Соболев: Все налоги уходят на обогащение кучки семей

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 34567 ... 11>
Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 10:01

KVadik написав:А нынешняя ситуация, когда один "вор сидит в тюрьме", а второй грабит в 10 раз больше, меня категорически не устраивает. Либо всех сажать, либо пусть хоть немного друг дружку грызут и кусают.

знаете, есть поговорка, "паны бьються- у холопов чубы трещат"
tyreinua

Заблокований
Подякував: 40 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 10:04

nata77 написав:Читая это, вдруг пришла мысль - могли бы возврат НДС отменить и направить эти деньги например на повышение зарплат - особенно в 800-1000 грн.

Ги, повне нерозуміння суті ПДВ, як засіб для грабежу народу через обкладання податком більшої частини його доходів.

Ще раз. На кожну реальну гривню з/п робітнику работодавець (і робітник) при виплаті "білої" з/п платить півтори гривні в бюджет. З них частина ПДВ складає приблизно 1 грн через подвійне обкладання цім податком як з/п, так і начислень на неї. Повернення ПДВ на фонд з/п ніколи не було! А тут ще пропонують щоб ПДВ не повертався і на обігові кошти. Це абсолютний пісець для легального бізнесу.

Тобто на 1 гривню реальної з/п працівнику держава має податків 1,5грн. Кому вони йдуть? Пенсіонерам? Не смішить мої тапочки! Соболев ще м'яко виразився :oops:
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 10:05

KVadik
А нынешняя ситуация, когда один "вор сидит в тюрьме", а второй грабит в 10 раз больше, меня категорически не устраивает. Либо всех сажать, либо пусть хоть немного друг дружку грызут и кусают.

Ну и что Вы сделали или собираетесь сделать? :mrgreen:
kuser

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 10:10

kuser написав: Ну и что Вы сделали или собираетесь сделать? :mrgreen:

он же ответил: будет Юлю с тюрьмы выручать - ходить на митинги и все такое...
tyreinua

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 10:10

Гондурас_мля
Тобто на 1 гривню реальної з/п працівнику держава має податків 1,5грн. Кому вони йдуть? Пенсіонерам? Не смішить мої тапочки! Соболев ще м'яко виразився

Вы уже этот вопрос не в первый раз задаёте....Откройте же Вики и почитайте откуда берутся и куда уходят налоги....а из каких денег платят пенсии. А то как говорится ...смешались в кучу кони,люди....Вы же всё таки на финансовом форуме...а алфавита не выучили....а так громко кричите...Только я Вам это раз 5 советовал...делов то всего на час... :cry:
Гондурас_мля.... :mrgreen:
kuser

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 10:12

tyreinua написав:
  KVadik написав:А нынешняя ситуация, когда один "вор сидит в тюрьме", а второй грабит в 10 раз больше, меня категорически не устраивает. Либо всех сажать, либо пусть хоть немного друг дружку грызут и кусают.

знаете, есть поговорка, "паны бьються- у холопов чубы трещат"

А де пани б'ються? Не бачу. Коли б'ються у холопів ще є шанс свою долю влаштувати, т.к. пани б'ються за їх голоси і їх прихильність. А зараз є тільки одни пани. Всі інши - холопи.
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 10:15

Гондурас_мля написав: пани б'ються за їх голоси і їх прихильність...

ну вы рассмешили... они за бабло бъются, а на вас им ...!!!! ))))))
tyreinua

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 10:16

kuser написав:Гондурас_мля
Тобто на 1 гривню реальної з/п працівнику держава має податків 1,5грн. Кому вони йдуть? Пенсіонерам? Не смішить мої тапочки! Соболев ще м'яко виразився

Вы уже этот вопрос не в первый раз задаёте....Откройте же Вики и почитайте откуда берутся и куда уходят налоги....а из каких денег платят пенсии. А то как говорится ...смешались в кучу кони,люди....Вы же всё таки на финансовом форуме...а алфавита не выучили....а так громко кричите...Только я Вам это раз 5 советовал...делов то всего на час... :cry:
Гондурас_мля.... :mrgreen:

Я вам тут сказав, що на 1 грн реальної з/п є 1,5грн в бюджет, скажить і мені куди ці 1,5грн йде, а не посилате туди, де про це ні слова. КУДИ?
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 10:18

tyreinua написав:
  Гондурас_мля написав: пани б'ються за їх голоси і їх прихильність...

ну вы рассмешили... они за бабло бъются, а на вас им насрать !!!! ))))))

Ну добре. Зараз одни побили інших і пересадили їх до буцегарень. Мені від того краще стало, що одни стали в'язнями, а у інших взагалі тормозів не стало?
Востаннє редагувалось Гондурас_мля в П'ят 16 гру, 2011 10:20, всього редагувалось 1 раз.
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 10:19

Гондурас_мля написав:Ну добре. Зараз одни побили інших і пересадили їх до буцегарень. Мені від того краще стало, що одни в'язнями, а у інших взагалі тормозів не стало?

так думайте теперь же как и этих посадить, а не как выпустить предыдущих !!!
tyreinua

Заблокований

Профіль

#<1 ... 34567 ... 11>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей