Практический опыт купли-продажи золота

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські метали: золото, срібло, платина, паладій. Курс і ціна золота, срібла та платини, скупка золота, купівля та продаж срібла в злитках і брухт.
Ціна золота - Купівля / Продаж
  #<1 ... 89101112 ... 20>
Повідомлення Додано: Чет 07 чер, 2012 18:31

shushlova76 написав:gontar
Відповідно до реальної ймовірності інфоляційних процесів в Україні, мабудь краще купувати злитки 50 гр., так як, якщо закласти наперед якийсь % інфляційних процесів, та адекватну відсутність корекцію законодавства (допустим, якщо не збільшать незволікаючи ліміт, але "незволікаючи" це не про наших державних мужів...), то це дає перспективу в певній мірі на подальше можливість залишатися "непоміченим" ?
Ви як вважаєте, є резон?

Так є....більше 50 гр краще не купувати.
gontar

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 10:29

shushlova76 написав:[/b]

Хто мав досвід реалізації злитків Банку? Не на чорному ринку, а саме Банку?
Цікавить можливо в Податковій є якісь нюанси з декларацією?

Поверьте практическому опыту - черный рынок однозначно интересней и прибыльней, и меньше ненужной волокиты, а особенно при приобретении. Нужно будет - пишите в личку, дам номер - объясню все.
Артур

Подякував: 34 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 11:23

Артур написав:
  shushlova76 написав:[/b]

Хто мав досвід реалізації злитків Банку? Не на чорному ринку, а саме Банку?
Цікавить можливо в Податковій є якісь нюанси з декларацією?

Поверьте практическому опыту - черный рынок однозначно интересней и прибыльней, и меньше ненужной волокиты, а особенно при приобретении. Нужно будет - пишите в личку, дам номер - объясню все.

А риски ? Это ж не штуку баксов купить ....
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 16:15

Прошу совета

Возможно мой вопрос специалисты сочтут не корректным, но...Что комфортнее купить 10 инвест.монет игл в США или шесть 50 граммовых слитков в Украине? Золото рассматриваю исключительно для "пенсионного" накопления
gomer177

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 18:05

Re: Практический опыт купли-продажи золота

gomer177 написав:Прошу совета

Возможно мой вопрос специалисты сочтут не корректным, но...Что комфортнее купить 10 инвест.монет игл в США или шесть 50 граммовых слитков в Украине? Золото рассматриваю исключительно для "пенсионного" накопления

Все залежить від того, як на мене, скільки гр. мають інвест монети, у співвідношенні до злитків, мені здається, тут варто пріоритет віддавати грамам. Я знаю за монети з зображенням Eagle 2010 р., якщо Ви про них, то краще злитки, так як їх випущено було доволі багато, а ще по гр. вони суттєво поступаються злиточкам, що можна придбати у радушній до ЄВРО 2012 матінці Україні)))
Ukr_Ec

Повідомлення Додано: П'ят 08 чер, 2012 18:11

Артур написав:Поверьте практическому опыту - черный рынок однозначно интересней и прибыльней, и меньше ненужной волокиты, а особенно при приобретении. Нужно будет - пишите в личку, дам номер - объясню все.

Поясніть незнайці, як в цій сфері краще купувати і продавати, а то я, в силу наявності певних гарантій, все звертався до банку).
У мене хороший знайомий, дарить дочці на кожний день народження по злитку 20 гр., і каже, що йому його виплапляє якийсь знайомий ювелір, цікаво зробити прорахунки, можливо злитки від афінажних компаній, не так вигідно брати, ясно, що там гарантія, що це 100% золото, але якщо звертатися до провірених людей, і купувати теж не алюміній, то можливо все ж ці злитки, і акредитації, і порядок для думаючих людей ні до чого?
Ukr_Ec

Повідомлення Додано: Суб 09 чер, 2012 00:47

Для пенсионных накоплений выгоднее всего покупать на черном рынке обручалки по цене близкой к лому.
jabba

Подякував: 367 раз.
Подякували: 371 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 чер, 2012 09:08

jabba написав:Для пенсионных накоплений выгоднее всего покупать на черном рынке обручалки по цене близкой к лому.

Цікакавить Ваш досвід, Ви просто купуєте, грубо кажучи прикраси, і в такому виді його зберігаєте?
Як Ви вважаєте, чи є доцільність переплавляти в злитки? І як я знаю, ювелірних прикрас з пробою 999,9 немає. Нижча проба золота, чи дуже це погано?
Ukr_Ec

Повідомлення Додано: Нед 10 чер, 2012 22:57

Ukr_Ec Я им торгую. Но Вам я его продавать не собираюсь - так что не думайте, что это реклама. Если Вам в старости будут нужны деньги огромными суммами сразу - на похороны масштабные например - то конечно берите слитки. И покрупнее - сразу килошки. Но потом не обижайтесь, когда после сдачи второго слитка к Вам придут и заберут остальные. А если планируете в старости еще пожить - то мелкими порциями сдавать безопаснее - никто и внимания не обратит на Вас, если конечно не ходить ежедневно в одно место.
jabba

Подякував: 367 раз.
Подякували: 371 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 чер, 2012 13:26

jabba Тогда уж лучше копить патроны к АК
gomer177

#<1 ... 89101112 ... 20>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти