посоветуйся с Франтом (дохтор наук вроде), он тебе поможет с методикой и написанием
|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?я рассматриваю обвал на 10-15% не ранее осени этого года исключительно при условии девальвации гривны на эти же 10-15%
![]() Різні Андрії_В - писали що вікна не горять - було , читав неоднократно . Якщо Ви тоді були працівником будівельної організації - тоді вірю ( розуму бігати -вмикати , тільки в такого персонажа як Ви вистарчило б)- інші б до такого маразму не додумались.
1 На цих сторінках заключено джентельменська угода. Я не згадую ( тут ) про свої досягнення - мені не тикають ( тут) якоюсь єресю на тему моєї діяльності. 2 Так як Ви порушили перший , Вам же відповідаю а - найбільше кричав про моє застрягання в бетоні копитами - такий собі Андрій_В , він же прожектор , він же .... б - на мої запевнення , що все що було побудоване до кінця 2008 року я продав до листопада 2009 - ці персонажі не вірили до кінця 2010 , поки я не виклав фото частково збудованої другої частини з запитанням А якого милого я будую далі , коли не продав збудоване ? Після того , Андрій_В з компанією - заткнувся. Позвольте запитати Ви хіба не з цієї компанії ? І чого це вирішили через 2 роки про це знову поговорити ? Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 17 бер, 2012 18:51, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Всем слушать УЭ! Он научит как по-быстрому деньги про.ать!
![]() Учится делать прогнозы , на валютной ветке пообщался теперь типа умный , только апшибки кругом , девал не 10-15 % , а 110-115% и не осенью 2012 , а в течении 2013-14 г ... хотя цяцька дуже балувана может и завтра долбануть кто ж знает ![]() Востаннє редагувалось obval в Суб 17 бер, 2012 19:38, всього редагувалось 1 раз.
![]() Якщо ти такий розумний - то дай відповідь стінці Чому в неї один і той самий нік на цих сторінках , а ти Вже як мінімум з 5 поміняв? Не побачили в твоїх повідомленнях геніальності ?
|
|