|
НБУ написав хвалебну пісню про гривню-доньку України |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Чет 21 чер, 2012 15:23
Україна моя хай завжди процвітає Знаю: гривня ніколи не зрадить мене В трудний час наче вершник стрибає Та ніколи з сідла не впаде
Але всяке у світі буває І коли на крутім віражі Гривня майже з сідла випадає Тато раптом врятує її
Вийде з засідки наче даїшник У повітрі ціпком поведе Коні встануть мов стовбур залізний Тільки гривні немає ніде
Люба доню, чому ж не втрималась? Хіба поміч невчасно прийшла? Ні, татусю, сідло відірвалось! Підскажіть же скоріше, де я
-
habibuban
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 чер, 2012 15:25
habibuban написав:Знаю: гривня ніколи не зрадить мене
где гарантии?
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 чер, 2012 15:29
Mak написав:И что характерно, популяризацией занимается не кто-либо, а директор департамента персонала =) Сотрудники НБУ её там еще хором не исполняют часом?
Так и представляется Директор департамента персонала в роли организатора хоровых кружков Коровьева: "Товарищи! Клятвенно заверяю, шо пение берёт времени самую малость, а пользы от этого пения - цельный вагон!" А по теме - маразм крепчал!!!
-
SsBb
-
-
- Подякував: 179 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 чер, 2012 15:47
А вот интересно, кому и сколько заплачено за "шедевр" ???
-
Michalych
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 чер, 2012 15:53
Скоро появятся хиты: Николай Азаров "Кровосиси", Наталья Королевская "У мене є мрія"
-
Марічка
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 чер, 2012 16:11
В 1920-е годы ОГПУ убеждало евреев-нэпманов сдать ценности с помощью родных им мелодий, которые исполнял приглашенный музыкант...... 
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 чер, 2012 16:54
плачу и рыдаю, вытираю сопли умиления, пишу свой вариант:
Наша грывня.
"Наша грывня и опасна и трудна! И на первый взглад она как будто не видна! Если кто-то кое-где у нас порой, Грывню утаить захочет, Значит, с ними нам вести незримый бой, Так назначено судьбой для нас с тобой - Службой Финбеспеки!..."
-
igorsvemon
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 чер, 2012 17:12
1. Предлагается этот хит сезона переложить на "Реквием" Моцарта.
2. Возникает вопрос "по-Жванецкому": "А может в филармонии что-то менять нужно?"
US
-
дядя Caша
-
- Нострадамус Jr
-
- Подякував: 4685 раз.
- Подякували: 8697 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 21 чер, 2012 17:12
maria_o написав:Скоро появятся хиты: Николай Азаров "Кровосиси", Наталья Королевская "У мене є мрія"
Ну осталось ещё Потапа и Настю - "Ми ідемо за тими хто силою грошей, Вперед нас усіх веде! Вона об'днала нас не віпадково Ми з нею здолаємо все! пріпев: Гривня, гривня -УкраЇна! Гривня, гривня у нас єдина.(и так 4 раза)"....
-
igorsvemon
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 чер, 2012 17:13
А как вам - арбуз смачно в конце песни лизнул овощу?
-
Dear_Sir
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 690 раз.
-
-
Профіль
-
-
|