Банковские регуляторы готовят финальный проект правил Баз...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 45678 ... 18>
Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 13:31

Jorj написав: И где ж такое написано?

в законе
Glok

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 13:33

Glok написав:
  Jorj написав: И где ж такое написано?

в законе

цитату в студию, будьте любезны.
Востаннє редагувалось Jorj в Вів 20 лис, 2012 13:37, всього редагувалось 1 раз.
Jorj

Подякував: 632 раз.
Подякували: 625 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 13:34

а до чого тут депозити??? пане Glok, я рахую, що в мене має бути право вибору, в якій валюті тримати свої заощадження, це по перше! а по друге, при виїзді за кордон валюту приходиться також купувати!!! і постає питання: "Чому я маю зі свого гаманця латати дирки ДержБюджету" значить вони розкрадають, а ми повинні поповнювати їх запаси??
Semi

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 13:37

Semi написав:а до чого тут депозити??? пане Glok, я рахую, що в мене має бути право вибору, в якій валюті тримати свої заощадження, це по перше! а по друге, при виїзді за кордон валюту приходиться також купувати!!! і постає питання: "Чому я маю зі свого гаманця латати дирки ДержБюджету" значить вони розкрадають, а ми повинні поповнювати їх запаси??

ну так храните, на депозите, и не платите налог, все законно.
Glok

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 13:38

Jorj написав: цитату в студию, будьте любезны.

З цією метою передбачено встановити, що фізичні особи при здійсненні операцій з продажу іноземної валюти за готівкову гривню мають сплачувати збір до Пенсійного фонду України у розмірі 15 відсотків від суми операції. При цьому, звільняються від сплати збору наступні операції фізичних осіб:
- з продажу отриманої шляхом переказу з-за меж України іноземної валюти у сумі, що не перевищує у гривневому еквіваленті 150 тисяч гривень протягом календарного місяця;
- з продажу іноземної валюти, яка знімається фізичною особою з свого вкладного(депозитного) рахунку. Валюта має бути покладена на вкладний(депозитний) рахунок принаймні за 30 днів до її зняття.
- з продажу іноземної валюти, яка отримана при виплаті купонного доходу та від продажу або погашення казначейських зобов’язань, облігацій внутрішньої державної позики, номінованих в іноземній валюті.
При цьому, звільнення від сплати збору буде відбуватися лише у випадку, коли належні громадянину суми в іноземній валюті будуть продані ним за готівкову гривню безпосередньо у момент отримання.
Glok

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 13:39

ну так якщо я не хочу його зберігати на депозиті? про що взагалі мова? а ви подумали про тих людей в яких є валютні позики? їм щомісяця потрібно купувати валюту!!!
Semi

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 13:39

Glok, вы предлагаете силой загнать людей на депозиты? Прекрасно, пусть ур** банкиры наживаются на вас! Я банкам не доверяю!
STC

Подякував: 13 раз.
Подякували: 52 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 13:40

STC написав:Glok, вы предлагаете силой загнать людей на депозиты? Прекрасно, пусть ур** банкиры наживаются на вас! Я банкам не доверяю!

не доверяете - платите налог, всё просто, хотите и дальше участвовать в этих играх - купите билет :)
Glok

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 13:41

Semi написав:ну так якщо я не хочу його зберігати на депозиті? про що взагалі мова? а ви подумали про тих людей в яких є валютні позики? їм щомісяця потрібно купувати валюту!!!

покупки валюты этот закон не касается абсолютно
Glok

Повідомлення Додано: Вів 20 лис, 2012 13:42

Semi написав:ну так якщо я не хочу його зберігати на депозиті? про що взагалі мова? а ви подумали про тих людей в яких є валютні позики? їм щомісяця потрібно купувати валюту!!!

не хотите - не храните, при обмене заплатите налог, это кстати ПРАКТИКА ВСЕЙ ЕВРОПЫ, в которую все так хотят
Glok

#<1 ... 45678 ... 18>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє