|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 22 тра, 2012 18:57
Андрей_В написав:вот вроде пытаешься более менее прилично общаться, и как всегда наталкиваешься на первичную г*амнистость растишко-персонажей это подмечно не раз, и не два и обстоят дела именно так, потому шо растишки понимают, шо им говорят истину и реалии, против которых не ответишь адекватно и логично остается токма хамить, как и свойственно рабоче-крестьянской прослойке наших великих аналитегов-мульонеров))) т.е. буитдешеветь
не знаю, кто там растишка, а кто обвалишка, но вот ты точно дурашкО я вот сейчас только за то, чтобы подешевело, но случится это в существенных масштабах или нет от моего желания не зависит 
-
ostrovsd
-
-
- Подякував: 127 раз.
- Подякували: 247 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 тра, 2012 18:58
sesk написав: Андрей_В написав: sesk написав:Можно было метаться
не, ну надо же с умом можно подумать купить бетон и получать максимальную прибыль (пардон - постараться не влететь в итоге))) можно без моска, а вот вложить грамотно по банкам и валютам нужен огромный моск)))
Если есть моск-выгодней по обменкам в кедах бегать. Но, опасно. 
это не моск, это ноги нужно иметь крепкие 
-
ostrovsd
-
-
- Подякував: 127 раз.
- Подякували: 247 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 тра, 2012 19:32
Чт 15 сен, 2011 19:55 Tyler писал(а):По поводу бесконечной темы -есть у нас рынок недвижимости или нет. Согласно базовому курсу эконом.теории, рынок недвижимости должен быть "конкурентным", потому что многочисленные продавцы и покупатели оперируют однородным товаром, поэтому единичные продавцы и покупатели не могут влиять на цену. Считается, что они ее вынуждены "принимать". Тогда срабатывает механизм "равновесной цены". В нашем случае подобный механизм не срабатывает, потому что покупатели и продавцы НЕ ПРИНИМАЮТ равновесную цену. Покупатели не согласны покупать по предлагаемой цене хотелок продавцов, а продавцы не желают продавать по хотелкам покупателей. Тупик. Наблюдаемое количество реальных сделок минимально. Вывод: рынок, теоретически, существует. Но в реальности рыночные механизмы пока не привели к достижению равновесной цены. Есть возражения? Ясен пень-есть! Что вас натолкнуло на то, что кто-то что-то не хочет??? сделки ЕСТЬ!!! И цена ЕСТЬ!!! Я за август купил две квартиры- на 47 и 99,8 квадратов, вторичка и первичка. С чего Вы взяли, что покупатели не согласны??? или под "покупателями" вы имели ввиду себя или Андрея_В??? З.Ы. Меня с пистолетом никто не заставлял цену "принимать". бред -------------- А вот тут человек уже только за один месяц август квартиры оптом скупает. 
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 тра, 2012 19:54
1 Я викладував скани документів 2 Я викладував фото будинку на протязі 3 років і його зміни на протязі цих років. 3 Я неоднократно пропонував ставки 1 до 10 , і навіть згоджувався або проплатити дорогу до Львова , або приїхати в Київ.
Жодного разу , мої умови прийняті не були і кожен раз придумувались якісь зачіпки . Зачіпка на сьогоднішній момент JDE - отримав 70-80 подяк за чіпляння до ціни (500-550-600-650 ) в 2009-2010 і при цьому заявляв що тоді таких цін в мене не було і не могло бути + ніяк не міг зрозуміти яким чином одна квартира ( однокімнатна ) була продана 2 рази ( в 2009 - по 750 , і в 2010 - по 1000 за м2) vasil_lv - цей спочатку стверджував рік що будинку не існує , потім змінив своє твердження що будинок не зареєстрований , потім заявив що він не жилий , що до речі заявляє і до сьогодні.
Тому запитання до сеска Якщо сеск впевнений що документів не має , то в чому полягає проблема ? Він має шанс виграти 5000 доларів і для цього потрібно мати з собою всього одну тисячу і годину часу.
Але як завжди , пафосу море , викриків багато , а толку - нуль.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 тра, 2012 20:23
sesk написав:budivelnik Нормальные деньги в споре по Интернету выиграть невозможно, потому что спор нельзя оформить нотариально. Каждая сторона может найти тысячу отмазок и уловок. А деньги с собой будет везти только идиот. Потому что быть обосравшимся на форуме-это ничтожно по сравнению с потерей 1000 баксов. Так что максимум итог от такой встречи-драка на фоне неприязненных отношений с риском обезъянника. Вот от Вас перила домогаются и платёжки поквартирные. Какзалось бы, очень легко предоставить на обозрение сканы и фото с интересующих ракурсов. Но, Вы предлагаете хз куда ехать. Это приём такой для дЭбилов? Как денег снять в случае несоответствия?
Елементарно 1 Звертаємось до адміністрації форуму і депонуємо на їх рахунку обговорену суму ( звичайно за винагороду - але ж і Ви для того щоб виграти в лотерею - купуєте білет , от нехай ця винагорода і буде вартістю білета) 2 У відкритих дебатах , приходимо до потрібних критеріїв. Якщо в моєму випадку - все просто Фіранки , перила і так далі - це фігня . Головне скільки квартир продано і чи є серед покупців мої родичі ( визначається елементарно , прізвище моє відомо+ продавець - я , то який мені резон продавати родині , якщо родичам - то доцільніше дарувати , як не як а пару відсотків зекономити можна. ) Таким чином я 6 угод купівлі продажу - ви виплачуючи по 150 грн будь якому нотаріуси за перевірку цих угод ( в них є номер , тому по номеру нотаріус може отримати витяг з реєстру ) Все. Якщо все нормально - я виграв. Готовий виставити суму в 10 разів більшу від тієї яку виставити ВИ. ПС Суть не в самій суперечці чи у виграші від неї . Суть в тому наскільки реальні події які є темою суперечки . Визначення цієї реальності якраз і є потрібним як мені так і тим хто відстоює протилежну думку. Їм прийдеться її дещо підкоригувати . Так невже істина - навіть не приємне , менш важлива ніж приємні фантазії які не мають нічого спільного з реальністю . Ну пофантазуєте ще рік-два , а далі що , якщ в мене ціна виросла , то вона й у Києві виросте , значить Ви просто з часом будете зобовязані зрозуміти що помилились . Як на мене чим швидше людина зрозуміє свою помилку - тим більше часу в неї залишиться на виправлення цієї помилки.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 тра, 2012 20:43
sesk написав:budivelnik А кто такая Администрация форума? Родственница моя? Люди официальным договорам в банках не доверяет. И Законы в стране каждый день 226 голосами меняются.  Ваш талант нужно в цирке применять! Тем более, что администрация благосклонна к растишка-неупадишкам. Ведь сайт тоже кто-то финансирует. И им явно невыгодно обвальное снижение. П.С. Далше не читал, потому что свои слова Вы не можете подтвердить . И уже долго выкручиваетесь с детскими сспорами и другими приёмами для только для нестабильной психики аленей. 
1 На рахунок адміністрації - як бачите моя пропозиція їй не сподобалась і вона була витерта ( при чому я це й передбачав  ) 2 Я варіант запропонував , Ви крім істеричних викриків про загальну змову масонів і прочає проти обвалістів - нічого запропонувати не змогли 3 Мій варіант був 10 до 1 , тобто я ризикував в 10 разів більше від Вас і мені не дивно що Ви його не прийняли під надуманим предлогом. Суть в тому , що: важко не бачити реальність , в якій ти нічого не можеш добитись ( і від цього постійне самозаспокоєння а-ля у всіх ще гірше , тому в мене добре) важко заставити себе зрозуміти що помиляєшся у ти дійсно в гіршій ситуації ніж навколишні , а тому потрібно працювати щоб цю ситуацію змінити . Але працювати не гочеться , тай викрикувати легще ніж працювати , от і тішитесь як дурник іграшкою своїми фантазіями.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 тра, 2012 20:48
obval написав: budivelnik написав:З іншого боку , Ви можете й без суперечки признати очевидною ту інформацію яку привожу я і почати шукати свої пояснення цим подіям. Дивишся і від цих пояснень я зміню свою думку про розвиток ситуації і перестану піднімати ціни і почну навіть їх знижувати . Але ці аргументи повинні бути серьозними . а не типу Всі лохи хто зараз купує житло .
Что давит на курс гривны: -паление экспорта(следствие долгового крихзиса в Европе, замедление в Китае и по переферии, войнушка в Северной Африке и на ближнем Востоке); -падение экспорта(следствие устаревшего производства); -паление экспорта(следствие ввода новых современных производств по периметру, конкуренция); -падение производства(следствие потери конкурентоспособности на внешних рынках+внутренняя политика); -закрыты внешние рынки капитала(по многим причинам, как выше, так и невыполнение требований МВФ, так, и возможно, политика) -недоверие населения и бизнеса(хроническое, с обострением); -эмиссия (пусть и не заметная на первый взгляд) Это с валютной ветки аргументы ...
Я прочитав це повідомлення шанованого мною Фунтіка. Я з ними згоден. І що ? Де написано завтра обвал ? Показана реальна ситуація , яка потребує певних дій і зусиль і я ці дії і зусилля провожу. Одне з них - на сьогодні я стараюсь всі зобовязання перед мною моїх бувших покупців - погасити шляхом отримання ними гривневих кредитів з компенсацією різниці банківських відсоткових ставок і тими по яким вони отримували кредити за мій рахунок ( так я при цьому втрачу якісь кошти 10% приблизно ) , але уникну можливих мікродефолтів .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 тра, 2012 20:55
NEMO вопрос к вам как к специалисту по трейдингу.... прокоментируйте плиз сработал ли ваш "молот" на графике золота? и когда по вашему мнению золото будет по 1000 в этом году или следующем? спасибо
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 тра, 2012 21:05
obval написав: sesk написав:+ цена на газ. Валюты на закупку уходит много.
Да там много чего есть .. За газ - это ближе к зиме аргумент ..
Промышленность летом не работает? 
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 22 тра, 2012 21:08
sesk написав: obval написав: sesk написав:+ цена на газ. Валюты на закупку уходит много.
Да там много чего есть .. За газ - это ближе к зиме аргумент ..
Промышленность летом не работает? 
Работает но к зиме больше нужно , отопительный сезон ещё накладывается ...
-
obval
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему