|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 23 лип, 2012 20:12
budivelnik написав:От простий приклад того , що рекламує наш спец Так званий рекуператор повітря ( за рахунок теплого яке викидається зовні , нагрівається зовнішнє яке потрапляє всередину) Тільки такий розумник як наш андрій_в може рекомендувати витрачати 2000 грн разово , для економії 24 грн в рік.
ну во первых, про рекуператор речь я не вел - это уже каприз заказчика если хочет я вел речь про КАЛОРИФЕРтут мы видим разницу в том, шо наш строитель путает два разных по назначению элемента вентиляционной системы вот он, настоящий проФФи - запудрить людям моск!  а в чем там разбираемся или нет - дело десятое а во вторых, такие системы вентиляции устанавливают для Комфорта, как к примеру устанавливают Кондер нихтож не буит говорить шо он такая зараза стоит дорого, а эл энергию не экономит Будівельник орієнтується в тому що роблять на його замовлення - комунікації і так далі 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лип, 2012 21:33
cosjak написав:Будинок за чотири дні прогрівся і в ньому теж почалося пекло. Потім прийшов циклон і пригнав нормальне комфортне повітря. Але у будинку ще 4 дні продовжуватиметься пекло - бо інерція.
1 Так може говорити тільки людина , яка зеленого поняття не має про процеси теплообміну в масивних спорудах з високим рівнем термоізоляції - до яких відносяться будинки . 2 Будь яка заявка без елементарного підрахунку , з порівнянням двох різних варіантів конструкції - не вартує навіт паперу на якому написана . Я пропоную порівняти дві конструкції перша - масивна ( 15 см цегли/або бетону/або керамзитобетону + 15 см утеплювача) друга - легка - 15 см утеплювача +2х1см дсп Як тільки порівняєте в своєму прикладі і вийдете на цифри потужності нагрівально/орхолоджувалиних приладів - так відразу і в студію А суть в тому що без кондиціонерів за 4 дні вадка конструкція нагріється до +22 ( з +20) , в той час уоли легка буде мати +35 через 3 години від початку Таким чином Щитовий будиночок за 3 години з +20 до +35 , потім 4 доби +35 , потім за 3 години з +35 до +20 Важка конструкція 100 годин з +20 до +22 , потім 100 годин з +22 до +20 Що краще розумнику? А поки що пропоную слідуюче Якщо порівнювати , то порівнювати 2 конструкції в однакових умовах Легка і важка без кондиціонерів - важка краща легка і важка з кондиціонерами однакової потужності - важка краща
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 лип, 2012 21:39
Мої викладачі вчили мене слідуючому 1 Треба знати в якій книжці написано те що тобі потрібно ( жодна людина не в стані втримати в голові інформацію яку за 2000 років збирало людство , а от вміти знайти інформацію - потрібно ) 2 Памятати треба те , що не зможеш знайти в книжці ( власний досвід , досвід інших і так далі ) І що тепер починає мені доводити працівник чебуречної галузі ? Що він краще за мене орієнтується в будівельній інформації ? Чому тоді з нього сміються і не запрошують на інтервю , адже він такий начитаний і продвинутий ? Напевно тому , що знає тільки поверхневі речі а-ля Це всім відомо .... Сто разів обговорили.... Всі знають ... І тільки будівельник пробує щось цим всім пояснити , з того що знає сам і при цьому не ссилається ні на всіх , ні на продвинутість , хоча результати його праці набагато дорожчі ніх мангал на березі моря який працює 4 місяці в рік.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 лип, 2012 21:41
Slon_Nosov написав:строители чудесно стараеться заработать на цене материала... замечательно разбераеться где схалтурить и сьэкономить... ну и вобщемто предпологает где его могут натянуть на субподрядах...
Якщо Ви випускаєте хоч щось матеріальне - повірте я також трьома фразами обісру Вас і Вашу галузь -- і що ? Комусь стане від цього легше ? Я роблю добре , а за те що той хто нічого не вміє робити взагалі , постійно пробує підколоти працюючого - я не відповідаю.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 лип, 2012 21:51
budivelnik написав:Чому тоді з нього сміються
хехе, ты часом ничего не перепутал, как всехда? 
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лип, 2012 21:52
Андрей_В написав:причем тут температура за бортом, и температура теплоносителя (а не "в отоплении", кстати )??этож зависит от кучи дополнительных параметров
гыыы так ты еще больший дилетант чем я думал... для построения температурного графика отопления нужно знать только два параметра, расчетные параметры отопления (80/60С например) и расчетную температуру наружного воздуха (-22С например). все остальное снимается уже с графика
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лип, 2012 21:53
Андрей_В написав:эгеш, это их бесит, особенно когда чел начинает говорить то, шо выше их "знаний" они становятся в позу, начинают умничать и в конце концов покидают объект - бо "лох(заказчик) вышел из под контроля" 
поумничай в кабинете у врача)))))))
-
yura_
-
1
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лип, 2012 21:56
Андрей_В Беда, коль пироги начнет печи сапожник,
А сапоги тачать пирожник,
И дело не пойдет на лад.
Да и примечено стократ,
Что кто за ремесло чужое браться любит.
Тот завсегда других упрямей и вздорней:
Он лучше дело все погубит,
И рад скорей
Посмешищем стать света,
Чем у честных и знающих людей
Спросить иль выслушать совета.
-
yura_
-
1
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лип, 2012 22:04
Блин, Андрей, ну ты реально гонишь... я уже больше десятка лет в этой сфере работаю, но даже пусть смежные сферы если и делаю то только простые, потому как есть куча нюансов!!! которые постигаются опытом. Мне недавно коллега свою халтурку показал, он вк-ник с большим стажем, прихватил от жадности бойлерную, так он там реально набокопорил так что пришлось садится и писать ему лист А4 того что нужно переделать чтоб там все адекватно работало.
Востаннє редагувалось yura_ в Пон 23 лип, 2012 22:05, всього редагувалось 1 раз.
-
yura_
-
1
-
-
-
Профіль
-
-