вже і не така велика біда. Шукаю нові точки входу. Буває деколи так "шкода" - що просижую ввесь імпульс, вхожу - а це вже "алес". Короче відразу ж лось. Але це ринок, трейдінг і т.д. і т.п. Тому треба десь себе обмежувати в шкодуванні не доотриманого профіта.