|
|
![]() Рекомендую Банк Кипра. У них на 6 мес. 7,5% в долларах, и обслуживание очень нравится, и банк стабильный. я лично обслуживаюсь на Позняках в Аладдине. Все супер. тел.390-01-37
![]() Re: Посоветуйте банкДоброго времени суток! подскажите пожалуйста, нет ли каких то подвохов по договору вклада в банке Таврика?
![]() Як на мене, договір найбільш демократичний. Можна поповнювати третьою особою. Відсотки змінюються за згодою сторін, укладанням додаткової угоди. Проте є такий заковиристий пункт. 3.1 Банк зобовязується: .... 3.1.6. При виникненні обставин які можуть перешкодити своєчасному виконанню Банком умов цього Договору, повідомити вкладника шляхом надіслання йому письмового обгрунтування затримки виконання умов Договору з зазначенням терміну і причин затримки та указанням строку та умов подальшого виконання цього договору. Цим пунктом банк ще ні разу не користувався і мені не відомі люди, до яких він застосовувався. В процесі мого співробітництва з банком з 2008 року банк завжди свої зобовязання виконував чітко. Невиконання зобовязань відносно моїх знайомих також мені невідомі. ![]() Re: Посоветуйте банкПока в плане депозитов довольна Конверсбанком (там у меня вклад полтора года) и Дельта банком ( там уже больше года)
![]() Я обслуживаюсь в акорде.
Там зарплатная карточка,на которую еще и проценты начисляют на остаток.10% годовых на остаток-вполне не плохо ![]() И на депозит денег кинул под 21% на год.Отлично ![]()
![]() Re: Посоветуйте банкЯ пока остановился на ОТП Банке. Может отговорите?
![]()
|
|