|
|
"на здравоохранение государство дает только 3,5% от ВВП" - это то, что выделяется на покращення медицины, т.е. на ДУСЮ.
А чи так це мало? В 2011 році ВВП - 1,314 трлн. грн., а 3,5% від цієї суми становить 45,99 млрд. грн., або 5,7 млрд. usd. Нагадаю, що держбюджет на 2011 р. складав 321,9 млрд. грн., а отже на фінансування охорони здоров'я, якщо вірити цифрам у статті, виділялось 14,28%. Малувато звичайно, але тут треба з'ясувати, що автори статті розуміють під "охороною здоров'я" і куди саме були витрачені ці 3,5%...
Так ото ж. Немає чого і лізти зі свїми 5 копіками якщо ні бе, ні ме Все доводиться методом "від зворотнього". Чи в Україні нормальна медиціна? Але ж інфекційних хвороб немає! І не тільки в Україні... Все просто. Боротьба з інфекційними хворобами то не справа однієї країни, а справа всього людства. Для цього і існує ВООЗ, щоб не допустити спалахів епідемі, які вдарять по всім.
Чи в Україні
нормальна медиціна? Але ж інфекційних хвороб немає! І не тільки в Україні... Все просто. Боротьба з інфекційними хворобами то не справа однієї країни, а справа всього людства. Для цього і існує ВООЗ, щоб не допустити спалахів епідемі, які вдарять по всім. ------------------------------------- гондурас, вы тупица и дилетант. в украине пока есть медицина, по уровню получше африки и части ( не всей) азии. воз ( правильно пишеться так ) действительно проводит глобальные программы против особо опасных инфекций, но к профилактике их в украине практически не имеет отношения. кстати, эпидемия вич и тбц в украине идет полным ходом.
Не треба так нервувати, шановний. Цім ви себе тільки в кут заганяєте і своє невихованість демонструєте ВООЗ - це по-українськи, а ВОЗ - по-російські. Надіюсь розшифровку української абревіатури спроможні знайти в інтернеті Ви мені спочатку підтвердження використання наших українських вакцин (з чого почався ваш безглуздий випад) дайте, а потім подивимось хто з нас типиця і ділетант
а украинских вакцин почти нет.
какой выпад, если вы не понимаете, о чем пишете?
а украинских вакцин почти нет.
какой выпад, если вы не понимаете, о чем пишете? точнее пишете это самое безглуздя.
Я то як раз дуже добре розумію, бо хоча і не медик, але постійно ось вже багато років з медиками контактую як вдома, так і по роботі. Бо займаюсь апаратурою для неінвазивної хирургії. І пишу не безглуздя, а те, що майже кожен день від них чую. Ну і про випад можете самі перечитати свою кореспонденцію. Як вас образив мій допис про те, що "свого нам не треба" (це не мої слова, я стикаюсь з цім майже кожен день), бо все за кордоном купляєм і поперла ура-патриотична риторика про якість української медицини
... і вам не сподобалась моя репліка, що медиціна (не тільки наша, а взагалі) до тривалості життя ніякого відношення не має Що ж поробиш. Це так. Медиціна може тільки вас вилікувати від інфекцій і від травм. Все інше в ваших руках. Насамперед здорове харчування і здоровий спосіб життя. Хочете довго жити і не хворіти - менше ходіть до лікарів, а побільше працюйте над собою. Медиціна - то бізнес і вона експлуатує наши лінощи. Таблетку прийняти чи піти до лікаря поскаржитись, звісно, легше, ніж кожен день вранці чи ввечері пробігтись по стадіону 3 км і раз в тиждень поголодати з оздоровчою ціллю. Але повірте мені. Лікар за 10 хвилин спілкування з вами ледве що встигне, то тільки щось записати в карточку і виписати перший-ліпший лік. ВСЕ! Йому ви потрібні тільки як об'ект для того, щоб заробити гроши. А таблетка (якщо тільки вона не життєво потрібна для боротьби із смертельною інфекцією) тільки заб'є захисні сили організму і спричинить його послаблення.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||