|
Партия регионов точит зуб на Порошенко? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: П'ят 04 тра, 2012 18:28
Cricetus cricetus написав:очнитесь, премьер - Азаров 
А кто начал копать прошлое? "я весьма неплохо помню 2004. рейтинг юли - 7-8%. Ющенко - 35-50%. так что большой вопрос кто кому больше помог. Ющенко выполнил обещание, за что получил кучу г о в н а. меня например, активного участника тех событий юля уже на майдане раздражала. как и многих здравомыслящих людей. ... балога появился в 2007, кажется, а срач начался в 2005." Его (прошлое) неплохо помнят и другие...
-
IIS
-
-
- Подякував: 3304 раз.
- Подякували: 306 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 18:34
Cricetus cricetus написав:Не було б такого жахливого грабежу країни як зараз. Тимошенко би не дозволила. -------------------------------- просто смешно. юля, которая реанимировала половину кучминых губских, васадзе. волковых и прочих лозинских? а ну да, вона ж сама така бидна, навить хаты пристойнои не мае. 
А Ви вважаєте, що Качанівська колонія то пристойна хата?  А на рахунок Губських, Васадзе і т.п. - не знаю чим вони вам гірши ніж, наприклад, Колесников, Клюєв, Жванія чи Порошенко і Ющенко. Лозінський - той взагалі з ПР і перейшов в БЮТ перед виборами. Не без ур**, звісно. Таких ур** в ВРУ повно. Я дуже хотів би побачити Юліни казкові багатства, але, виявляється, все це просто казки її ворогів. Сидять по палацах в Межигір'ї та Закарпатті і ллють брехню в СМІ та форумах. Давно ллють. Зі сторони виглядає бридко і тошнотворно, але це підлоту не зупиняє.
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 18:42
я просто не считаю юлю политиком, достойным высшего поста - в силу ряда ее качеств - склонности к аванюризму и отсутствию тоомозов. кроме того она патологически лжива. сидит она конечно, незаконно. но закономерно.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 18:42
Cricetus cricetus написав:Юлия слишком брехлива. до отвращения.
Не то чтобы возражая, но почитайте на досуге предвыборную программу Яна  Прозреете 
-
IIS
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 18:49
IIS написав: Cricetus cricetus написав:Юлия слишком брехлива. до отвращения.
Не то чтобы возражая, но почитайте на досуге предвыборную программу Яна 
та я не про программы.  янык - просто бубочка на экране, притворятся не умеет. шо думает, то и говорит  а юля - откровенно переигрывает. фальш просвечивает через чистый образ дгепропетровской девы в каждом жесте, слове, улыбке и слезинке.
-
Cricetus cricetus
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 18:55
Cricetus cricetus написав:я просто не считаю юлю политиком, достойным высшего поста - в силу ряда ее качеств - склонности к аванюризму и отсутствию тоомозов. кроме того она патологически лжива. сидит она конечно, незаконно. но закономерно.
Ну, на рахунок патологічної брехливості Вам зверху, мабуть, видніше З низів її слова виглядають значно правдоподібніше, ніж слова всіх її опонентів разом узятих  І на рахунок закономірності згоден. Одної реприватизації Криворіжсталі було б досить. А усунення РосУкрЕнерго, розірвання договору з Ванко Прикерченській це вже надзакономірність, через 100% перехльостує 
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 19:01
З низів її слова все виглядають значно правдоподібніше, ніж слова всіх її опонентів разом узятих ----------------------------- на жаль, це так.
-
Cricetus cricetus
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 19:02
Cricetus cricetus написав:Янукович - просто бубочка на экране, притворятся не умеет. шо думает, то и говорит  а юля - откровенно переигрывает. фальш просвечивает через чистый образ дгепропетровской девы в каждом жесте, слове, улыбке и слезинке.
Ги Факти, факти де? Те, що вона не подобається Вам і Януковичу вже ясно. На всіх не угодиш, але це не повід саджати її в тюрму. Не голосуйте, ніхто ж не примушує.
Востаннє редагувалось Гондурас_мля в П'ят 04 тра, 2012 19:09, всього редагувалось 1 раз.
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 19:05
не повод конечно. сидит незаконно. но юрика луценко мне жалко откровенно, тот вообще ни за шо попал.
-
Cricetus cricetus
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 тра, 2012 19:05
Cricetus cricetus написав:та я не про программы. 
Выбираете исходя из симпатий/антипатий к личности? Так вроде этот этап уже позади. Вот Кравчука некотороые бабы предпочли исходя из (лично слышал) "такий гарний!" И вы туда же, "Янукович - просто бубочка на экране" ... 
-
IIS
-
-
-
-
Профіль
-
-
|