Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5354555657 ... 285>
Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 18:40

Козак-характерник
видно, что вы "практтик" в недвижимости :D
имеют значение расположение и еще раз расположение, из чего и как сделано , территория и пр., выс.потолков , материалы...
в этом доме (он один из самых дорогих) как то видимо не зная того, что знаете вы,осели непоследние успешные лбвовяне.
насчет стиарого фонда, очень мало по настоящему достойного, а уж тем более в Галицком, а вложения необъходимы ...
Востаннє редагувалось someone в Нед 18 лис, 2012 10:00, всього редагувалось 3 разів.
someone

Подякував: 107 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 лис, 2012 18:47

someone Розумієте...у кожного свої таргани у голові... :D :D :D Ось я такий...поціновувач старовини...хочу австрійський чи польський будинок... 8) А успішні нехай живуть де хочуть... :D :D
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 09:57

Козак-характерник написав:someone Розумієте...у кожного свої таргани у голові... :D :D :D Ось я такий...поціновувач старовини...хочу австрійський чи польський будинок... 8) А успішні нехай живуть де хочуть... :D :D

так я с вами солидарен, но нормальная австрия это очень нелегко найти. ужасное состояние большинства домов, коммуникации и пр., я уже не говорю о крышах, фасадах, квартиры при совке перепланировались, делались какие то реконструкции , капремонты после войны, делались грубо и некачественно, качество самих домов бывает тоже не ахти,тогда подрядчики тоже воровали...сама история квартир бывает невеселой, соседи попасться тоже могут необычные...будет жить над вашим "дизайнерским"ремонтом какая нибудь забывчивая бабушка, ну что поделаешь, что у нее что нибудь будет протекать...Польши не интересны, в большинстве своем так называемые "полулюксы"(и вообще, что такое полу-люкс-это термин маклеров. нет такого понятия), это доходные дома, строились под аренды, банальные планировки и качество так себе. По настоящему качественного мало
в общем к чему я, что бы что то нормальное подобрать, это самому пересматривать-пересматривать много вариантов и то не гарантирован положительный результат...а так на глаз не подберешь, это как единоборства изучать по учебнику :)
someone

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 10:11

someone написав:в общем к чему я, что бы что то нормальное подобрать, это самому пересматривать-пересматривать много вариантов и то не гарантирован положительный результат...а так на глаз не подберешь, это как единоборства изучать по учебнику :)

:P :P :P

Согласен...проблема есть...все нужно пощупать своими рукками... :roll: Что сами то на этой ветке делаете?Покупаете?Продаете? :wink:
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 10:17

Re: Нерухомість у Львові

Козак-характерник написав:Согласен...проблема есть...все нужно пощупать своими рукками... :roll: Что сами то на этой ветке делаете?Покупаете?Продаете? :wink:

Дивні Ви
По Вашому , якщо хтось прийшов на форум то це обовязково або покупець,або продавець .
Я наприклад , чітко позиціоную себе виробником а значить і продавцем, з допомогою цих сторінок за 4 роки присутності тут - не продав жодної з квартир , з іного боку , за цих самих 4 роки з допомогою інших джерел/людей - продав 9 квартир.

Тому вважати мене продавцем - якось не серьозно
А от вважати мене людиною яка б хотіла донести свої знання/досвід до тих хто стане реальним покупцем років через 10-15 ( я на той час точно вже будувати не буду) - можна.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 10:22

budivelnik Зрозуміло спостерігач-консультант.... :P :P :P А я використовую всі засоби пошуку...і цю гілку також... 8) Так що шукаю власника...для прямої угоди без посередників.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 10:28

Козак-характерник написав:budivelnik Зрозуміло спостерігач-консультант.... :P :P :P А я використовую всі засоби пошуку...і цю гілку також... 8) Так що шукаю власника...для прямої угоди без посередників.

Зверніть увагу
Як мінімум дві мої консультації можуть змінити ( модернізувати) хід Ваших пошуків ( у Вас зміниться або верхня границя ціни , або Ви модернізуєте вимоги до житла
а - .....квартир які мають технічну можливість перетворитись в те що Ви шукаєте не більше 3-5% від загального житлового фонду....
б - ....які проблеми повинні заставити багатих розливу 2000-2008 років , продавати Вам за 80 000 те , що вони робили для себе і під себе за 150 000 до 2008 року ....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 10:37

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:budivelnik Зрозуміло спостерігач-консультант.... :P :P :P А я використовую всі засоби пошуку...і цю гілку також... 8) Так що шукаю власника...для прямої угоди без посередників.

Зверніть увагу
Як мінімум дві мої консультації можуть змінити ( модернізувати) хід Ваших пошуків ( у Вас зміниться або верхня границя ціни , або Ви модернізуєте вимоги до житла
а - .....квартир які мають технічну можливість перетворитись в те що Ви шукаєте не більше 3-5% від загального житлового фонду....
б - ....які проблеми повинні заставити багатих розливу 2000-2008 років , продавати Вам за 80 000 те , що вони робили для себе і під себе за 150 000 до 2008 року ....

А)Мрію треба реалізовувати.... :D Без мрії та мети не цікаво жити... 8)

Б)А чому ви вирішили,що таке житло вони купляли в 2008 р.за 150 тис?...А якщо раніше?А якщо дісталося у спадок?А якщо взагалі просто людина хоче продати своє житло?А якщо гроші терміново потрібні?Тобто треба виходити з сьогодення....Ви розмірковуєте з точки зору інвестора,який вклав гроші у нерухомість з метою заробітку...тепер же він опинився у складній ситуації....ціни понизилися...і як та валіза....кинути шкодка...і нести важко... :D Так що різні варіанти бувають... :roll:

P.S. Цікавить житло по вул.І.Франка...
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 18 лис, 2012 10:46, всього редагувалось 3 разів.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 10:38

Козак-характерник написав:Согласен...проблема есть...все нужно пощупать своими рукками... :roll: Что сами то на этой ветке делаете?Покупаете?Продаете? :wink:

как человек более 10-ти лет "улучшающий-изменяющий" свои жилищные условия , наблюдаю за настроениями и пр., соответственно варюсь в этом всем :D ...думал уже все, остановится, но возникают обстоятельства...как говорится , нет предела совершенству...вот опять хочется перемен :roll:
someone

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 лис, 2012 10:49

Re: Нерухомість у Львові

Козак-характерник написав:Б)А чому ви вирішили,що таке житло вони купляли в 2008 р.за 150 тис?...А якщо раніше?А якщо дісталося у спадок?А якщо взагалі просто людина хоче продати своє житло?Тобто треба виходити з сьогодення....Ви розмірковуєте з точки зору інвестора,який вклав гроші у нерухомість з метою заробітку...тепер же він опинився у складній ситуації....ціни понизилися...і як та валіза....кинути шкодка...і нести важко... :D :D Так що різні варіанти бувають... :roll:

P.S. Цікавить житло по вул.І.Франка...

1 Ви показували фото ремонтів - з нього можна зробити висновок в якому періоді цей ремонт зроблений. На мою думку - це 2005-2008 роки (2009 і далі Вас точно не цікавлять , бо у випадку коли в розквіт кризи людина робить люксовий ремонт , то проблем і бажання продавати житло зроблене під себе в неї точно не має)
2 Яким чином отримана нерухомість і за скільки - все одно , суть в тому , що кількість цієї нерухомості ( з озвученими Вами характеристиками) - мізерна і у вільному продажі по зниженим цінам - не затримується .
Кількість житла менша - нвж кількість людей які в стані її придбати ( це Вам не Сихів-Рясне-Майорівка ) де площ під забудову - море.
На франка , практично між консульством і Стрийським базаром збудували новий будинок , висота приміщеннь явно вища 3 м - поціквтесь цінами в ньому і Ви зрозумієте який реальний рівень цін на те що Ви шукаєте.

ПС
Мріяти можна , але коли мрія підміняє реальність і всі ставки в житті поставлені на досягнення цієї мрії - це як правило погано закінчується( розчарування-зрив-жовтий будинок)

ціни понизилися...і як та валіза....кинути шкодка...і нести важко... :D Так що різні варіанти бувають... :roll:

Єдине , за що мене не люблять мрійники на цих гілках , так це мої заявки про ціни на моїх обєктах, Ви видно людина нова . тому спеціально для Вас
Мої ціни
рік______долар_____гривня
2008___ - 850_______4250
2009___ - 550_______4400
2010-11 - 650_______5200
2012___ - 700_______5600
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 18 лис, 2012 10:53, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 5354555657 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему