kievlyanka написав:yura_ так чему вы удивляетесь, когда хозяева своих метров выставляют какую хочешь цену?
А чому Ви вважаєте що люди на свою власність повинні виставляти таку ціну як Ви хочете . Це те саме , що завтра власники житла виступлять з закликом , що гроші які є в Ваших руках повинні бути обміняні на їх метри виходячи з їм зручного курсу
Ринок Ціна - вона і в африці ціна . в не залежності від того в яких попугах номінується. Ви можете зі мною розраховуватись і автомобілями/цементом/арматурою/грошима чи своїм житлом. Головне щоб ми прийшли до згоди щодо правил по яким ми будемо обчислювати те що кожен з нас пропонує один одному.
kievlyanka написав:так я и спрашиваю, вы будет по курсу НБУ платежи принимать или по коммерческому? заходим на сайт НБУ и видим курс 100 Доларів США 799.3000 вопрос: на каком основании вы даже по 8,30 закладываете курс?
а что непонятного??? большинство материалов жестко привязаны в цене к курсу
То шо теперь , в случаи девала к примеру в два раза (имхо) недвига упадёт максимум на 10% ??? Коныки )
budivelnik написав:Дійсно Поправка - станом на вчора Станом на сьогодні я продаю в гривнях по формулі стан на 18/11 х 8,30
Станом на завжди. Ви могли до вчора об"яви викладати в у.о. А от продавати свій товар (нерухомість) - могли тільки у національній валюті, ще з незалежності. Чи ви в договорі куплі-продажу таки долари вказували ?
В попередніх угодах було в доларах , але: продаж квартири буде здійснюватись за суму що еквівалентна ....доларів США згідно курсу НБУ Як я розумію з 19/11 сума буде фіксуватись в гривнях , але так як 70% суми я все одно беру на момент заключення угоди - то як будуть зафіксовані ці 70% - мені по барабану , а от тих 30% що залишиться - як мінімум будуть зафіксовані на величину комерційного курсу на той момент.
obval написав:То шо теперь , в случаи девала к примеру в два раза (имхо) недвига упадёт максимум на 10% ???
недвига на некоторое время может упасть и ниже себестоимости
Шо озарение , не уж то ??? Ниже !
Так в 2009 - вона падала практично до собівартості - і що ? 1 Радикально настроєні - кричали що впаде нижче в рази від собівартості - і не купували 2 Основна маса чекала - і не купувала 3 Якусь мізерну кількість покупок зробили люди з авантюристичним характером 4 Через рік від ціни нижче собівартості не залишилось і сліду.
kievlyanka написав:Tyler я думаю, что будивельник как продаст свой новострой, так и завяжет с бизнесом масштабного строительства так что ему материалы строительные вряд ли нужны...
на чем основано предположение??? я вот сильно сомневаюсь.
budivelnik написав:Дійсно Поправка - станом на вчора Станом на сьогодні я продаю в гривнях по формулі стан на 18/11 х 8,30
Станом на завжди. Ви могли до вчора об"яви викладати в у.о. А от продавати свій товар (нерухомість) - могли тільки у національній валюті, ще з незалежності. Чи ви в договорі куплі-продажу таки долари вказували ?
В попередніх угодах було в доларах , але: продаж квартири буде здійснюватись за суму що еквівалентна ....доларів США згідно курсу НБУ Як я розумію з 19/11 сума буде фіксуватись в гривнях , але так як 70% суми я все одно беру на момент заключення угоди - то як будуть зафіксовані ці 70% - мені по барабану , а от тих 30% що залишиться - як мінімум будуть зафіксовані на величину комерційного курсу на той момент.
kievlyanka написав:Tyler я думаю, что будивельник как продаст свой новострой, так и завяжет с бизнесом масштабного строительства так что ему материалы строительные вряд ли нужны...
на чем основано предположение??? я вот сильно сомневаюсь.