Тягнибок: підвищення цін на хліб у Києві - це помста ПР за п

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 3456
Повідомлення Додано: Сер 14 лис, 2012 01:30

Гондурас_мля Выбачайте, я такими "первоисточниками" не пользуюсь. Вообще, это такая характерная особенность свидомого украинця - посадить себе на шею жида и гордиться этим. Тимошенко - той же породы ведь. Али не знали? А всё могло бы быть иначе, если бы только не пытались ходить на руках вместо ног и вспомнили, украинцы - это составляющая часть русского народа, одна из трёх ветвей. Что секрет процветания этой страны очень прост - это объединение этих трёх ветвей в одно целое. И что всякий, кто сознательно препятствует этому - есть враг этого народа, а кто не сознательно - заблудший. И что самостийнисть для Украины есть погибель и вымирание, а кто останется - перекодирование в "общечеловеков", без роду и племени. Минус СЕМЬ МИЛЛИОНОВ, (а сколько не родилось?) и ещё 5...10 млн. неизвестно где шляющихся граждан - очень упрямый факт, попробуйте найти ему оправдание.
Doctor Yes

Повідомлення Додано: Сер 14 лис, 2012 01:35

mju написав:
  Doctor Yes написав:.. Это такое позорище! На 223 округе, в центре Киева, вместо Олеся Бузины выбрать какого-то зелёного сопляка-нациста,

Я перепрошую, але дуже цікаво. Чим Бузина який мені відомий лиш як автор скандального опусу Тарас Шевченко Упир (чи вурдалак. Читав витяги - дурниці ще ті, короткий переказ - безталенне чудо-п'яниця, якому щастило все життя) кращий?

Хотя бы тем, что видит разницу между добром и злом. А вы, похоже,пока нет. А книг у него и других хватает. Совет - никогда не читайте вытяги, как правило, это банальная манипуляция вашим сознанием. Яркий пример - многие заголовки статей на этом сайте. :lol:
Doctor Yes

Повідомлення Додано: Сер 14 лис, 2012 02:29

Doctor Yes написав:Гондурас_мля Да уж прокоментировали бы... особенно по части фальшивых штампов...мне интересно. Я так понимаю, главная забота в этой стране теперь будет: "Вы украинец или нет??? Вот в чём вопрос!" Ну уж ваш-то патриотизм ярко отображён в вашем нике. :lol:

Чого коментувати брехню і маячню в кожному слові? Коментують коли надіються знайти хоч якусь спільну точку дотику на яку можна опертись і дійти спільної думки. Т.з. "загальнолюдські цінності". У нас їх с вами немає. У нас мораль різна, верніше на мій погляд у вас її взагалі немає. І слова про Бога у вас фальшиві. Бо Бог - то любов і правда. Ви не маєте до цього ніякого стосунку.
Я спитав чи ви українець для того, щоб з'ясувати чи маєте ви хоч якесь відношення до України. Бачу що не маєте. Віщаєте швидше за все з Росії і вчите українців і киян які вони дурні, що не тішуться коли покидьки типу Бузини плюють ім в душу, що голосують не так як хтось вважає за потрібне... Для росіян це характерно. Ілюзії, що з вами можна мати хоч щось спільне давно пройшли. Дуже вже ми різні.

PS. Мій нік - то моя оцінка того стану, в якому є зараз Україна. І це правда, на жаль :(
До патриотизму це не має ніякого відношення. І уж кому-кому, а не вам дорікати мені в цьому.
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Сер 14 лис, 2012 04:50

Я тоже думаю, что Тягнибок тут перегибает. Так что после первого коммента и добавить нечего.
Де_Реналь

Повідомлення Додано: Сер 14 лис, 2012 08:26

Doctor Yes написав:Хотя бы тем, что видит разницу между добром и злом. А вы, похоже,пока нет. А книг у него и других хватает. Совет - никогда не читайте вытяги, как правило, это банальная манипуляция вашим сознанием. Яркий пример - многие заголовки статей на этом сайте. :lol:

Та як сказати.. я витяги читав не реченнями.. а по кілька абзаців з різних частин книги. А читати таке повністю - якось себе шкода. Буду відвертий, даний твір відбив бажання далі ознйомлюватись з творчістю автора.
Бачити різницю між добром і злом - дуже абстрактний. Я прихильник не тих хто бачить, а тих хто робить.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 лис, 2012 08:55

Регіонали забрали у топорівчан подаровану на виборах швидку допомогу. Через поганий результат Партії регіонів та Геннадія Федоряка в Топорівцях, Чорнівці та Рідківцях?
05.11.2012, 09:11

Ввечері, 3 листопада, свободівському депутату Чернівецької обласної ради Віталію Мельничуку зателефонували з с. Топорівка Новоселицького району та повідомили, що напередодні представники виборчого штабу кандидата-регіонала Геннадія Федоряка змусили працівників охорони місцевої лікарні відкрити гараж, де знаходилася подарована швидка допомога та вивезли її в невідомому напрямку. Охоронникам штабісти повідомили, що забирають подароване через поганий результат Партії регіонів та Геннадія Федоряка в Топорівцях, Чорнівці та Рідківцях, - повідомили BukNEWS у прес-службі чернівецької обласної організації ВО "Свобода".

За тиждень – два до виборів провладний кандидат Геннадій Федоряк обіцянками засівав увесь 203 округ, як виборче «Поле чудес». Був він і у Топорівцях, де за присутності близько 100 місцевих мешканців біля лікарні за особистої підтримки Начальника обласного управління охорони здоров’я Ігря Шкробанця обіцяв для потреб села передати автомобіль швидкої допомоги, та впродовж короткого часу на території лікарні сприяти виділенню приміщення для облаштування сільської амбулаторії.

«Вибори пройшли, мешканці одного з найпатріотичніших сіл області проголосували переважно за «Свободу» та «Батьківщину», та більше 50% за Степана Спіжавку – єдиного узгодженого кандидата від об’єднаної опозиції. Голосів за провладного кандидата, який, нібито за власний кошт надав місцевим мешканцям автомобіль швидкої допомоги, було небагато і, напевне з горя за втраченим майном, директор газорозподільчої кампанії Геннадій Федоряк, змусив своїх штабістів забрати назад подаровану громаді швидку допомогу» - зазначає Голова Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» Віталій Мельничук.

Як повідомили BukNEWS у прес-службі чернівецької обласної організації ВО "Свобода", для того, щоб детально вивчити ситуацію в с. Топорівці з наданням та забиранням автомобіля швидкої допомоги, кандидат в депутати до Верховної Ради від ВО «Свобода», депутат Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук 5 листопада в другій половині дня планує приїхати до місцевої лікарні разом з журналістами та поспілкуватись з топорівчанами, адміністрацією лікарні та керівництвом села. Для пояснень обставин цієї ситуації топорівчани та свободівський депутат в присутності журналістів готові почути інформацію щодо ситуації з автомобілем швидкої допомоги від кандидата-регіонала Геннадія Федоряка та Начальника управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА Ігоря Шкробанця.
http://buknews.com.ua/page/rehionaly-zabraly-u-toporivchan-podarovanu-na-vyborakh-shvydku-dopomohu-cherez-pohanyi-rezultat-partii-rehioniv-ta-hennadiia-fedoriaka-v-toporivtsiakh-chornivtsi-ta-ridkivtsiakh.html
kontrabasika-net

Подякував: 31 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 лис, 2012 21:43

Гондурас_мля Уважаемый Гондурас! Когда вы кого-то пытаетесь обвинить в брехне и т.п. в приличном обществе принято всё-таки приводить факты и выражаться более конкретно, где же та брехня. Иначе это действительно пустая маечня, и вам просто нечего ответить по существу. Это мне очень знакомо, диалоги со свидомыми обычно этим и заканчиваются. И про Бога, любовь и особенно правду не вам судить, т.к. вы и есть тот заблудший, о которых я писал выше (не думаю, что враг всё-же...). Просто может получиться так, что когда вы прозреете и осознаете всю глубину падения этой страны, может быть уже поздно, ибо в мире всё больше пахнет жареным. Надеюсь, хоть это вы понимаете.
По моим писулькам могли бы и догадаться, что я живу в Киеве, родился и большую часть сознательной жизни прожил на Украине.
А учит нас сегодня вовсе не Россия, а гейропа и особенно США, странно этого не замечать. Так учат, что уже и дети наши почти не наши, и насильно насаждают чуждые нашему народу "ценности".
Doctor Yes

#<1 ... 3456
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє