|
Дельта 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 26 гру, 2011 17:29
serg69m
У відділенні можете розірвати. Якщо є таке бажання. В онлайні достроково розривати думаю Дельта не захоче. З огляду на інциденти в Білій Церкві тепер на холодне дутиме. Я говорив не про достроковий розрив, а про можливість відмінити чергову пролонгацію зростаючого в онлайні - це різні речі.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2011 17:35
Mirax написав:Я говорив не про достроковий розрив, а про можливість відмінити чергову пролонгацію зростаючого в онлайні - це різні речі.
Підтримую Вашу пропозицію.
-
Vial
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2011 17:36
serg69m они этого не сделают, обьясняю по-чему: - когда вы размещаете депозит без визита в отделение - вы экономите время сотруднику "дельты", тоесть он обслуживает кого то другого в это время, пока вы занимаетесь самообслуживанием; - а вот если дать право самим (клиентам) досрочно разрывать, то что получится?, клиенты будут когда хотят выводить деньги, другое дело - им надо найти время, приехать в отделение, по общаться с манагером (а может даже с САМИМ.... если до этого снизойдут)начальником отделения и только после этого если на клиента не подействовали уговоры, (правда остается банальное - "простите у нас нет налички, можем только в понедельник")вы получете свои деньги. вывод хотите ложить без очериди?- пожалуйста! хотите быстро забрать - прийдите, напишите, подождите!, а мы вам предложим кредит, КК №1, и еще кучу всякого г...  добра!!!
-
Lucke
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2011 17:38
Mirax
сьогодні пробував розривати у відділенні - плюнув і пішов... тре піднімати інструкцію, тре чекати поки вивчать її, тре чекати поки кнопки навчаться тиснути на компі, тре чекати поки гроші зарахуються на поточний... корочЄ, три місяці 3% річних погоди не зроблять...
але!
якби я міг цей розрив зробити в онлайні для переоформлення на новий вклад - це було б СУПЕР!
-
serg69m
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2011 17:47
serg69m написав:Mirax сьогодні пробував розривати у відділенні - плюнув і пішов... тре піднімати інструкцію, тре чекати поки вивчать її, тре чекати поки кнопки навчаться тиснути на компі, тре чекати поки гроші зарахуються на поточний... корочЄ, три місяці 3% річних погоди не зроблять... але! якби я міг цей розрив зробити в онлайні для переоформлення на новий вклад - це було б СУПЕР!
Саме тому цього не буде. Бо не може ВСЕ бути СУПЕР... Банки не люблять дострокового розірвання, це потенційно може викликати кризу ліквідності. Тому в онлайні відмова від чергової пролонгації - це одне, більш-менш прийнятне для банку, а передчасне припинення договору - це інше. І не треба сподіватись, що банк на це піде.
-
Vial
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 гру, 2011 17:55
Z-Lena
везе Вам... заздрю! і вітаю! я хоч і віп у них рахуюсь... але нічого не отримував крім пару раз жменьки цукерок ... тут навіть колись розказували, що в минулому році у них була віпова вечірка... а мене ніхто не запросив... ((( хто знає, в цьому році теж якісь вечірки є?
ще трішки щодо онлайн-розриву: а те що я свої грошики суну в банку віртуально без договору закріпленого печаткою - це як розглядати? так, мені це ДУЖЕ зручно - коли засовую, але коли раптом я надумав вийняти, то чому мені не піти назустріч?
Востаннє редагувалось serg69m в Пон 26 гру, 2011 18:00, всього редагувалось 1 раз.
-
serg69m
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
|