В Україні нараховується вже близько півмільйона iPhone

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<123
Повідомлення Додано: Пон 17 вер, 2012 17:50

SeTh написав: Вот у меня знакомая деффорка купила сей девайс, чтобы (барабанная дробь) почту читать! Завидуйте! Теперь она может читать почту (наверное - я не уточнял) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Полагаю, Вас не удивляет, когда человек покупает настольный компьютер или ноутбук в этих же целях?
Marcus_Junius_Brutus

Повідомлення Додано: Пон 17 вер, 2012 19:27

Marcus_Junius_Brutus написав:
  SeTh написав: Вот у меня знакомая деффорка купила сей девайс, чтобы (барабанная дробь) почту читать! Завидуйте! Теперь она может читать почту (наверное - я не уточнял) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Полагаю, Вас не удивляет, когда человек покупает настольный компьютер или ноутбук в этих же целях?

Именно для такой цели можно купить системник + моник эдак баксов за 300. Ноут подороже, но никак не 1500 или сколько там яфон стоит.
Captain_Diarea

Подякував: 8 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 вер, 2012 20:27

Captain_Diarea написав:Именно для такой цели можно купить системник + моник эдак баксов за 300. Ноут подороже, но никак не 1500 или сколько там яфон стоит.

Эти решения имеют определенные недостатки. Например, системник с монитором трудно носить с собой. Ноутбук легче, но все равно он недостаточно компактен. В дамскую сумочку не влезает. Цены на iPhone начинаются с $600, то есть, на уровне бюджетного ноутбука.
Marcus_Junius_Brutus

#<123
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє