Ну они же всё мониторят и контролируют
|
|
Re: ДельтаБудете радоваться когда вам блоканут карту с не целевыми зачислениями. И всем остальным.
OP
дядя Ваня написав: А якби я вирішив на сьогодняшній день провести конвертацію грн. депозиту в доларовий в еквіваленті, скажем так, в сумі 50-60 000 баксів, як рахуєте, це пройшло б успішно чи був би "форс-мажор" ? П.С. Коли отримаю Вашу відповідь піду у відділення і проекспериментую Да (конечно, если у Вас в договоре есть конвертационная оговорка), вот только не уверена, что в субботу сделают, но с понедельника точно. І конвертацію проведуть по курсу, який виставлений на сайті ? (наприклад 13.9 станом на п"ятницю. Щось він у вас підозріло стоїть на місці коли навіть на МБ вже дійшов майже до 8.14) WachtAmRheinАх да точно! Пусть ответит vimex. Почему они бесплатно перевыпускают ЗГ людям у которых практически нет депозита?
По курсу, который будет в кассе на момент обращения. Користування Інтернет-Банкінгом з-за кордонуВище піднімалося питання неможливості користування ІБ у зв'язку з недоставкою sms на мобільні номери у роумінгу.
Швидше за все це виключно проблема мобільного оператора. Заходив в ІБ, перераховував кошти між своїми рахунками і за межі Дельти, відкривав депозити - все працює. sms з кодами підтвердження доставляються без проблем. Регіон знаходження - західна Африка. Мобільний оператор - Київстар. До Дельти тут ніяких претензій. А от швидкість ІБ не завадило б хоч трохи збільшити - занадто вже повільно він відкривається. Я клиент ДельтаБанка и очень этим доволенСломя голову сбежал с ПриватБанка.
Все денежки перевёл сюда. Не могу нарадоваться. За исключением некоторых нюансов с интернет-банкингом (мало функций и медлительность) очень доволен их работой и депозитными ставками!!! Користування Інтернет-Банкінгом з-за кордонуДякую, mpc!
Про те, що SMS з кодами від Дельта Банку не приходять у роумінгу, я нещодавно прочитав тут, на форумі. Оскільки збираюся за кордон на кілька місяців, а перевірити на практиці до поїздки не можу, то запитав у менеджерів центру підтримки. Сказали, що SMS інформаційного характеру приходять, а з кодами ні. І що це заради моєї безпеки. Отже, «Київстар» і Африка. Добре. У мене інший оператор й інший регіон. Планував різні варіанти (переадресація SMS на інший номер чи електронну пошту), але якщо в Африці процює, то я проведу експеримент: може, мені пощастить з «МТС» на Близькому Сході.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||