Тори написав:Да какой из него мужчина? Вот что этот "мужчина" в личных сообщениях строчит! И как всегда все перекручивает как ему хочется:
Отправлено: Пт 03 авг, 2012 10:00 От: budivelnik (offline) Кому: Тори Шановна Якщо Ви думаєте що якась 18-річна сцикуха зможе виставляти умови -то Ви помиляєтесь . Моя Вам порада Життя штука складна , тому вчіться в віртуалі не перти з голими грудьми на танк.
Я ж Вам пояснював , при чому приватно , але Ви вирішили винести приватне обговорення на загал - тепер не ображайтесь 1 Особисто я , вважаю що людина яка з одного боку заявляє про дві технічні вищі освіти , а з другого не має зеленого поняття а - що таке шамотна цегла б - чка заробітна плата інженера і чи може він з неї купувати батькам вуття по 500 доларів Є або фантазером або молодою особою без досвіду реального життя - а простіше сцикуха. 2 Так як ті хто переоцінюють свої сили( а це і фантазери і сцикухи) в реальному житті дуже часто отримують від цього життя удари по тімячку - то я Вам порадив Отримавши досвід віртуального спілкування - в реальному житті вести себе спокійніше/обережніше - і не лізти з голими грудьми під танк ( яким є саме життя)
Так як основна маса обвалістів користується принципом - за бугром все добре То дуже часто , я їх на цьому і ловлю як мух на мед. Наш інтернет-теоретик , здурі поліз переконувати мене що в Німеччині не будують , правда зробив серьозну помилку Дав ссилочку на німецькомовний ресурс Я з ним розібрався і вияснив На 81,8 млн німців забезпечених 36 м2 на особу в 2011 збудували 21,6 млн м2 житла Другий наш любитель ярликів ( дитинство в дупі не закінчилось , до сьогодні напевно в індійців бавиться ),вирішив допомогти однодумцю і витягнув на світ божий цифру собівартості будівництва в Німеччині. Станом на сьогодні це приблизно 21,6 млн м2 по 2850 доларів/м2
Після цього . в мене в руках виявилась довбня . якою я ганяю цих двох що дітей малих . І спосіб ганаяння в мене простий Німці 21,6 млн м2 по 2850 ( будують) Українці 8 млн м2 по 800 ( продають)
Всі вибрики ярликоклеючого чи інтернет-начитаного , розбиваються на простому запитанні Ми продаємо в 3,5 рази дешевше ніж Вони будують - що Вам іще потрібно ?
Андрей_В написав:у нас по технологии СИП уже начали строить, насколько помню - 15% частных домов в 2011
Як завжи разів в 10-100 помилились , тому спробуйте привести данні які б це підтвердили . Щоб Вам було легше В 2011 році було здано в експлуатацію 3000-4000 приватних будинків. Вам залишилось довести що 450-600 з них були з СІП панелей. Є в мене така підозра , що більше ніж 10-30 Ви не знайдете
budivelnik написав:Захар , а Ви можете одночасно виступати за щось одне , а не проти всього ? А то в повідомленні зверху Ви мене критикуєте за 400 собівартості а в нижче приведенному за 600 собівартості ?
zahar_ написав:
budivelnik написав:Я щось не зрозумів 1 Зарплата в 10 разів менша 2 Собівартість в 4,5 разів менша ( 600 проти 2850) 3 Ціна продажу в 4,7 рази менша ( 800 проти 2850 х 1,3 = 3700)
1.Реальная рентабельность строительства в Украине 30%? 2.Рентабельность строительства в Германии 30%? Снова за своё - "довідник стеля"?
Може пора вже собі призи за прогинання давати ? Правда є правило Скільки не прогинайся - нижче землі не прогнешся.
Для человека знающего что такое "шамотна цегла" Вы проявляете более чем странную невнимательность или непонятливость.
К Вашему сообщению
budivelnik написав:Я щось не зрозумів 1 Зарплата в 10 разів менша 2 Собівартість в 4,5 разів менша ( 600 проти 2850) 3 Ціна продажу в 4,7 рази менша ( 800 проти 2850 х 1,3 = 3700)
Была претензия что Вы в что Украине показываете РЕАЛЬНУЮ РЕНТАБЕЛЬНОСТЬ 30% (А она значительно ВЫШЕ по УКРАИНЕ, а по Киеву так вообще в среднем 100 а в центре может и поболее), и в Германии Вы показали РЕНТАБЕЛЬНОСТЬ 30% ( это при германских ставках на кредиты и уже Вам была и приведена ориентировочная средняя рентабельность строительных проектов в Германии 10-12%)
zahar_ написав:
1.Реальная рентабельность строительства в Украине 30%? 2.Рентабельность строительства в Германии 30%? Снова за своё - "довідник стеля"?
Так зачем Вы сейчас стрелки переводите что я предъявлял Вам претензии по СЕБЕСТОИМОСТИ? Чего Вы передёргиваете?
Рентабельність загальна (рос. рентабельность общая, англ. general profitability, нім. allgemeine Rentabilität f) – відношення балансового прибутку до середньорічної вартості виробничих фондів за їх початковою оцінкою.
А які виробничі фонди на будівництві ? Матеріали + робоча/сила=собівартість Таким чином , з якоюсь мірою точності рентабельність = (ціна продажу - собівартість)/собівартість ( це якщо не влазити в бухгалтерські терміни) Тому При ціні продажу в 800 Собівартості в 600 рентабельність = (800-600)/600=33%
Так в чому Ви мене знову пробуєте звинуватити ?
Але найголовніше Ми продаємо в 3,5 рази дешевше ніж Вони будують - що Вам іще потрібно ?
budivelnik написав:Українці 8 млн м2 по 800 ( продають)
Ориентировочная ебестоимость по минрегионстрою 635 долл.за кв.м
Зачем Вы сочиняете басни о том что украинские застростройщики работают на 27% РЕАЛЬНОЙ рентабельности проекта - 635Х1.27=806?
budivelnik Вам третье публичное замечание за сегодня за дезинформацию аудитории форума и просьба -
Наш ярликопридумувач і володар обмеженного словарного запасу як завжди сидячи в калюжі не може побачити далі власного носу. Тому для нього В Україні було збудовано 8 млн м2 З них 1,5 млн м2 в Києві і 6,5 млн м" поза Києвом. 30% збудованого як неоднократно заявляв сам дулетримач в кишенях - на ринок продажу не виставлялось , а тому було придбано по собівартості Таким чином нас цікавить ціна продажу 1 млн м2 в Києві - це нам відомо - приблизно 12 000 грн/м2 або 1500 доларів і 5 млн м2 поза Києвом - це нам також відомо , від 500(Івано-франківськ до 800 Одеса/Львів) Далі проста математика ( правда цей вид діяльності звіздасто-дулястому не доступний , але ж читати він вміє) (1 млн х 1500 + 5 млн х (500+800)/2) /(1 млн + 5 млн) =792 які я заокруглив до 800
budivelnik написав:Ми продаємо в 3,5 рази дешевше ніж Вони будують - що Вам іще потрібно ?[/color][/size][/b]
"потрибно" ихнее соответствие доход/метр общество отдавать стройбанам большую часть доходов, чем им положено, на бетон, не собирается - поэтому и продаж особых нет - так одни заманухи и понты понастроили бетона - а покупать не кому - иначе тебя бы на ветке не было)))
Не зрозумів Телевізори Ви купуєте по їхнім цінам Машини купуєте по їхнім цінам Вино купуєте в рази дорожче їхніх цін
І це нормально
А купувати в будівельників в 3,5 рази дешевше ніж німці виготовляють - Вам западло ?
Так може не в будівельниках справа ? Може справа в Ваших головах ?