Аpple поки не озвучила жодної ідеї в галузі доповненої реальності й дивиться, що запропонують конкуренти
Дивися повний текст Доповнена реальність від Microsoft - Kinect Glasses.
|
|
Доповнена реальність від Microsoft - Kinect GlassesПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Доповнена реальність від Microsoft - Kinect Glasses. Нет технических данных, даже приблизительных.
Самая "продвинутая" СониКорп - и то всего лишь фотоапарат и просто ИК передатчик. Микрософт не может придумать номральную замену кнопке "пуск", а тут про 22-век расказывают.
В мене відчуття, що панове коментатори не дуже уявляють про що пишуть. Якщо говорити про кінект - то ні одна компанія не має нічого подібного (при наймі я не знаю). Там було оброблено неміряно інформації перед тим як вивели алгоритми розпізнавання рухів. Назвіть мені хоча б одину розробку, в якій не тільки доповнена реальність на статичну картинку реалізована, а й настільки досконала система розпізнавання рухів. Може ви не знаєте, що це таке?
http://www.youtube.com/watch?v=7NufHsmITjM Для прикладу подивіться - воно розпізнає рухи одної чи двох людей одночасно, без дротів - лиш на основі відео з двох камер. При тому розуміє доволі складні рухи - схещені руки впізнає без проблем. Ні одна компанія нічого подібного запропонувати не може на сьогодні.
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||