Успіх "Свободи" зумовлений скасуванням графи "проти всіх" -

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 4041424344 ... 80>
Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2012 20:09

Re: Успіх "Свободи" зумовлений скасуванням графи "проти всіх

Starikan написав:А будет ли вообще эта "новая рада"? Судя по разговорам об "обнулении" мандатов ОО, Удара и Свободы - не исключено проведение новых выборов.

Ну то ребята уже дурью маются. Рассчитывают на аналог "третьего тура" 2004 года? Так ни майдана же ни собрали, ни денег от спонсоров - куда лезут то? Не хотят в раду идти - пусть не идут, регионалы с коммунистами с удовольствием их места поделят :D
Ну а желают поразвлечься - пусть организовывают повторные выборы за свой счет.
kappkann

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2012 20:14

kappkann написав: Не хотят в раду идти - пусть не идут, регионалы с коммунистами с удовольствием их места поделят :D
Рада полномочна только при наличии 300 депутатов. Иначе новые выборы, без всяких майданов. Регионалы с коммунистами столько не наберут.
Скорее всего, будет какой-то торг. Понятно, что бизнесмены из оппозиции тоже не хотят рисковать местом депутата.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2012 20:19

kappkann написав:Ну хорошо, хорошо :)
Продемонстрировав ни абы какие интеллектуальные особенности Вы меня убедили - 10,5 % это не мало :) А 15 у коммунистов - это, соответственно, много. А 30 у регионалов (находящихся при власти - а за власть же у нас не рвутся голосовать никогда) - это очень много :wink: Это просто подавляющее преимущество. И, похоже, мест в новой раде в совокупности у них будет поболее, чем в предыдущей. Если наличие ничего не решающих свободовцев в раде скрашивает Вам этот факт - я рад за Вас.

ЗЫ. Про махинации хватит уже. Есть факты - на майдан. Нет - сопите в тряпочку. А что касается численности электората - то Вы сами себе противоречите. Если у ПР его много, а у Свободы мало - то ПР и должна определять законы в этой стране. Независимо от того, нравится это нацикам или нет.

ЗЗЫ. Во избежание убойного контраргумента - "тролль прасовский" - я за регионы не голосовал :) Ни по партийным спискам, ни по мажоритарке :D

в чому протиріччя? в тому що свобода з її менш численим електоратом має аж 10% чи в тому що регіони мають лише 30% з такою к-тю населення на сході? і, до речі, комі мають лише трохи більше 13%, а не 15. а на рахунок махінацій - не валяйте дурня. достатньо хоча б тих округів, по яким лише зараз дораховують голоси чи тільки (вчора - сьогодні, хоча вже тиждень після виборів минув) закінчили, як там всіма способами намагаються протягниути своїх (провладних) кандидатів. як подають до суду документи з лівими підписами і які рішення приймає кишеньковий суд. як за допомогою беркуту забирають бюлетні. що роблять купи молодиків в спортивному одязі в овк? а про адмінресурс до виборів і під час виборів (тільки не треба говорити раз ви цьогго не бачили, то цього немає) я вже взагалі мовчу. які ще факти вам потрібні? а висновки спостерігачів від єс? чи ви думаєте що вони "лохи" і будуть мовчати? вони ще своє слово скажуть і краще нам всім від цього не стане. і вас і таких як ви (шкода що і всіх інших при цьому теж) ці вибрані вами же правильні пацани будуть далі "розводити як котят" і дерти з вас три шкури далі. а ви при цьому будете, виражаючися вашими же словами, сопіти в тряпочку.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2012 20:25

Starikan написав:Рада полномочна только при наличии 300 депутатов. Иначе новые выборы, без всяких майданов. Регионалы с коммунистами столько не наберут.
Скорее всего, будет какой-то торг. Понятно, что бизнесмены из оппозиции тоже не хотят рисковать местом депутата.

Я к тому, что без майдана и подтверждений наблюдателей о нелегитимности выборов такое решение - чистой воды издевательство над здравым смыслом и над людьми. Так можно постоянно перевыборы устраивать - то одни обнулят, то другие.. Бред какой-то.
И за какие шиши повторный "праздник демократии" устраивать предполагается? В казне и так шаром покати..
Лично я, если меня вынудят еще раз голосовать - теперь уже из принципа за регионалов проголосую.
kappkann

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2012 20:33

wild.tomcat
К чему столько текста? Достаточно было просто написать - смотрите 5 канал - канал честных новостей - там все покажут, расскажут, объяснят и мозги правильно промоют.
Но хорошо хоть Вы не оспариваете, что 30 больше 10, и что не имеет права меньшинство указывать как жить большинству.
kappkann

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2012 20:36

kappkann написав:... не имеет права меньшинство указывать как жить большинству.

Меншість від створення світу вказувала, вказує і до кінця світу буде вказувати, як жити більшості... Для вас це новина?
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2012 20:46

kappkann написав:wild.tomcat
К чему столько текста? Достаточно было просто написать - смотрите 5 канал - канал честных новостей - там все покажут, расскажут, объяснят и мозги правильно промоют.
Но хорошо хоть Вы не оспариваете, что 30 больше 10, и что не имеет права меньшинство указывать как жить большинству.

зовсім, як би коректніше написати, дивний, да? я десь про 5й канал і взагалі про тв згадував? для чого свої видіння озвучувати? дивіться собі той "самий чесний" канал який вам більше подобається і який краще вам промиває мозок. і я взагалі не мав на увазі, що меншість має вказувати більшості, але якшо таки невдається напряти мозок і зрозуміти, то я вже, так і бути, поясню - питання в тому як, яким чином ця більшість здобувається. і якщо так, як це відбуважться зараз - то це просто жахливо.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2012 20:47

zeleniy написав:Меншість від створення світу вказувала, вказує і до кінця світу буде вказувати, як жити більшості... Для вас це новина?

И Вы еще обвиняли меня в выдергивании слов из контекста и перекручивании смысла? Или Вы не поняли, о чем я говорил? Так специально для Вас я могу и разжевать, если это слишком сложно для Вашего понимания.
kappkann

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2012 20:54

wild.tomcat написав:зовсім, як би коректніше написати, дивний, да? я десь про 5й канал і взагалі про тв згадував?

нет, Вы просто их словами вещаете. Ну менее профессионально разве что.
  wild.tomcat написав: і якщо так, як це відбуважться зараз - то це просто жахливо.

Ну так на майдан, в чем проблема? Чего здесь сидеть воздух сотрясать?
kappkann

Повідомлення Додано: Нед 04 лис, 2012 20:59

kappkann написав: Так специально для Вас я могу и разжевать, если это слишком сложно для Вашего понимания.

Давай, валяй :lol:
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

#<1 ... 4041424344 ... 80>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість