ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 326327328329330 ... 623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ 3.2 5 200
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
29%
58
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
13
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
24
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
24%
48
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
29%
57
Всього голосів : 200
Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 09:55

darmet написав:если по варинту захидинкомбанка - деньги не получите ни через два, ни через три, ни через четыре года.....

Именно вариант захидинкомбанка и напрягает. А данный вариант вполне просматривается.[/quote]

не думаю что в данном случае светит такой вариант - кто владелец захидинкома, а кто и где сейчас владелец рд ?

Нашёл на сайте НБУ телефон горячей линии для вкладчиков 2301960 :!:
lov2108

Подякував: 51 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 10:07

Re: ЕРДЕ Банк

BBC написав:Гроші повернули ВСІМ?

Вернуть то вернули...
Только канитель была больше года. А если сюда приплюсовать ещё, то что много вкладчиков с окончившимися депо переехали с Укпромбанка, то срок значительно больше. Лично я на одних процентах там просел на х0000 гривен.
morino

Подякував: 15 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 10:15

Malky написав:
  Юрий368 написав:Кстати, откуда у ЕРДЕ-Банка средства на телевизионную рекламу своих "чудесных" депозитов?

А где у них реклама? Ни разу не видел.

Прямо во время написания моего предыдущего поста прозвучала на канале "Бизнес"
Юрий368

Подякував: 61 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 10:18

Юрий368 написав:
  Malky написав:
  Юрий368 написав:Кстати, откуда у ЕРДЕ-Банка средства на телевизионную рекламу своих "чудесных" депозитов?

А где у них реклама? Ни разу не видел.

Прямо во время написания моего предыдущего поста прозвучала на канале "Бизнес"

Даже не знал о существовании такого канала, но, по информации на сайте, это как раз канал UBG. Еще бы им самим себя не рекламировать :)
Malky

Подякував: 189 раз.
Подякували: 129 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 10:18

Юрий368 написав:
  darmet написав:
  bolex написав:

Кстати, откуда у ЕРДЕ-Банка средства на телевизионную рекламу своих "чудесных" депозитов?

Канал BUSINESS входить до складу корпорації. Один з небагатьох нормальних бізнес каналів. Передвиборного лайна, як на інтері та ут1 там не спостерігаю зовсім.
http://www.ubg.kiev.ua/
Viz

Подякував: 21 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 10:40

morino написав:
  BBC написав:Гроші повернули ВСІМ?

Вернуть то вернули...
Только канитель была больше года. А если сюда приплюсовать ещё, то что много вкладчиков с окончившимися депо переехали с Укпромбанка, то срок значительно больше. Лично я на одних процентах там просел на х0000 гривен.

Были и такие, которые приблизительно на столько и "поднялись", продлевая по максимуму на год под максимальные % и в Укрпроме, и Родовиде... :wink: Темболее что ежемесячные % большую часть времени более-менее нормально выплачивались и в Укрпроме, и Родовиде пока количество паникующих вкладчиков стремящихся ЛЮБЫМИ путями забрать свои депо не превысило некую "критическую массу"...
Прада такие решения о продлении вкладов на максимальные сроки относительно легко принимать только тогда, когда хорошо диверсифицирован...
Classif

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 10:55

Classif, добавлю до диверсифікації ще і відсоток власних вільних коштів розміщений згідно з величиною ризиків. Ризики кожний оцінює для себе індивідуально.
Як на мене, ризики в РД були високі, тому і розміщувати можна було суми незначні.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 11:04

tatop написав:Classif, добавлю до диверсифікації ще і відсоток власних вільних коштів розміщений згідно з величиною ризиків. Ризики кожний оцінює для себе індивідуально.
Як на мене, ризики в РД були високі, тому і розміщувати можна було суми незначні.

Згоден, але проблема в тому, що "величина ризиків" дуже субєктивна річ... Багато вкладників орієнтуються на списки квестора, але у багатьох також є і їх власні підходи... Для мене, наприклад, одна із "величин надійності" - це відстань до відділення банку від місця роботи/проживання, щоб можна було оперативно вирішувати всі справи під час форс-мажору... На щастя до відділення РД банку від мене дуже далеко, а ось до відділення Укрпрому свого часу було дуже близько... :D
А основне моє правило: не більше 1/3 своїх вкладень і не більше гарантії ФГВ у БУДЬ-ЯКИЙ банк НЕЗАЛЕЖНО від всіляких рейтингів, списків, "палат" тощо його надійності...
Classif

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 11:11

Classif, згода все дуже субєктивно. Але як на мене, РД я б довірив не більше 5% своїх вільних заощаджень.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 11:14

lov2108 написав:
  darmet написав:Именно вариант захидинкомбанка и напрягает. А данный вариант вполне просматривается.

не думаю что в данном случае светит такой вариант - кто владелец захидинкома, а кто и где сейчас владелец рд ?

Владельцем захидинкома был мутный, но вполне легальный бизнэсмэн из Луцка. Его закрыли и банк обвалился (или сначала банк обвалился, а потом закрыли). Год вкладчиков разводили мораториями-временными администрациями.

Потом владелец исчез из поля зрения (и из-за решетки тоже, если он там вообще был) а банк перешел по классической рейдерской схеме анонимным инвесторам из енакиево.

Банк сразу же был объявлен оздоровившимся, а денег вкладичкам отдавать никто не собирается по сей день. По словам известного гуру "новые хозяева просто не знают что с банком делать" (с). И так прошло еще два года.

Ищите различия ....
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

#<1 ... 326327328329330 ... 623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей